Katku v detstve zneužíval otčim, teraz skočila pod metro
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Katku v detstve zneužíval otčim, teraz skočila pod metro
Katku v detstve zneužíval otčim, teraz skočila pod metro: Pred smrťou zanechala desivé svedectvo! (Čas.sk)
Môj hrudník a rozkrok sú to jediné, čo sa od neho za celú moju existenciu dočkalo priazne.
Hrozné.
Môj hrudník a rozkrok sú to jediné, čo sa od neho za celú moju existenciu dočkalo priazne.
Hrozné.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Re: Katku v detstve zneužíval otčim, teraz skočila pod metro
Tiež som to včera čital a čakal že to Fenix použije ako argument tomu jednorožcovi.
A to že i tento pripad bol o tom že matka tajila zneuživanie dcery tatinom.
A to že i tento pripad bol o tom že matka tajila zneuživanie dcery tatinom.
Nevím maxi proč bych měl něco proti někomu používat, hlavně šlo o něco jiného.
Taky jsem přišel od holek a ani jsem neměl náladu takový hrozný příběh číst.
Taky jsem přišel od holek a ani jsem neměl náladu takový hrozný příběh číst.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Jednou jsem četl knihu jedné "umírněné" feministky a po přečtení jsem si myslel že 90% všech sexuálních styku mezi ženou a mužem je poloznásilnění,takže i 90% všech dětí na týhle planetě podle feministek se počalo poněvadž žena byla donucena mít pohlavní styk s mužem.
Co tím chcu říct,se možná někdo ptá.
To vám hned napíši. Veškeré dnešní příspěvky celosvětových médií jsou výhradně ukázat člověku, že dítě je asexuální bytost a veškerá intimnost mezi dítětem a dospělím se múže uskutečnit-pouze násilím.
Nějaká jiná forma lásky mezi dospělím a dítěten nemůže prý existovat.
Co tím chcu říct,se možná někdo ptá.
To vám hned napíši. Veškeré dnešní příspěvky celosvětových médií jsou výhradně ukázat člověku, že dítě je asexuální bytost a veškerá intimnost mezi dítětem a dospělím se múže uskutečnit-pouze násilím.
Nějaká jiná forma lásky mezi dospělím a dítěten nemůže prý existovat.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 1
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 12. 6. 2015, 18:51:02, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Prosím, URL uvádějte v nejkratším možném tvaru, zbytečně nekopírujte různá ty &, která jsou k zobrazení původního článku zbytečná.
Důvod: Prosím, URL uvádějte v nejkratším možném tvaru, zbytečně nekopírujte různá ty &, která jsou k zobrazení původního článku zbytečná.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Smutný příběh.
Dítě rozhodně není asexuální bytost a ne každý sexuální kontakt mezi dítětem a dospělým musí být uskutečněn násilím, to ale neznamená, že by ten nenásilný sexuální kontakt nemohl ublížit.malou píše: To vám hned napíši. Veškeré dnešní příspěvky celosvětových médií jsou výhradně ukázat člověku, že dítě je asexuální bytost a veškerá intimnost mezi dítětem a dospělím se múže uskutečnit-pouze násilím.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 504 poděkování
Kdyby ste ten článek pořádně četli tak zjistíte, že ta chudák holka
1. byla adoptovaná
2. byla nechtěné dítě i adoptovanou matkou
3. otočila se k ní zády i biologická matka, kterou zřejmě hledala ze zoufalství
4. Nejí jasné kdy přesně a jak ji měl "otčím" zneužívat
5. v jejím okolí se bohužel nenašel nikdo kdo by jí pomohl (a o nějakém nahlášení není vůbec řeč)
6. ta sebevražda může souviset i s jejím případným zkolabovaným vtahem nyní (je jí 24)
Je mi jí líto, ale ten článek je čistě bulvárně pojatý...
1. byla adoptovaná
2. byla nechtěné dítě i adoptovanou matkou
3. otočila se k ní zády i biologická matka, kterou zřejmě hledala ze zoufalství
4. Nejí jasné kdy přesně a jak ji měl "otčím" zneužívat
5. v jejím okolí se bohužel nenašel nikdo kdo by jí pomohl (a o nějakém nahlášení není vůbec řeč)
6. ta sebevražda může souviset i s jejím případným zkolabovaným vtahem nyní (je jí 24)
Je mi jí líto, ale ten článek je čistě bulvárně pojatý...
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Kroky osudu (bordel-v-hlave.blog.cz)
Kroky osudu (bordel-v-hlave.blog.cz)
A tak se zrodil další přehnaně emotivní článek. Pro mě osobně nejcitlivější a nejbolestnější, jaký jsem kdy napsala. Ještě jsem ani neklikla na tlačítko "Hned zveřejnit" a přesto si už připadám jako nahá. Stejně se vám chci ale svěřit se svým největším tajemstvím, o kterém až dosud věděla jen hrstka vyvolených.
A tak se zrodil další přehnaně emotivní článek. Pro mě osobně nejcitlivější a nejbolestnější, jaký jsem kdy napsala. Ještě jsem ani neklikla na tlačítko "Hned zveřejnit" a přesto si už připadám jako nahá. Stejně se vám chci ale svěřit se svým největším tajemstvím, o kterém až dosud věděla jen hrstka vyvolených.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Kroky osudu (bordel-v-hlave.blog.cz)
Je to tohle téma: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=37&t=4658&p=28855
Ví někdo o té "kauze" víc? Jinak pokud se začtete, je to silné... nechápu, jak někdo může takhle zničit duši.
Ví někdo o té "kauze" víc? Jinak pokud se začtete, je to silné... nechápu, jak někdo může takhle zničit duši.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Přátelé citím velký smutek. Přečetl jsem si vše, co zde bylo k této smutné události vloženo, včetně Katčiny zpovědi. Já bych k tomu tak rád řekl spoustu vět, ale jsem uvnitř tak prázdný, že nemůžu ze sebe nic dostat. Je mi to líto.