Protože ze soboty na neděli začíná oficiálně léto, tak všem přeji pokud možno ty nejlepší zážitky at už s dětmi nebo bez nich. Já už jsem byl letos na koupališti a na nudapláži. Už jsem i viděl pár nahotinek, taky jsem ale vzpomínal na holčičky, které už možná nikdy neuvidím. Vzpomínky jsou taky krásné.
Ale člověk musí myslet pozitivně a užívat si života . Život je krásný .
To, že je život krásný, Tě malou neopravňuje (ani Tvoji malou), abys tady zakládal pořád nějaká nová témata.
Ještě k tomu nespisovně formulovaná. To bych snad ani nepsal do sekce Pokec o všem.
Jinak léto oficiálně začíná v okamžiku letního slunovratu, tedy až v neděli, přesně 21. června v 18:37:33.
Ale asi jsme tady na fóru z jiných důvodů, než řešit tyto jevy.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 26. 12. 2015, 17:53:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Umazán off-topic obrázek.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Scopi, je rozdíl v tématech, která nějak souvisejí s pedofilií a tématech typu Dneska jsem se výtečně najedl (resp. "Neska sem se dobre nadláb") Za jiná témata jsem nedávno malého oceňoval. Ale někdy na můj vkus šíleně ujede.
Ale abych se držel tématu: Scopi, Tvoje avatarka bude v kulíšku po celé léto?
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 26. 12. 2015, 17:51:18, celkem upraveno 2 x.
Důvod:Umazán nevhodný komentář a off-topic obrázek.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den. Jsi moje skutečnost, jsi můj sen. Jsi moje všechno, jsi moje nic a já ti chci říct, že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Plyšáček píše: Ale abych se držel tématu: Scopi, Tvoje avatarka bude v kulíšku po celé léto?
Do teď jsem to míval tak, že přes léto jsem měl kulíška, a přes zimu zas ne (Tak nějak jsem si to vždy vynahrazoval). Teď už se chci ovšem ustálit na jedné fotce (na všech pedoúčtech) a to je tato. Takže žádná změna se nechystá
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne sobota 26. 12. 2015, 17:52:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Umazána citace nevhodného komentáře.