Kasz píše:Z čeho usuzuješ, že by musel mít jisté homo sklony? To tak přece vůbec být nemusí.Plyšáček píše:Je pravda, že Vy BL máte méně pokušení - chlapečci rozhodně méně "dorážejí" na muže než holčičky... Většinou tam již musí mít jisté homo sklony.
Slovem "dorážet" jsem měl na mysli koketování, svádění, až sexuální obtěžování.Jednorozec píše:Kluci naopak do určitého věku vyhledávají spíše mužskou společnost, nijak to nesouvisí se sexualitou, je to otázka jeho zařazení ve společnosti (společenské vztahy a toho co ho zajímá v tom věku).
Reagoval jsem totiž přímo na Marcovu větu:
Marco řešil nepřímo otázku, zda by dítě chtělo mít s někým sex. Nebo přesněji: Svým předpokladem, že ne, tuto otázku nadhodil.Marco Freeman píše:Ještě jsem nepotkal desetiletého chlapce, který by se chtěl více než přátelit.
Proto svým vyjádřením "dorážet" jsem mohl myslet pouze dorážení sexuálního rázu.
Kaszi, vím, zřejmě v tomto budeš hodně nepolíbený, ale na tomto pestrém světě se může najít i holčička, která Tě může chtít přímo sexuálně "obtěžovat". Za svůj život jsem jim vícekrát čelil, kupříkladu i přímému útoku na intimní oblast. (Nemusíš mi to věřit a nemusíš si to ani představovat, když nechceš.) Ale je pravda, že nějakého "znásilnění" se obávat nemusíme. Už díky fyzické převaze si vždy můžeme nastolit pořádek. Pokud ovšem její chování neuvítáme jako žádoucí... Ale takováto "ještěrka" je tak jedna z tisíce...
Zatímco takové "dorážení" od holčičky může vycházet čistě z její přirozenosti, u chlapečka by k podobnému chování mohlo dojít pravděpodobněji v případě, že je to malý teploušek - má tedy "jisté homo sklony". Vím, že v případě "blbnutí" nemusí ani takovéto chování hned vyjadřovat tuto orientaci, může být dokonce součástí přirozeného psycho-sexuálního zrání, ale pokud by se vyskytovalo častěji, můžeme usuzovat i na malého gayíčka. Proč ne. I mezi předškoláky jsem již několik nápadných, i celkovým projevem, typů potkal.
Jednorožče, již jsem si pomalu zvykl, že máš co říci, alespoň dle svého názoru, k čemukoliv. Tvá poznámka ovšem opět nesouvisí s danou diskusí. Nikdo nepsal, že kluci nevyhledávají mužskou společnost. Jen jsem vyjádřil - a Kasz zpochybnil, že POKUD SE CHLAPEC CHOVÁ K MUŽI SEXUÁLNÍM ZPŮSOBEM (ono "dorážení"), MÁ S VELKOU PRAVDĚPODOBNOSTÍ HOMOSEXUÁLNÍ SKLONY. Prosím, nemusíte mi několik dní vysvětlovat, že dorážení od chlapce nemusí být sexuálního rázu. To je mi jasné! Ale v mé odpovědi Marcovi jsem toto slovo takto použil - již jsem to v tomto příspěvku ozřejmil.
K tomuto tématu by si mohli BL založit vlastní vlákno - co myslí, co zažili ap. Zde bychom měli řešit krásu dospělých manželek, zejména té Danielovy.