Bolí to, ale přesto je to krásné
Je tak krásná sedi naproti mě a nic neříka, Jen tam sedí a dívá se ven z okýnka vlaku. Občas se na mě podívá a pousměje se . Rád bych se jí zeptal co venku pozoruje, nebo proč se na mě tak usmímá rad bych si s ní aspon začal povídat ale ... Nemužu. A nebo se spíš bojím . bojím se že její máma sedící vedle ní by mě hned odsoudila. Ale proč ?? dit je to jen láska . Pocit který se rodí v srdíčku. A srdce se má poslouchat ! A nebo ne ?? Aspon tak nám to rodiče tvrdí. A teď sedí předemnou tenhle andílek tahle krásná holčička s hnědými dlouhými vlásky, zelenými očkami kterýma se na mě nenápadně dívá a usmívá se . i na ní je vidět že by se chtela začít bavit .. Tak kde je chyba ..?! Povzdechnu si a a do očí se mi nahrnou slzy. Jenže tomuhle andílkovy nemuže být výc jak 7 let.. A mě už pomalu táhne na 20.. Hlavně nic nedat najevo... A tak se dál snažím usmívat ale přitom bojuji se svým srdcem. Miluju jí a proto by mě vsichni nesnašely. chtel bych ji pomahat v životě, snažit se ji vykouzlit usměv a za to jsem špatný člověk.. Ale proč ?.. Proč mi nikdo nerozumí ? Kamarádi co to o mě vědí říkají ať se to snažím změnit .. Ale to nejde a i kdyby šlo tak bych to nechtěl .. Jsem rád že jsem kdo jsem . jsem rád za to že narozdíl od ostatních dokážu dát dětem opravduvou lásku . a hlavně věřím že to co jsme musí mít nějaký duvod, ale lidi to zatím nechápou.A jenom kvuli téhle nechápavosti tu teď sedím a trápím se a jen si představuji,co by jsme mohly zažít a co s ní nikdy nezažiju....
První naznaky pedofílie jsem u sebe pozoroval od 15 let kdy jsem se na první pohled zamiloval do holčičky z první třídy ale v tu dobu jsem to svedl jen na pubertu... Ale po delším čase jsem přišel na to že za to muže něco úplně jiného. Dnes už je mi 19 a vím že do starší holky než 12 let se nezamiluju nebo jsem to asponzat ím nedokázal . Dříve mě to hoodně trápilo a měl jsem myšlenky i na to že to raději ukončím. Ale pozdejc jsem si uvědomil že jsem vlastně rád že jsem takový. A lituju lidi kteří to odsuzují. Jelikož tak silnou a krásnou lásku jakou cítíme my (MD - Milovníci dětí . tak nas nazvala moje kamarádka ) nikdo jiný nezažije.
(omlouvam se za chyby ale pravopis mi nikdy moc nešel + za spracování jelikož psát neumím vubec spíše je to teťkon poprvé co neco tvořím )