Lidovky.cz: Známý umělec přirovnal gaye k pedofilům. Jeho kariéra je v troskách
Hvězdná kariéra světoznámého litevského hudebníka a dje Marijuse Adomaitise vystupujícího jako Ten Walls skončila během několika dnů. Na sociální síti Facebook přirovnal gaye k pedofilům a psal o nich jako o ‚lidech jiné rasy‘. Krátce na to mu přední festivaly začaly rušit vystoupení, ostatní djové odmítali společná vystoupení a agentury Adomaitisovi ukončily smlouvu. Umělec po bouřlivé reakci nakonec ohlásil přerušení kariéry.
...
Pobuřující status zveřejnil hudebník na začátku června. Homosexualitu v něm přirovnal k pedofilnímu zneužívání katolickými knězi. O homosexuálech se navíc vyjádřil jako o jiné rase.
Novináři nemají moc jasno v tom, co k čemu vlastně přirovnal; zajímalo by mě, jestli v tom má jasno on sám.
Umělec přirovnal gaye k pedofilům. Jeho kariéra je v ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Umělec přirovnal gaye k pedofilům. Jeho kariéra je v ...
Teploušci začínají být hájenou zvěří.
Těším se na brzkou dobu, kdy budeme my, slušní pedofilové, také hájení a podporovaní "uvědomělou" společností.
Těším se na brzkou dobu, kdy budeme my, slušní pedofilové, také hájení a podporovaní "uvědomělou" společností.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Re: Umělec přirovnal gaye k pedofilům. Jeho kariéra je v ...
Tak jak homosexualita tak pedofílie tak jiné sexuální orientace/odchylky nepochybně něco společného mají..