Týden: Takoví normální pedofilové

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Týden: Takoví normální pedofilové

Nový příspěvek od Plyšáček »

simgiran píše:Plyšáčku, nechtěl bys počkat s tím, než sem dáš nějaký článek?
Budu jen rád, když to budou dělat lidé pověření. Třeba zrovna Ty. Nemusí vše dělat Kasz. Ale když on sám zmiňoval, že to sem dá v týdnu, tak jsem mu chtěl jen pomoci. Klidně to smažte. Stejně si mě za to neplatíte.

Nicméně Ti děkuji, simgirane, že jsi nás na tento časopis předem upozornil.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Vím, že jsme velkou měrou přispěli k vytvoření článku do takové podoby, v jaké vyšel, a taky věřím, že spousta z nás si vydání Týdne stejně koupí, jako jsem to učinil i já :).
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Proč se homosexuálové (ti co jsou na dospělé), chovají-že je jejich chování normálnější než pedofilní-pedofilie se vyskytuje i u zvířat a kolikrát se chová dospělí samec, mile ke svým mláďatům, at už jsou ženského či mužského rodu.

Nikdy jsem ovšem neviděl že by měly mezi sebou sex dva dospělí samci, do análního otvoru. To že rúzní šneci či žižaly mění pohlaví je přirozené ale těžko že by spolu měly v přírodě dva samci pohlavní styk. Samci se mezi sebou mazlí ale dost často se mezi sebou poperou nebo se ani jeden druhého vedle sebe nestrpí.

Takže at si laskavě homosexuálové,nemyslím ted BL nehrajou na to že jsou nějací nadlidi a my jsme úchyláci.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Malou, tak to jsi toho dost ještě neviděl. Zkus si dát do hledání obrázků na Googlu třeba dotaz gay animal mating. Já hned na třetím obrázku měl dva osly, kteří jasně měli oba penisy. A pokud ho ten jeden necpal do análního otvoru, tak nevím kam. I když se tedy docela divím, že se tomu receptivnímu do toho chce bez lubrikantu.
tom.poustevnik
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 9
ve věku do: 13
Dal: 4 poděkování
Dostal: 17 poděkování

Nový příspěvek od tom.poustevnik »

Filip píše:Rado, kriminálny pedofil je ten čo práve teraz zneužíva deti, ty nikoho nezneužívaš, čiže si nekriminálny pedofil, to čo si spravil si spravil a svoj trest si si odsedel. Takže nie si kriminálnik, teda pre mňa určite nie, rovnako ako každý kto niečo podobné spravil a už to nerobí. A nepovažuj sa za kriminálnika, lebo ním nie si.
Myslím, že Radoslavovi jde spíš o to, že stejně jako homosexuálové využívají pedofily jako skupinu, vůči které se mohou vymezovat a od které se mohou distancovat, tak my, "nekriminální pedofilové", stejně využíváme "kriminální pedofily". Prostě používáme stejné neférové dělení na MY a ONI.
Chceme-li, aby si nějaká jiná skupina vzala za své i naše problémy, nemůže problémy toho, kdo prošel výkonem trestu a teď třeba nemůže najít jakoukoliv práci, protože má ve výpisu rejstříku trestů zákaz práce s dětmi a ještě deset let ho tam mít bude, za JEJICH problémy, které nás nezajímají.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

No, pokud jde o Radoslava a spol., pokud pedofil zneužil, ale nyní již nikoho nezneužívá, zneužívat nechce... tak v současné době je nekriminální také. Vrah, který zavraždil někoho a dostal 20 let, když vyjde z vězení a nebude vraždit, ale bude se snažit žít spořádaný život, taky mu můžeme pořád dokola připomínat, že před 20 lety vraždil, a nebo ho můžeme podporovat v tom, že žije spořádaný život, že se třeba změnil.

A myslím si, že mnoho kriminálních pedofilů se nakonec změní a děti nezneužívají (recidiva v ČR se uvádí kolem 20%?). Není to tak, že kdo jednou zavraždil nebo zneužil, tak je okamžitě na odpis. To by nemělo smysl. Smysl má trest, který má vést člověka k zamyšlení se nad sebou samým a nad tím, zda se nedá to, co spáchal, nějak "odčinit", pokud to alespoň z části nějak lze. Myslím si, že společnost stále zatím dává lidem, kteří něco spáchají, šanci vrátit se do normálního života, protože ten člověk sám o sobě má nějakou hodnotu a může být společnosti přínosný.

