No, obrázek tedy určitě šel zvolit lepší. Také vám přípomíná ilustrační obrázek z článku, co vyšel předloni v Metru?

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
Asi narážejí na zadržení některých účastníků loňské Prague Pride, nebo možná na prošetřování webu policií na podnět Českého rozhlasu.Jednorožec píše:Co to plácají, proč by policii mělo něco být do pronikání pedofilů do veřejného prostoru??
Příloha Dětský harém v Načeradci je pouze o tom, že jeden z vychovatelů bral chlapce k sobě domů a prováděl na stole prohmatávání břicha z údajných zdravotních důvodů. Ani případ, kdy si chlapci lehali na jeho břicho, nepovažuji za pádný důvod k tomu zavřít celý dětský domov. Pokud se tam dělo jen toto, hysterie zvítězila. Jo, a proč se to jmenuje harém? Pokud chtějí vidět skutečné harémy, ať kontaktují mne. A tak mne napadá... nebývají v harémech spíše dívky?Tomáš Menschik, str. 20 dole píše:Policisté kupodivu snahy pedofilní komunity z fóra ČEPEK docela oceňují, pokud neodporují zákonům. "Vyměňují si informace, jak zvládat odlišnou sexuální orientaci. S tím žádný problém nemáme. Kdyby se mi narodilo dítě, které u sebe později objeví pedofilní orientaci, byl bych rád, kdybych měl dostatek informací. Pro pedofilně orientovaného člověka to musí být šílené," přiznává Jan Machuta z mravnostního oddělení a potvrdí, že mezi pachateli trestných činů na dětech se pedofilové vyskytují jen občas.
Máš pravdu, také jsem si toho v článku všiml. Jen jsem zapomněl reagovat.tom.poustevnik píše:Vadí mi, když se píše o "rafinovanosti" pedofilních pachatelů...
Tú pani s mravnostného netreba brať vážne, má pokrivené videnie sveta. Bohužiaľ ale nie je jediná. Určite sú pedofilovia, čo chcú nalákať deti na sex, ale tých je málo, na sex skôr lákajú deti heterosexuáli a homosexuáli čo si chcú vyskúšať mladšie mäsko. Väčšina pedofilov, aj tí čo sa nakoniec pošmyknú, nejdú do vzťahu s dieťaťom, kvôli tomu že mu chcú ublížiť. Ale z tohto krásne vyplýva, ako ľudia vôbec nerozumia pedofílií a pedofilom.tom.poustevnik píše:Vadí mi, když se píše o "rafinovanosti" pedofilních pachatelů tak jako v závěru článku. Vyznívá to, jakoby pedofil se pedofil seznamoval s dítětem proto, aby ho mohl zneužívat, a proto si vybírá outsidery. To je nesmysl a nevěřím, že to v případě pravých pedofilů někde takhle funguje.
Pokud se seznámí pedofil s dítětem, kterému v životě něco chybí, není to znak jeho rafinovanosti, není za tím kalkulace, že takovému dítěti nikdo nebude věřit, ale prostě fakt, že tohle dítě ho potřebuje, že tomuhle dítěti může něco dát, fakt, že se potřebují navzájem.
Pokud pedofil dokáže vymyslet aktivity, které dítě zajímají, není to znak jeho rafinovanosti, ale prostě fakt, že se o dítě a jeho svět opravdu zajímá.
Když se pak ve vztahu mezi pedofilem a dítětem stane něco. co se stát nemělo, je to spíš nehoda, dobrá, možná trestuhodná nehoda, ale rozhodně to není něco, kvůli čemu by se pedofil s dítětem seznamoval.
Vadí mi, když se nehoda převypráví jako předem plánovaný úmysl, a z pachatel se udělá rafinovaná zrůda. Jen nevím, co s tím.