http://zivot.cas.sk/clanok/20521/sokujuce-pokusy-na-detoch-rodicia-podavaju-nebezpecnu-zieravinu-ako-liek-aj-babatkam
Rodicom strasne ****...
Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 8. 6. 2015, 18:00:35, celkem upraveno 2 x.
Důvod: 1) Lze i bez zbytečných částečně vyhvězdičkovaných vulgarit. Děkuji. 2) Upraven nadpis, aby lépe vystihoval název tématu. Název by měl krátce vystihovat podstatu.
Důvod: 1) Lze i bez zbytečných částečně vyhvězdičkovaných vulgarit. Děkuji. 2) Upraven nadpis, aby lépe vystihoval název tématu. Název by měl krátce vystihovat podstatu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Re: Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...
V tomto případě bych vulgarity toleroval...
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1757 poděkování
- Dostal: 3645 poděkování
Chci mít kulturní fórum.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
Je to další forma "alternativní medicíny" nevím který trotl zas něco takového vymyslel, považuji tohle "čištění organizmu" za nesmysl.. Nicméně ty řeči o podávané žíravině jsou jen bulvární bláboly, i většina léků by v koncentrované podobě člověka zmrzačila či zabila.. Když dítěti podáte lék naředěný v pr kapkách lihu tak taky nebudete psát, "podává dětem alkohol"...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
Nicméně v tom článku jsou popsané negativní účinky, co to má i v malých koncentracích, ve kterých to používají. Když se dostaví zvracení nebo průjem, tak to interpretují jako detoxikaci organismu.
Navíc občas udělají špatnou koncentraci, semtam si někdo poleptá plíce, když se toho při výrobě nadýchá apod. Viz citace ze skupiny na Facebooku použité Sisyfem do laudácia k Bludnému balvanu:
„Týden užívám CDS2... večer se dostavila zvýšená teplota a dneska nevolnost (bublání v břiše, pocit na zvracení) a lehká bolest kloubů. Mám raději snížit dávkování? Mám pocit, že další dávku do sebe nevpravím.“
„Potřebuji poradit, čím urychlit nežádoucí stav z CDS2. Babička, kardiak, 82 let, cukrovka, na dietě, po třech dávkách CDS2 v jednom dni v odstupu tří hodin. Začala mít teplotu, nemůže hýbat levou rukou, natekly jí nohy a je jí velmi špatně, již to trvá druhý den. CDS2 vysadila. Teď přežívá nejhorší. Je mi jasné, že probíhá detox – teda silný a s tím jsme moc nepočítali.“

„Týden užívám CDS2... večer se dostavila zvýšená teplota a dneska nevolnost (bublání v břiše, pocit na zvracení) a lehká bolest kloubů. Mám raději snížit dávkování? Mám pocit, že další dávku do sebe nevpravím.“
„Potřebuji poradit, čím urychlit nežádoucí stav z CDS2. Babička, kardiak, 82 let, cukrovka, na dietě, po třech dávkách CDS2 v jednom dni v odstupu tří hodin. Začala mít teplotu, nemůže hýbat levou rukou, natekly jí nohy a je jí velmi špatně, již to trvá druhý den. CDS2 vysadila. Teď přežívá nejhorší. Je mi jasné, že probíhá detox – teda silný a s tím jsme moc nepočítali.“
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 13 poděkování
- Dostal: 515 poděkování
No je to pitomost o tom žádná, stejně jako když kolem pacienta někdo běhá s virgulema a tvrdí že mu právě zahnal rakovinu..