Měl bych však výhrady k opakovaně recidivujícím pedofilům - nevím, kde jsem to psal, ale pokud by dotyčný neustále pořád a dokola "selhával", tak bych skutečně byl pro izolaci, a to trvalou, za určitých podmínek. (Ještě do toho vstupuje téma terapeutické "kastrace", aneb pulpektomie, takže kdo opakovaně recidivuje i po tomto zákroku, tak skutečně patří do detenčního ústavu a my mu tady nemáme co nabídnout.)

Co se týká selživších pedofilů, jsme samozřejmě komunitou i pro ně, pokud se snaží v dalším životě žít bezúhonně. Jen stále je tady stín tabu a nepochopení, který se snáší nejen na ty, kteří něco spáchali... ale i na ty, kteří nikdy nic nespáchali. Kdybych něco spáchal, tak "stáhnu ocas, sklopím hlavu" a odpoklonkuji se, pokud by mi někdo nevěřil, pokud by se do mě někdo pouštěl, atd. vyčítal bych to sobě (i když víme, že jsou i případy, kdy ta vina není tak zcela jednoznačně pouze na straně onoho pedofila). Ale nelíbí se mi, pokud se někdo pouští do pedofilů jako do skupiny, která je dětem víc nebezpečná, než někdo jiný. Že někdo odsoudí někoho, kdo něco spáchal, to se chápe snáze. Když ale odsoudí i toho, kdo nic nespáchal, je to trochu silnější a je to velká křivda, která se pedofilům (a věřím že té většině pedofilů, která nic nespáchala) děje.

A Radoslave, chceš-li mít nějaké články v médiích o těch, co selhali, musíš se sám nějak snažit - ty jsi kazuistika a těžko já budu pánům redaktorům psát o pedofilech, kteří selhali, když jsem sám "odsouzen", aniž bych selhal. Ale i takové články - o odsouzených pedofilech, kteří se teď snaží žít bezúhonně - v médiích v minulosti byly.

Kdo si odpykal trest, má možnost ukázat, že dokáže být společnosti přínosný. Lze to jedině osobním příkladem. Vždy budu redaktorům doporučovat lidi, kteří si myslím, že mají co říct, kteří byli na Prague Pride, apod. A podle toho redaktoři budou tvořit své články. S tím nic nenaděláš. Snad jedině to, že se sám ozveš a nějakého pana redaktora oslovíš, třeba i v reakci na článek v Týdnu.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

tom.poustevnik píše:Myslím, že Radoslavovi jde spíš o to, že stejně jako homosexuálové využívají pedofily jako skupinu, vůči které se mohou vymezovat a od které se mohou distancovat, tak my, "nekriminální pedofilové", stejně využíváme "kriminální pedofily". Prostě používáme stejné neférové dělení na MY a ONI.
Chceme-li, aby si nějaká jiná skupina vzala za své i naše problémy, nemůže problémy toho, kdo prošel výkonem trestu a teď třeba nemůže najít jakoukoliv práci, protože má ve výpisu rejstříku trestů zákaz práce s dětmi a ještě deset let ho tam mít bude, za JEJICH problémy, které nás nezajímají.
Nemyslím si, že sa čepek vymedzuje voči kriminálnym pedofilom, ostatne je ťažké definovať kto to kriminálny pedofil vôbec je, ale dajme tomu že pod týmto pojmom budeme chápať pedofilov čo zneužívajú deti. Pedofil čo v minulosti zneužíval, ale už to nerobí je nekriminálny, lebo už nepácha trestný čin. Na čepeku sú ľudia čo v minulosti zneužili deti , nikto sa tu voči nim nevymedzuje, nikto ich odtiaľto nevyháňa ani sa na ich nepozerá ako na členov druhej kategórie. Naopak majú pre komunitu nesmierny prínos. A to ten, že ich životné príbehy nám hovoria čo by sa stalo keby sme zlyhali a hlavne aj to že keď už niekto zlyhá, tak je možná náprava. Do tejto komunity môže prísť hocikto, aj ten čo práve nejaké dieťa zneužíva a možno, alebo lepšie povedané snáď si uvedomí že to čo robí je zlé a prestane s tým a vyhľadá odbornú pomoc. Ak sa čepek proti niekomu vymedzuje tak je to proti ľuďom čo zneužívajú deti a nemajú pedofíliu.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Já bych to možná ještě upřesnil: Vymezujeme se vůči lidem, kteří páchají zlo. Tomu, kdo zneužil nebo zneužívá, chce se napravit a přijde k nám pro pomoc, rádi pomůžeme. Ten, kdo však děti zneužívá, nebo kdo říká, že sex s dětmi je OK, a nehodlá na svém postoji nic měnit, pro takového člověka pochopení mít nebudeme. Lhostejno, zda to bude pedofil, gynekofil nebo jiný -fil.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

