Deviant zneužíval děti během ochranné léčby (Novinky.cz)
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Deviant zneužíval děti během ochranné léčby (Novinky.cz)
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 12. 6. 2015, 8:16:45, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Příspěvek přepracován podle pravidel pro vkládání odkazů.
Důvod: Příspěvek přepracován podle pravidel pro vkládání odkazů.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 259 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3641 poděkování
Re: Deviant zneužíval děti během ochranné léčby (Novinky.cz)
Vokoune, prosím tě, na fóru platí určitě kultura a estetika vkládání příspěvků. V této sekci je nadpis nejlépe volit podle názvu článku, pokud se nadpis do kolonky nevejde celý, pak ho nějak vhodně zkrátit. Klikatelné odkazy pak dávej do URL tagu, jinak se zkrátí a nejdou kopírovat - případným kopírováním dochází k jejich znehodnocení. Myslím si, že je tady dost příkladů toho, jak má správně založené vlákno vypadat. Mám s tím pak práci, abych vlákno upravil do alespoň trochu vyhovující podoby. Prosím o ohled, jako administrátor toho mám hodně a podobné činnosti mě zdržují od ostatních, důležitějších. Díky moc.
Mimochodem, pod článkem je "výživná" diskuze.
Mimochodem, pod článkem je "výživná" diskuze.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
O tomto som pisal sekci knihy posledne a niekolko rokom všade na fore.Martin B. se kvůli své úchylce dostal do křížku se zákonem už v pubertě. Jako 14letý zatáhl do křoví malého školáka, svlékl ho donaha a chtěl ho zneužít. Vzhledem k věku tehdy trestu unikl.
Prevencia na zakladnych školach je dôležita a to informovanie formov prednašok.
Ale nebudem sa už opakovat skôr ma trapi do kedy ešte budeme čakat že sa niečo vtomto smere informovania na školach zmeni...
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Martin B. se kvůli své úchylce dostal do křížku se zákonem už v pubertě. Jako 14letý zatáhl do křoví malého školáka, svlékl ho donaha a chtěl ho zneužít. Vzhledem k věku tehdy trestu unikl.
Tohle je protimluv, buď se dostal do konfliktu se zákonem, nebo to co udělal není trestné už jen proto že oba byly dětmi (a podobné dětské hrátky jsou běžné)...
Tohle je protimluv, buď se dostal do konfliktu se zákonem, nebo to co udělal není trestné už jen proto že oba byly dětmi (a podobné dětské hrátky jsou běžné)...