Polský detektiv unesl devítiletou Polku z Norska (Blesk.cz)

Diskuze o problematice dětí.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Polský detektiv unesl devítiletou Polku z Norska (Blesk.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Polský detektiv unesl devítiletou Polku z Norska: Šest metrů po laně za záchranou! (Blesk.cz)

Rutkowskému zazvonil červnu 2011 v kapse telefon a ve sluchátku se mu ozval hlas plačící Polky. „Stěžovala si, že si v Norsku tamní neblaze proslulá sociálka Barnevernet, které já říkám Hitlerjugend, přišla pro její dceru do školy. Jen proto, že prý byla smutná,“ vzpomíná Rutkowski na začátek svého možná nejznámějšího případu.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Re: Polský detektiv unesl devítiletou Polku z Norska (Blesk.

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zákon ale jasně vymezuje, kdy je úřad povinen zasáhnout v případě, že hrozí podezření, že prostředí, v kterém se dítě nachází, vážně ohrožuje jeho zdraví nebo výchovu. Rovněž vymezuje, že pokud návrat pro dítě zpět do rodinného prostředí z péče, kam bylo umístěno, znamená zpřetrhání nových vazeb a tedy duševní strádání, nemá být dítě (v jeho zájmu) původním poskytovatelům péče o dítě vráceno.

"Oblastní rada zruší příkaz k náhradní péči, pokud je velmi pravděpodobné, že rodiče mohou dát dítěti řádnou péči. Rozhodnutí nesmí být zrušeno, pokud je dítě citově navázáno na osoby a prostředí ve kterém je (pěstouny, ústavní péči), což by po celkovém zhodnocení mohlo vést k vážné újmě pro dítě, pokud by bylo přesunuto."

Jinými slovy seberou dítě, chvíli to protahují po soudech, a už ho nevrátí ani když se ukáže, že jednali neprávem....

Je mi z nich zle...
Jednorozec
Registrovaný uživatel

Reportáž z ČT 24
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/298984-barnevernet-je-zcela-autonomni-deti-jsou-v-norsku-prisne-opatrovany/

- Norové považují za porušení práv dítěte třeba jen plácnutí po zadku nebo zvýšení hlasu.
- opatrný přístup k psychickému nátlaku na děti, který může být i v lehké míře vnímán jako nepřiměřený útok
- Je velmi typické, že když chcete dát sladkou věc dítěti ke svačině, tak nesmíte, protože si rodiče odhlasovali na školní radě, že se to nesmí
- Rodiče jsou také opatrní, když před dětmi mluví o vážných věcech, jako je úmrtí v rodině nebo finanční problémy (tak o tom se před dětmi normálně nemluví ani tady ale asi by za ti nikdo neodebíral dítě)
- Hlášení Barnevernetu se může donést snadno, stačí totiž zaslat anonymní zprávu o znepokojení.
- Organizace eviduje velké množství zájemců na pozici pěstounů, pečovat o přidělené dítě se totiž vyplatí.
- Nigerijka Queen Agho takhle přišla o dítě ani ne tři týdny po porodu. Úřad argumentoval, že dítě nedokáže navázat oční kontakt s matkou a že ta není psychicky dostatečně v pořádku, aby se o dítě mohla postarat. Sama matka byla převezena na psychiatrii, ale byla po vyšetření propuštěna, protože byla v pořádku.
- Pozornost k činnosti norského Úřadu pro ochranu dětí přitáhl o něco dřív, v roce 2011, případ skoro čtyřletého indického chlapečka a čtyřměsíční holčičky. Podle norského tisku měla mladá matka trpět depresemi, rodiče spali s dětmi v jedné posteli a v rodině se jedlo rukama. Případ se nakonec řešil diplomatickou cestou a děti byly vydány příbuzným do Indie. (a tohle nejde v přípdě českých dětí?)

Zvláštní je že matka Českých dětí neuspěla ani ve Štrasburku u soudu na ochranu lidských práv...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Jednorozec píše:Jinými slovy seberou dítě, chvíli to protahují po soudech, a už ho nevrátí ani když se ukáže, že jednali neprávem....
To je ale v pořádku. Dítě by mělo být u lidí, které vnímá jako vlastní, ne u lidí, které vnímá jako cizí, bez ohledu na biologické vazby. Ti, kdo způsobili, že dítě vnímá biologické rodiče jako cizí lidi, by samozřejmě měli platit jako mourovatí (a sedět, až zčernají), ale dítě samotné by za to nemělo být trestáno.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel

To rozhodně v pořádku není. V pořádku by bylo dítě nebrat nebo ne na tak dlouhou dobu aby se mohlo odcizit...

Navíc představa, že se člověk později doví, že ho neprávem sebrali rodičům kteří ho měli rádi a už ho nevrátili, to musí být pro něj později otřesné!