simgiran píše:Malou, tak to jsi toho dost ještě neviděl. Zkus si dát do hledání obrázků na Googlu třeba dotaz gay animal mating. Já hned na třetím obrázku měl dva osly, kteří jasně měli oba penisy. A pokud ho ten jeden necpal do análního otvoru, tak nevím kam. I když se tedy docela divím, že se tomu receptivnímu do toho chce bez lubrikantu.
Nechci tady zavádět nové téma ale kdový jak to stěma údajnýma homosexuálníma zvířatama je. Je možné že v zajetí nemají možnost, se pářit s jedincy odlišného pohlavý a tak už to nevydrží a poskakují všechno co jim přejde do cesty, to je někdy i normální.

Možná je to dané i geneticky upraveným krmivem, co dostanou zvířata v zajetí. Porucha hormonú. Ale nechci tady uvádět nepodložené konspirační teorie.

Trošku jsem se kdysi zajímal o chování zvířat a to co vím je to, že samci se vedle sebe skoro vůbec nesnesou. A anální styk by je asi bolel :D .

Ale i tak proti homosexuálům co jsou na dospělí nic nemám, je to jejich orientace. A proti BL už vůbec nic nemám i když jsem na holčičky, tak hodně klukú má dosti milý, skoro holčičí úsměv, co se o dospělých chlapech teda říct nedá. Ale možná je to tím že jsem chlap, kdybych byl žena, tak by se určitě moje-ideály krásy- změnily :) .

No nechci tady odvádět od téma. Ten časopis si zítra koupím. Ale jak už jsem napsal, moc objektivity si od něho neslibuji. No uvidím.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Vychovateli sloužil dětský domov jako harém. Pak ho stát zrušil
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/vychovateli-slouzil-detsky-domov-jako-harem-pak-ho-stat-zrusil_346422.html

Šéfka mravnostního oddělení pražské policie Alena Kolářová proto v aktuálním vydání časopisu TÝDEN varovala, aby se na veřejnosti prezentovali také ti pedofilové, kteří svou lásku k dětem vnímají čistě platonicky a přísahají, že by dítěti nikdy neublížili. Pedofilové se opravdu snaží rozšířit povědomí o své dispozici. Provozují vlastní stránky, ke své propagaci používají i pochod Prague Pride.

"Dostávají prostor se obhájit a zvyšují si tím sebevědomí. Když jim nikdo neřekne, že je to špatně, získávají pocit, že jsou skvělí. Když si někdo třikrát řekne, že je jeho úchylka akceptovaná, třeba počtvrté sáhne na dítě," řekla Kolářová.
Troper
Registrovaný uživatel
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

"Tych negrov treba lyncovat, inak si mozno budu mysliet, ze kradnut je ok!"
Plyšáček
Na trestné lavici

POZOR: Nenechte se lapit reklamou! Uvádím ji pouze z technických důvodů! :D

Nadchla mě reklama vedle článku citovaného výše:

Obrázek
Přímý odkaz: http://www.marketingovenoviny.cz/wp-content/uploads/2014/10/CZ_PLAKAT_A2_Protection_n%C3%A1hled-353x500.jpg
Zdroj: http://www.marketingovenoviny.cz/

Že prý: "Kdo se postará o to nejcennější, co v životě máte..."
Vlastně mi to přijde vedle toho článku jako bezva reklama na pedofilní pečovatele...

:D
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Plyšáčku, proč tady dáváš takové offtopicy? :) Kdybys tady dal raději něco k tématu, třeba:

Distance homolobby je jen na oko. Švédské duhové peklo. Poklusem ke zkáze (protiproud.parlamentnilisty.cz)

Leží na stáncích, často na místech, určených pro periodika s prodejními výsadami. Obálka časopisu Týden s velkými černými písmeny na šedém podkladě křičí do světa: TAKOVÍ NORMÁLNÍ PEDOFILOVÉ. S podtitulem Respektujte nás. Jsme sexuální menšina jako každá jiná, žádají milovníci dětí.

Salámová metoda
Kdo by čekal, že v článku bude pedofilie otevřeně propagována, nedočká se. Takové chyby by se její apologeti nedopustili. Jsou si až moc dobře vědomi toho, že otevřená podpora pedofilie by zájmům pedofilní „komunity“ společensky uškodila. Proto volí stejný postup, jako před pár desítkami let sodomité, později homosexuálové, dnes gayové. (...)

