Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Diskuze o problematice pedofilie a pedofilů.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Nový příspěvek od malou »

Když sem zamilovaný do holčičky, tak mne ostatní dívky už zajímají méně. Sice třeba po ostatních holčičkách ještě sem tam koukám ale myslím přitom na moji milovanou.

Kdysi, když jsem jezdil na tábory, tak se mě líbily všechny dívky ale i tak jsem si vždycky vybral pár holčiček nebo jednu se kterou jsem se kamarádil obzvlášt. Když jsme se poznaly víc, tak jsem se i do nich zamiloval oni ke mně možná cítily taky kamarádství (lásku?).

Od srpna minulého roku jsem miloval strašně Madlenku ze Saska-Anhaltska, která tady byla v České Republice krátce na prázdninách. Ale i když na ni dost často i se slzami v očích vzpomínám, tak už se stává, že flirtuji nebo se dívám i po jiných holčičkách.

Někdy se už stalo, že jsem byl zamilován i do několika holčiček najednou. To už je pak potom pořádně silný stav zamilování *shout* :) .

Jak je tomu u vás, je to špatné milovat několik dětí najednou?
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 8 poděkování

Re: Zamilování-Polygamie nebo Monogamie?

Nový příspěvek od Plyšáček »

Malou, ačkoliv mi mnohé Tvé názory přijdou zvláštní, musím uznat, že některé (zdůrazňuji některé) Tvé příspěvky jsou podnětné.
Jen bych poprosil a dnes již apeloval na pověřené osoby, aby upravovaly (nejen pravopisně) Malouovy nadpisy a řadily příspěvky do vhodných sekcí. Dodnes mě například "drtí" Vlásky u dětí či Dětská kůrka v sekci Pedofilie. Také si myslím, že na mezinárodním fóru by se alespoň v nadpisech nemělo promítat nářečí autorů.

K Tvému tématu: Polygamie nebo Monogamie u pedofilů...

V mládí a na prahu dospělosti jsem zažíval několik hlubokých zamilování do jednotlivých holčiček - tedy monogamii. Jednu jsem miloval nade vše a jak jen to jde a ona mne. Byla to osudová láska mého života a jistě největší životní zkušenost - co se vztahu týče.

Díky mé profesi a dalšímu poznávání jsem pochopil, že jako girllover mohu být skutečně šťastný a naplněný pouze tehdy, když se nebudu fixovat na konkrétní, stále odrůstající šmudlinky, ale když volně přejdu do svobodné a nevázané polygamie. Rozhodně bych si však nikdy nedovolil vyvíjet aktivitu a prvotní impulsy z mé strany.
malou píše:...ale i tak jsem si vždycky vybral pár holčiček nebo jednu se kterou jsem se kamarádil obzvlášť.
Holčičky si vybírají mne a já jsem vděčný za milost, když se mohu láskyplně věnovat té, která v tu danou chvíli má zájem a touží být v mé přítomnosti. Mám štěstí na pohádkové "propedofilky". Vůbec si nedovoluji odhadnout, kolik mi jich "prošlo rukama".
malou píše:Jak je tomu u vás, je to špatné milovat několik dětí najednou?
Malou, podle mého není špatné milovat několik dětí najednou.
Spíše bych prohlásil, že za ideální stav považuji, pokud girllover miluje všechny děti stejně - bez ohledu na pohlaví, věk či tělesný vzhled.
Já se snažím milovat nejen děti, ale všechny lidi.
Děti, zejména malé děti, tedy opravdové děti, tak do těch 10 let - nikoliv dorost, miluji více již ze své přirozenosti.
Holčičky, zvláště šmudlinkovského typu, miluji nade vše a i v jejich tělesné kráse nacházím vrchol Stvořitelova díla. A ty, které milují i mne a které mě chtějí a nebo by mě chtěly za tatínka, za prince nebo mě již mají za boha, ty bych nosil na rukou a s těmi a pro ty bych dýchal každý okamžik svého života.

