Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Tiež som to včera čital a čakal že to Fenix použije ako argument tomu jednorožcovi.
A to že i tento pripad bol o tom že matka tajila zneuživanie dcery tatinom.
Nevím maxi proč bych měl něco proti někomu používat, hlavně šlo o něco jiného.
Taky jsem přišel od holek a ani jsem neměl náladu takový hrozný příběh číst.
Jednou jsem četl knihu jedné "umírněné" feministky a po přečtení jsem si myslel že 90% všech sexuálních styku mezi ženou a mužem je poloznásilnění,takže i 90% všech dětí na týhle planetě podle feministek se počalo poněvadž žena byla donucena mít pohlavní styk s mužem.
Co tím chcu říct,se možná někdo ptá.
To vám hned napíši. Veškeré dnešní příspěvky celosvětových médií jsou výhradně ukázat člověku, že dítě je asexuální bytost a veškerá intimnost mezi dítětem a dospělím se múže uskutečnit-pouze násilím.
Nějaká jiná forma lásky mezi dospělím a dítěten nemůže prý existovat.
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 12. 6. 2015, 18:51:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Prosím, URL uvádějte v nejkratším možném tvaru, zbytečně nekopírujte různá ty &, která jsou k zobrazení původního článku zbytečná.
malou píše:
To vám hned napíši. Veškeré dnešní příspěvky celosvětových médií jsou výhradně ukázat člověku, že dítě je asexuální bytost a veškerá intimnost mezi dítětem a dospělím se múže uskutečnit-pouze násilím.
Dítě rozhodně není asexuální bytost a ne každý sexuální kontakt mezi dítětem a dospělým musí být uskutečněn násilím, to ale neznamená, že by ten nenásilný sexuální kontakt nemohl ublížit.
Kdyby ste ten článek pořádně četli tak zjistíte, že ta chudák holka
1. byla adoptovaná
2. byla nechtěné dítě i adoptovanou matkou
3. otočila se k ní zády i biologická matka, kterou zřejmě hledala ze zoufalství
4. Nejí jasné kdy přesně a jak ji měl "otčím" zneužívat
5. v jejím okolí se bohužel nenašel nikdo kdo by jí pomohl (a o nějakém nahlášení není vůbec řeč)
6. ta sebevražda může souviset i s jejím případným zkolabovaným vtahem nyní (je jí 24)
Je mi jí líto, ale ten článek je čistě bulvárně pojatý...
A tak se zrodil další přehnaně emotivní článek. Pro mě osobně nejcitlivější a nejbolestnější, jaký jsem kdy napsala. Ještě jsem ani neklikla na tlačítko "Hned zveřejnit" a přesto si už připadám jako nahá. Stejně se vám chci ale svěřit se svým největším tajemstvím, o kterém až dosud věděla jen hrstka vyvolených.
!
Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Přátelé citím velký smutek. Přečetl jsem si vše, co zde bylo k této smutné události vloženo, včetně Katčiny zpovědi. Já bych k tomu tak rád řekl spoustu vět, ale jsem uvnitř tak prázdný, že nemůžu ze sebe nic dostat. Je mi to líto.