Finta: Srdceryvný doják tragicky nenaplněné lásky
Článek v Týdnu si zasluhuje podrobnější rozbor. Začíná na straně 18 titulkem Ruce pryč od pedofilů. Do tématu "lásky k dětem“ čtenáře hned v prvních řádkách zasvěcuje dvacetiletý Jakub. Vyhlédl si o devět let mladšího chlapce v dětském domově. Dopisuje si s ním a občas jej i navštíví. K tělesnému kontaktu prý nedošlo a Jakub je přesvědčen, že ani v budoucnosti nedojde. Děti ho přitom přitahují natolik, že s nimi chce spojit veškerý svůj volný čas i profesní život. Působí jako vedoucí dětského sportovního oddílu, jenž prý „jeho zaměření toleruje“. Chystá se na roční hlídání dětí v cizině a po něm ke studiu pedagogiky. Je jedním ze tří administrátorů webu, kolem něhož se místní pedofilové sdružují. Prý o legalizaci pohlavního styku s dětmi on ani jeho kolegové neusilují. Jakubův příběh v druhé polovině článku nepřímo komentuje časopisem oslovený sexuolog Brzek těmito slovy: „Pokud chování pedofilů nesklouzne ke kriminalitě, bývají nejlepšími, nejoblíbenějšími a nejmilovanějšími vychovateli“. Neboli v čem je vlastně problém, že? Snad ani televizní obchodnice s emocemi a lidským neštěstím Ester Janečková by větší doják nevyrobila.

Overtonovo okno
Postava sexuologa Antonína Brzka hraje v článku klíčovou roli. Pedofilové zůstanou v příšeří tak dlouho, dokud se na scéně neobjeví „odborníci“, ochotní ve spolupráci s uvědomělými žurnalisty bořit další „zpátečnická“ společenská tabu. Bude to sice možná ještě nějaký čas trvat, ale půjde-li vše podle scénáře „Overtonova okna“, dočkají se legalizace a „společenského uznání“ i pedofilové. Všimněme si Brzkovy argumentace: „Člověk, který se narodí jako gynekofilní heterosexuál a je na dospělé ženy, má strašné štěstí. Pedofilové mají strašnou smůlu. Jejich hendikep je tlačí k porušování zákona. Žít život bez konfliktu se zákonem od nich ale vyžaduje hrdinství a obrovský výkon. Pedofilové, kteří nic nespáchali, by měli být ve velké úctě“.

Omyly křesťanského(?) sexuologa
Bez jakýchkoli pochybností tvrdí, že člověk se pedofilem rodí. Skutečnost je však taková, že žádný důkaz pro své tvrzení ani podat nemůže, neboť neexistuje. Je to stejné jako v případě homofilie. I zde jde o poruchu ve vývoji osobnosti, u níž se vzhledem k různým životním okolnostem vyskytuje zvýšená neurotická sebelítost. Je samozřejmě pravda, že k přemáhání různých sklonů je třeba jistého „výkonu a hrdinství“ (nestačila by jen pevná vůle?), neplatí to však pro každého člověka, který svým nezřízeným sklonům odmítne podléhat? Ve velké úctě, (Brzkem rezervované pro nepraktikující pedofily) je snad třeba mít všechny, kdo svůj tělesný pud usměrňují kýženým směrem. Co takhle manžel, jenž po celý život zůstává věrný jediné ženě? Nebo kněz či řeholní sestra, obětující svůj sexuální život pro vyšší cíl? Ti se snad přemáhat nemusejí?

Osoba Antonína Brzka je ve spojení s mediální „normalizací“ života pedofilů významná ještě z jednoho hlediska. Jde o starého lidoveckého harcovníka, jenž byl na počátku 90. let autorem první ucelené koncepce sexuální výchovy (pravda, o něco konzervativnější, než je ta současná), o jejíž povinnou výuku ve školách - nakonec neúspěšně - usiloval. S bořením různých tabu a politizací sexuality má však dlouholeté zkušenosti, jež se dnes mohou hodit i zárodečné lobby pedofilů.

