Bolí to, ale přesto je to krásné (krátká úvaha)

VLASTNÍ TVORBA slouží ke sdílení vlastní tvorby uživatelů – povídek, črt, básní, písní, kreseb, případně i fotografií a videoklipů zobrazujících veřejně známé osoby v současnosti starší 18 let (narozené do r. 2003 včetně).
Pravidla fóra
  1. Je povoleno vkládání vlastní tvorby uživatelů.
  2. Je přísně zakázáno vkládání tvorby, která je sexuálně explicitní či provokativní.
  3. V případě, že je v rámci vlákna uvedeno audiovizuální dílo zobrazující reálnou osobu, musí se jednat o osobu, která je veřejně známá či na veřejnosti se prezentující a která je v současnosti starší 18 let (narozena do r. 2003 včetně). Fotografie, obrázky a videa je zároveň možné vkládat jen formou odkazů (za využití URL, IMG či VIDEO tagu), při užití IMG tagu je nutné dodat přímý odkaz a zdroj.
  4. Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Pepan
Nový člen
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: dětsý usměv mě hřeje a srdci :)
Dostal: 3 poděkování

Bolí to, ale přesto je to krásné (krátká úvaha)

Nový příspěvek od Pepan »

Bolí to, ale přesto je to krásné

Je tak krásná sedi naproti mě a nic neříka, Jen tam sedí a dívá se ven z okýnka vlaku. Občas se na mě podívá a pousměje se . Rád bych se jí zeptal co venku pozoruje, nebo proč se na mě tak usmímá rad bych si s ní aspon začal povídat ale ... Nemužu. A nebo se spíš bojím . bojím se že její máma sedící vedle ní by mě hned odsoudila. Ale proč ?? dit je to jen láska . Pocit který se rodí v srdíčku. A srdce se má poslouchat ! A nebo ne ?? Aspon tak nám to rodiče tvrdí. A teď sedí předemnou tenhle andílek tahle krásná holčička s hnědými dlouhými vlásky, zelenými očkami kterýma se na mě nenápadně dívá a usmívá se . i na ní je vidět že by se chtela začít bavit .. Tak kde je chyba ..?! Povzdechnu si a a do očí se mi nahrnou slzy. Jenže tomuhle andílkovy nemuže být výc jak 7 let.. A mě už pomalu táhne na 20.. Hlavně nic nedat najevo... A tak se dál snažím usmívat ale přitom bojuji se svým srdcem. Miluju jí a proto by mě vsichni nesnašely. chtel bych ji pomahat v životě, snažit se ji vykouzlit usměv a za to jsem špatný člověk.. Ale proč ?.. Proč mi nikdo nerozumí ? Kamarádi co to o mě vědí říkají ať se to snažím změnit .. Ale to nejde a i kdyby šlo tak bych to nechtěl .. Jsem rád že jsem kdo jsem . jsem rád za to že narozdíl od ostatních dokážu dát dětem opravduvou lásku . a hlavně věřím že to co jsme musí mít nějaký duvod, ale lidi to zatím nechápou.A jenom kvuli téhle nechápavosti tu teď sedím a trápím se a jen si představuji,co by jsme mohly zažít a co s ní nikdy nezažiju....

První naznaky pedofílie jsem u sebe pozoroval od 15 let kdy jsem se na první pohled zamiloval do holčičky z první třídy ale v tu dobu jsem to svedl jen na pubertu... Ale po delším čase jsem přišel na to že za to muže něco úplně jiného. Dnes už je mi 19 a vím že do starší holky než 12 let se nezamiluju nebo jsem to asponzat ím nedokázal . Dříve mě to hoodně trápilo a měl jsem myšlenky i na to že to raději ukončím. Ale pozdejc jsem si uvědomil že jsem vlastně rád že jsem takový. A lituju lidi kteří to odsuzují. Jelikož tak silnou a krásnou lásku jakou cítíme my (MD - Milovníci dětí . tak nas nazvala moje kamarádka ) nikdo jiný nezažije.

(omlouvam se za chyby ale pravopis mi nikdy moc nešel + za spracování jelikož psát neumím vubec :D spíše je to teťkon poprvé co neco tvořím )
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Re: Bolí to, ale přesto je to krásné

Nový příspěvek od Kasz »

Není úplně důležité, jestli je vše bezchybně napsáno, ale jde spíš o nosnou myšlenku, a ta se ti povedla přenést dobře. Díky za sdílení tvých pocitů.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