Kdo je na druhé straně? - Novinky.cz

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky sexuálního zneužívání dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Wydra
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: For All Mankind
Dal: 12 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Kdo je na druhé straně? - Novinky.cz

Nový příspěvek od Wydra »

Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 509 poděkování

Re: Kdo je na druhé straně? - Novinky.cz

Nový příspěvek od Jednorozec »

V jednom z nich se například představil 14letý David, který se spřátelil na internetu s neznámým dospělým mužem. ... Zachycen je i rozhovor s pedofilem Miroslavem či 16letým Patrikem, který se živil jako dětský prostitut.
No to jsou zas příklady pro pedofily jak noha....
Od roku 2012 je jednou z tváří projektu Ben Cristovao, který spolu s Martinem Kožíškem jezdí v rámci přednáškového turné po základních školách po celé České republice, kde děti i učitele upozorňují na rizika, která v kyberprostoru mohou číhat.
To mi skoro zní, jako že si z toho někdo udělal živobytí, že jen stačí zjistit, kdo je financuje...
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

"V průběhu natáčení jsme si uvědomili, že pod slovo ‚pedofilní‘ se dnes schová prakticky veškeré zneužívání jen proto, že teprve takto pojmenovaná kauza přiláká pozornost veřejnosti i médií."
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Odstrašujúce praktiky pedofilov. Zaujímavé je, že na základe sexuologického vyšetrenia, páchatelia v danom článku vôbec nereagovali na malé deti, naopak reagovali na ženy aj mužov a dospievajúcich chalanov. Čiže neboli pedofilovia, ale homosexuáli s miernou preferenciou dospievajúcich chlapcov. Čiže neboli ani čistokrvní efebofilovia.