Pokrytectví homosexualistických předáků
Brzek v článku organizátorům blížící se letní homosexualistické Prague Pride vyčítá, že si účast pedofilů po rozruchu, jež to před dvěma roky vyvolalo, již nepřejí. Samozřejmě právem. Pořadatel nejteplejšího pražského festivalu Czeslaw Walek v článku říká: „Nemyslíme si, že jejich oficiální přítomnost je vhodná, protože Prague Pride je akce zaměřená na gaye, lesby, bisexuální a transgender (LGBT) osoby a nemáme v úmyslu svoji agendu rozšiřovat“. Jinými slovy říká, že „prajdisti“ jsou zbabělci. Proč chtějí bránit v účasti na své přehlídce perverzity lidem, kteří stejně jako „elgebeti“ tvrdí, že jejich „sexuální orientace“ je vrozená? Kdyby to celé nebylo k pláči, mohli bychom pobaveně glosovat, jak předák nejagresivnější „sexuální menšiny“, jež u nás prosadila takzvanou antidiskriminační legislativu, diskriminuje jiné pro jejich „sexuální orientaci“.

Pedofilní chlívek v sexuální ZOO
Proč se novinář Týdne Walka nezeptal, proč on může být na svou dezorientaci hrdý a pedofil Jakub ne? Odpověď samozřejmě známe – Walek se bojí, že oficiální přítomnost (jinými slovy – neoficiální nevadí) organizovaných pedofilů by uškodila strategii sodomitské lobby, jež stále ještě čeká na odkládané projednávání zákona o adopcích dětí osobami stejného pohlaví. Nejprve je třeba téma pedofilie odtabuizovat, aby si na jeho veřejnou sebeprezentaci lidé zvykli, teprve pak uvažovat o tom, kde jim pořadatelé Prague Pride ve své sexuální ZOO vymezí oficiální chlívek.

Zkoušejí to přes naše děti
Walek a jeho samcoložci (výraz pro tuto úchylku z Bible kralické) to jistě vědí. Jsou mazaní, a proto se ještě nějaký čas budou od pedofilů distancovat. Mezitím budou ve školách svými „výukovými programy“ vymývat našim dětem mozky, ničit v nich přirozený stud a smysl pro přirozenost a čistotu. Velmi jim v tom pomáhá rok starý dokumentární film Danielův svět (jeho hlavní postavou není žádný násilník, ale platonicky milující student, jehož příběh má v divácích oslabit přirozený odpor k jeho pedofilnímu sklonu), jenž „díky“ festivalu Jeden svět respektive České televizi jistě shlédl již nemalý počet mladých lidí. Tato jimi dezorientovaná generace za nějakých deset let (možná dříve, všechno se strašlivě zrychluje) už vůbec nebude vědět, proč by měla legalizaci pedofilie odmítat. A angažovaní pisálkové z Týdne a jiných mediálních beranidel na nějaké pořádně odvázané LGBT+P party oslaví, jak k tomu svými téma otevírajícími články před lety přispěli.

A budou statečně bojovat za přijetí zákona o adopci dětí homosexuálními pedofily, který bude právě projednávat některá příští sněmovna. Vždyť kdo miluje děti víc než oni? Tohle není bláznivá sci-fi s poněkud odporným tématem. Před nějakými deseti patnácti lety by to ještě byla. Dnes jde o realitu zničující řetězové jaderné reakce „pokroku“ naší současné epochy.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Co mu kdo udělal, že je tak pný nenávisti a hlouposti?
Plyšáček
Na trestné lavici

Konspirační článek napsal Michal Semín.
Děti má zřejmě rád, sám jich má devět.
Jen doufám, že není chorý katolík - pardon, chtěl jsem napsat - natolik, že by se dal označit za zloděje, který křičí: "Chyťte zloděje."
Již tato přiložená fotografie jasně dokládá, že to je děsný šťoura.

Obrázek
Přímý odkaz: http://www.katopedia.cz/images/Semin.jpg
Zdroj: http://www.duseahvezdy.cz/

Autor evidentně nepochopil, o čem je celý článek. Ukazuje nám jen, že někdo je zkrátka natolik zatvrdlý ve svých myšlenkových stereotypech a zkratkách, že mu není pomoci.
Souhlasím s ním pouze v tom, že tahat děti do duhových pochodů je hloupé.
Jednorozec píše:Co mu kdo udělal, že je tak plný nenávisti a hlouposti?
To nevím, co mu kdo udělal - nebo neudělal.

Možná měl jen nutkavou potřebu veřejně šířit tyto obrázky... A k tomuto tématu se mu to hodilo...

Obrázek
Přímý odkaz: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/images/textiky/deti-sex.jpg
Původní zdroj: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/
Aktuální zdroj (po změně velikosti obr.): http://www.jpeg.cz/

Obrázek
Přímý odkaz: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/images/theme/20150617162638_pedofilove-a-ti-druzi.jpg
Původní zdroj: http://protiproud.parlamentnilisty.cz/
Aktuální zdroj (po změně velikosti obr.): http://www.jpeg.cz/