Takže v současnosti bych považoval za bolestivé milovat jen jednu.
Polygamii jsem dotáhl k dokonalosti v systém harémového typu - i když se někdy vyjadřuji o fanynkách a favoritkách (mezi přáteli), ony by si správně tuto moji "systémovou" hierarchii vůbec neměly uvědomovat.
Snažím se, aby si nepřipadaly nepatřičně a aby nežárlily, když někdy "stojí řadu..."
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

malou píše:Když sem zamilovaný do holčičky, tak mne ostatní dívky už zajímají méně. Sice třeba po ostatních holčičkách ještě sem tam koukám ale myslím přitom na moji milovanou.
Rozhodně u mě vede mongamie. Preferuji dost citovou věrnost k jednomu člověku, možná i proto má touha spíše po monogamním zamilování.

Díky za zajímavé téma.

S přáním hezkého zbytku týdne,
Marco F.
Mathias8
Registrovaný uživatel
ve věku od: 7
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Bol som zamilovaný viackrát vo svojom živote. Ale nikdy to nebolo tak silné ako teraz. Nikdy.
Ono, keď je človek ešte dieta inak vníma tú lásku ako keď je už dospelý. Keď som bol dieta bol som zamilovaný detsky. Boli to platonické lásky, ani jedna o tom nevedela. Jedna z nich (tá prvá) nevedela ani že existujem. Ale k tejto cítim viac ako k tym predtím. Je to velmi silné. Jediná ktorá to o mne vie, že ju lúbim. Ešte nikdy som necítil nič tak silné. Myslím, že sa asi tažko zamilujem do druhej. Skúšal som aj zabudnúť.. ale ono to nejde. Neni to lahké ako k tím predtím. Keď som si povedal, je to decko, nikdy nebude moja, nikdy ma neobjime, nikdy mi nepovie že ma má rada.. Zabudni... tak som časom zabudol.
Ale teraz to skúšam už dva roky a ono ma to neprechádza, lebo vždy keď už pomaly zabúdam, alebo snažím sa nemyslieť na nu ona vždy spraví niečo, čo mi pohladý dušu, čo ma poteší a dá mi pocit, že ma má stále rada....Vždy keď už si myslím, že ma nemá rada, tak mi dá najavo že má aj keď si to neuvedomuje...

Je uplne úžasná a som rád, že je...a že je moja kamoška.
Na tvoju otázku nemožem odpovedať, pretože som nebol zamilovaný do viacerích dievčatiek naraz. Ja mám rád každé dieta iným sposobom. Kamarátky zvlášť(pretože k nim mám blízky a otvorenejší vzťah) a cudzie deti takisto. Milujem iba jednu jedinú. Ak by som mohol povedať iba jednej jedinej osobe na svete že ju milujem, povedal by som to práve tejto. :)
Plyšáček
Na trestné lavici

Mathias8 píše:Vždy keď už si myslím, že ma nemá rada, tak mi dá najavo že má aj keď si to neuvedomuje...
Dle mého prostého názoru: Pokud si neuvědomuje, že Tě má ráda, tak to asi moc velká Láska nebude...
Mathias8 píše:Na tvoju otázku nemožem odpovedať, pretože som nebol zamilovaný do viacerích dievčatiek naraz.
Mathias8 píše:Milujem iba jednu jedinú.
Mathiasi Osmičko. Právě díky těmto důvodům MŮŽEŠ odpovědět zcela jednoznačně ve prospěch své MONOGAMIE.
Jen aby někteří nebyli zmateni Tvojí odpovědí a aby správně pochopili, na co se ptáme a o co tady jde.
:)
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Nový příspěvek od Mathias8 »

