Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosíme, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...

Nový příspěvek od Mathias8 »

Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 8. 6. 2015, 18:00:35, celkem upraveno 2 x.
Důvod: 1) Lze i bez zbytečných částečně vyhvězdičkovaných vulgarit. Děkuji. 2) Upraven nadpis, aby lépe vystihoval název tématu. Název by měl krátce vystihovat podstatu.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Re: Šokujúce pokusy na deťoch! Rodičia podávajú žieravinu...

Nový příspěvek od simgiran »

V tomto případě bych vulgarity toleroval...
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1757 poděkování
Dostal: 3645 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Chci mít kulturní fórum.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Je to další forma "alternativní medicíny" nevím který trotl zas něco takového vymyslel, považuji tohle "čištění organizmu" za nesmysl.. Nicméně ty řeči o podávané žíravině jsou jen bulvární bláboly, i většina léků by v koncentrované podobě člověka zmrzačila či zabila.. Když dítěti podáte lék naředěný v pr kapkách lihu tak taky nebudete psát, "podává dětem alkohol"...
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Nicméně v tom článku jsou popsané negativní účinky, co to má i v malých koncentracích, ve kterých to používají. Když se dostaví zvracení nebo průjem, tak to interpretují jako detoxikaci organismu. *wall* Navíc občas udělají špatnou koncentraci, semtam si někdo poleptá plíce, když se toho při výrobě nadýchá apod. Viz citace ze skupiny na Facebooku použité Sisyfem do laudácia k Bludnému balvanu:

„Týden užívám CDS2... večer se dostavila zvýšená teplota a dneska nevolnost (bublání v břiše, pocit na zvracení) a lehká bolest kloubů. Mám raději snížit dávkování? Mám pocit, že další dávku do sebe nevpravím.“

„Potřebuji poradit, čím urychlit nežádoucí stav z CDS2. Babička, kardiak, 82 let, cukrovka, na dietě, po třech dávkách CDS2 v jednom dni v odstupu tří hodin. Začala mít teplotu, nemůže hýbat levou rukou, natekly jí nohy a je jí velmi špatně, již to trvá druhý den. CDS2 vysadila. Teď přežívá nejhorší. Je mi jasné, že probíhá detox – teda silný a s tím jsme moc nepočítali.“
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 13 poděkování
Dostal: 515 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

No je to pitomost o tom žádná, stejně jako když kolem pacienta někdo běhá s virgulema a tvrdí že mu právě zahnal rakovinu..