Malou, ačkoliv mi mnohé Tvé názory přijdou zvláštní, musím uznat, že některé (zdůrazňuji některé) Tvé příspěvky jsou podnětné.
Jen bych poprosil a dnes již apeloval na pověřené osoby, aby upravovaly (nejen pravopisně) Malouovy nadpisy a řadily příspěvky do vhodných sekcí. Dodnes mě například "drtí" Vlásky u dětí či Dětská kůrka v sekci Pedofilie. Také si myslím, že na mezinárodním fóru by se alespoň v nadpisech nemělo promítat nářečí autorů.
K Tvému tématu: Polygamie nebo Monogamie u pedofilů...
V mládí a na prahu dospělosti jsem zažíval několik hlubokých zamilování do jednotlivých holčiček - tedy monogamii. Jednu jsem miloval nade vše a jak jen to jde a ona mne. Byla to osudová láska mého života a jistě největší životní zkušenost - co se vztahu týče.
Díky mé profesi a dalšímu poznávání jsem pochopil, že jako girllover mohu být skutečně šťastný a naplněný pouze tehdy, když se nebudu fixovat na konkrétní, stále odrůstající šmudlinky, ale když volně přejdu do svobodné a nevázané polygamie. Rozhodně bych si však nikdy nedovolil vyvíjet aktivitu a prvotní impulsy z mé strany.
malou píše:...ale i tak jsem si vždycky vybral pár holčiček nebo jednu se kterou jsem se kamarádil obzvlášť.
Holčičky si vybírají mne a já jsem vděčný za milost, když se mohu láskyplně věnovat té, která v tu danou chvíli má zájem a touží být v mé přítomnosti. Mám štěstí na pohádkové "propedofilky". Vůbec si nedovoluji odhadnout, kolik mi jich "prošlo rukama".
malou píše:Jak je tomu u vás, je to špatné milovat několik dětí najednou?
Malou, podle mého není špatné milovat několik dětí najednou.
Spíše bych prohlásil, že za ideální stav považuji, pokud girllover miluje všechny děti stejně - bez ohledu na pohlaví, věk či tělesný vzhled.
Já se snažím milovat nejen děti, ale všechny lidi.
Děti, zejména malé děti, tedy opravdové děti, tak do těch 10 let - nikoliv dorost, miluji více již ze své přirozenosti.
Holčičky, zvláště šmudlinkovského typu, miluji nade vše a i v jejich tělesné kráse nacházím vrchol Stvořitelova díla. A ty, které milují i mne a které mě chtějí a nebo by mě chtěly za tatínka, za prince nebo mě již mají za boha, ty bych nosil na rukou a s těmi a pro ty bych dýchal každý okamžik svého života.
Takže v současnosti bych považoval za bolestivé milovat jen jednu.
Polygamii jsem dotáhl k dokonalosti v systém harémového typu - i když se někdy vyjadřuji o fanynkách a favoritkách (mezi přáteli), ony by si správně tuto moji "systémovou" hierarchii vůbec neměly uvědomovat.
Snažím se, aby si nepřipadaly nepatřičně a aby nežárlily, když někdy "stojí řadu..."