Milý Plyšáčku. Nechcem zbytočne zapĺnať vlákno svojími komentármi preto napíšem posledný. Len aby som to správne vysvetlil.
Plyšáček píše:Dle mého prostého názoru: Pokud si neuvědomuje, že Tě má ráda, tak to asi moc velká Láska nebude...
Napísal som to tak ako to cítim a myslel som to tak, že.... Celý čas čo ju poznám bojujem z výčitkami toho či ma má rada alebo nemá. Vždy keď si myslím, že ma nemá rada tak mi dá najavo že má. Dá mi to najavo uplnými maličkostami. Pritom si to neuvedomuje. Neuvedomuje si to, že to čo spravila v danej chvíli, že tým vlastne mi dala najavo že ma má rada, pretože je dieta... To cítiš...Napr: .. myslel som si že ma nemá rada mesiac a po mesiaci mi napisala že spravila chybu a že je sprostá, že to tak nemyslela... mysliš že keby ma nemala rada tak by mi to ajtak napisala?.. alebo mi darovala mačku, len preto lebo si k nej vybudovala vzťah a mama jej povedala, že ju musí dať preč, že ju doma nechce... napísala mi, či by som si ju nezobral a nestaral sa o nu...lebo sa bála strašne toho, že keby ju dala inému tak ten by sa o nu nestaral, dával jej žrať raz za čas, pretože jej mama ju chcela dať jednému takému. Ona tú mačku mala velmi rada tak som jej povedal že si ju zoberiem a že sa o nu postarám. Priniesla mi ju a darovala mi ju uplne zadarmo.... Takže ma asi má rada, inak si myslím, že by mi ju nedarovala... práve mne... ... Už chápeš ako som to myslel? ...
Plyšáček píše:Mathiasi Osmičko. Právě díky těmto důvodům MŮŽEŠ odpovědět zcela jednoznačně ve prospěch své MONOGAMIE.
Jen aby někteří nebyli zmateni Tvojí odpovědí a aby správně pochopili, na co se ptáme a o co tady jde.
:)
Ano jedná sa o Monogamiu...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1780 poděkování
Dostal: 3687 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Děti to můžou brát víc spontánně, nemusejí si uvědomovat, že mají někoho rádi, prostě to berou tak, jak to je, že je jim s tím člověkem dobře.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici

Re: Zamilování - polygamie nebo monogamie

Mathias8 píše:...alebo mi darovala mačku, len preto lebo si k nej vybudovala vzťah... Takže ma asi má rada, inak si myslím, že by mi ju nedarovala...
Mathiasi Osmičko. Zcela klíčová otázka: Doufám, že se dívenka u Tebe alespoň ob den alespoň na tři hodiny zastavuje, aby si pohladila kočičku, eventuálně aby sis Ty pohladil holčičku.
Jestli ne, tak jsi dle mého úchylného názoru nevyužil naprosto přirozené příležitosti, kterou Ti Bůh nabídl!

Obrázek
Zdroj: http://www.plurk.com/p/j1en1i
regina
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 13
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od regina »

Kasz píše:nemusejí si uvědomovat, že mají někoho rádi
Realizace že miluji někoho vyplývá z tzv, reflexe.
Jak jsem napsal v anglické sekci jsem znál chlapce, který kdysi přiběhl ke mně a zvolal:
" Miluji tě mr. regina". *give_heart*
To byl spontánní výkřik a v této chvíli byl vědom toho pocitu.
Marco Freeman

regina píše:Jak jsem napsal v anglické sekci jsem znál chlapce, který kdysi přiběhl ke mně a zvolal:
" Miluji tě mr. regina". *give_heart*
To byl spontánní výkřik a v této chvíli byl vědom toho pocitu.
To je pěkné, ale myslím, že si spíš byl vědom toho, že tě má rád, ne že tě miluje. (Slova "Miluji tě" jsou na dětská ústa obvykle moc silná. :) )
regina
Na trestné lavici

Mám tě rád in English means I like You.
Po polsky znamená ; lubię cię.
Ale on neřekl, mám tě rád, ale "já tě miluju."
A to je něco víc.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Já to nerozlišuji, jsou různé formy lásky - kamarádská, přátelská, partnerská, všeobecně ke všem lidem, apod. A že mám někoho rád řeknu úplně stejně kamarádovi, ale i své budoucí manželce. Pořád to znamená někoho milovat, tj. chtít pro něj dobro. Miluji tě nebo mám tě rád, možná to první je trochu "silnější", ale u mě vyjadřují úplně to stejné - lásku k živé bytosti.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 14 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Plyšáček píše:Já se snažím milovat nejen děti, ale všechny lidi.
Kasz píše:Já to nerozlišuji, jsou různé formy lásky - kamarádská, přátelská, partnerská, všeobecně ke všem lidem, apod. A že mám někoho rád řeknu úplně stejně kamarádovi, ale i své budoucí manželce. Pořád to znamená někoho milovat, tj. chtít pro něj dobro. Miluji tě nebo mám tě rád, možná to první je trochu "silnější", ale u mě vyjadřují úplně to stejné - lásku k živé bytosti.
Jsou odpovědi, s kterýma od vás dvou souhlasím i nesouhlasím :) ale tentokrát s něma souhlasím na 100%.
regina
Na trestné lavici

Kasz píše:jsou různé formy lásky - kamarádská, přátelská, partnerská, všeobecně ke všem lidem, apod.
Zapomněl si o erotické lásce! :D
Marco Freeman

Kasz píše:Já to nerozlišuji, jsou různé formy lásky - kamarádská, přátelská, partnerská, všeobecně ke všem lidem, apod. A že mám někoho rád řeknu úplně stejně kamarádovi, ale i své budoucí manželce. Pořád to znamená někoho milovat, tj. chtít pro něj dobro. Miluji tě nebo mám tě rád, možná to první je trochu "silnější", ale u mě vyjadřují úplně to stejné - lásku k živé bytosti.
Já to rozlišuji. Miluji i rodiče a miluji i malého chlapce, obojí je láska, ale každou prožívám jinak, obě jsou intenzivní, ale jiným způsobem.
regina píše:Mám tě rád in English means I like You.
Po polsky znamená ; lubię cię.
Ale on neřekl, mám tě rád, ale "já tě miluju."
A to je něco víc.
Jak už jsem psal, slova "miluji tě" jsou pro děti až moc silná. Takže je jedno, jestli ti řekl "Miluji tě." nebo "Mám tě rád.", protože u malých dětí to pořád bude dětský nebo kamarádský způsob lásky. Nikdy to nebude na úrovni té "dospělácké" milenecké lásky, ať už použije jakákoliv slova. (I když je pravda, že záleží, o jak starém chlapci mluvíme.)
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

regina píše:Zapomněl si o erotické lásce! :D
Pod erotickou řadím partnerskou lásku.

Jinak ještě k té "polygamii". Když jsem byl zamilovaný do Markétky, dvakrát jsem se "paralelně" zamiloval do někoho dalšího. Vzhledem k tomu, že do Markétky jsem byl zamilovaný hodně dlouho (6 let), tak ve 4. roce jsem se krátce zamiloval do jedné 7leté dívenky a v 5. roce jsem se zamiloval do 15leté. Myslím si, že to bylo tím, že jsem byl do Markétky zamilovaný tak dlouhou dobu - plných 6 let, a to bez možnosti jí lásku vyznat.
Plyšáček
Na trestné lavici

Marco Freeman píše:...u malých dětí to pořád bude dětský nebo kamarádský způsob lásky. Nikdy to nebude na úrovni té "dospělácké" milenecké lásky...
Marco, možná je dobře, že si toto myslíš. Je to tak pro Tebe bezpečnější...

Já jsem plně přesvědčen, že i malé dítě dokáže milovat z celého srdce, některé děti i romantickým ("mileneckým" na dětské úrovni) způsobem (princ a princezna). Některé snad dokonce více než dospělí, kteří mají lásku často více podmínečnou a zatíženou řadou tělesných pudů, potřeb a závislostí. Jsou sice "dospělí", ale díky řadě dosavadních negativních zkušeností více poznamenaní a "poškození". Jejich vztahy jsou často bolestivé a nenaplňující, jelikož nejsou příliš psychicky zdraví nebo si berou za vzor ubohé televizní romance. Nedokáží milovat tak svobodně, bezpodmínečně a naplno jako děti.

Vzpomínám si, jak nesmírně jsem dokázal milovat své vrstevnice v 6 letech (a věřím, že to tehdy nebylo pouze mojí orientací).

Jelikož učím opravdu malé děti, které ještě dokáží milovat čistě jako andělé a nejsou tolik svázáni společenskými konvencemi, slyšel jsem ve svém životě již nesčetněkrát "Miluji vás". A říkají to skoro výlučně holčičky a navíc to doplňují kouzelným úsměvem a jiskřícím pohledem. Každého takovéhoto vyznání si nesmírně vážím a rozhodně bych to nedegradoval vyjádřením, že děti neví co mluví či že dokáží milovat jen kamarádsky či že jejich láska je slabší (?)! Situace je to choulostivá zejména kvůli otázce, co odpovědět z pozice učitele.
Dříve jsem děkoval, dnes se již tolik nebojím odpovědět podobně, někdy se zasněně podívám a řeknu: "To je krásné." Jen když se na mě skupinově vrhají, řeknu velice oblíbenou frázi: "Děvčata, prosím vás, ovládejte se."
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 20. 7. 2020, 10:24:35, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Odstraněny fotky
regina
Na trestné lavici

Kasz píše:Pod erotickou řadím partnerskou lásku.
a) Ale dieťa taky môže byť partnerom dospelého.
To znamená, že ma rovnaké práva vo vzťahu.
Ono není na nižší nebo vyšší pozice.

b) Rozdíl mezi milování a "mít rád někoho" spočívá v tom, že když potkáme naši lásku jsme šťastní , a když se musíme rozloučit, jsme zoufali, smutni.
Na druhou stranu, jestli mám rád někoho, jsem spokojený, že jsem se s ním setkal, ale já nejsem v zoufalství, když se musíme rozloučit.

c) Existují různé stupně a způsoby "lásky".
Takže si můžete "milovat" mnoho dětí paralelně.
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Takže v prvom rade polygamia aj monogamia označujú manželstvo, naviac s druhom opačného pohlavia, takže ak sa v tomto vlákne bavíme o týchto pojmoch, len dúfam, že neplánujete zakladať manželské zväzky s deťmi ;)

Otvorili ste na túto tému dosť otázok, ale napriek tomu sa pokúsim byť stručný.

- Skutočne malé dieťa je schopné sa zamilovať, ale nie je schopné rozvíjať svoje city tým spôsobom, akým by to mali byť schopní dospelí ľudia. Takže zamilovať áno, ale to, čím nazývam skutočnú lásku, je často dosť obtiažny proces aj pre mnohých dospelých. Jednoducho nechcem nijak znižovať váhu detskej náklonnosti, ale chce to svoj čas a to sa nedá oklamať, hoci rozumiem, že obzvlášť v pedofilnej komunite by mohol byť populárnejší názor, že dieťa dokáže milovať rovnocenne. Ja osobne ale vnímam, že aj mnoho dospelých párov intenzívne prežíva svoju "detskú" lásku a považuje ju za to "najviac", takže Vás nechcem zbytočne pliesť. Preberte si to každý, ako viete a dokážete :)

- To priamo súvisí aj s hlavnou otázkou, ktorú položil malou. Pedofil sa určite rád pokochá krásou každého pekného dievčatka či kutíka a na tom by nebolo nič zlé. Niekedy to v konkrétnom prípade prerastie do intenzívnejšieho citu zamilovania. Budovať však niečo hlbšie, než iba to, je zložité aj medzi dvoma ľuďmi, nie vo vzťahu k viacerým deťom naraz. Človek však má tú schopnosť a mal by sa o ňu pokúsiť. Pokúsiť sa budovať niečo viac, než len precítiť pocit zamilovania či ako som to nazval, detskej lásky. Aj za cenu, že samotné dieťa vám v tomto ohľade nemôže stíhať.

Musím ísť takže zhrniem :) . To, že sa človek (ku podivu aj pedofil :) ) zamiluje je v poriadku. Zamilovať sa ale do húfu capartov a čakať od toho niečo väčšie, to vnímam ako takmer nemožnú úlohu. Za seba teda poviem, že menej je niekedy (a skôr častejšie ako zriedkavo) viac.
Hebeš
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku do: 7
Výkřik do tmy: Tento uživatel již není aktivní a nyní již jen čeká, než mu na jeho žádost admini smažou profil.
Dal: 359 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Re: Jste při zamilování monogamní nebo polygamní?

Nový příspěvek od Hebeš »

Nejsem polygamní.
Naposledy upravil(a) Hebeš dne sobota 8. 8. 2020, 10:16:52, celkem upraveno 1 x.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.