Kdo je na druhé straně? - Novinky.cz
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: For All Mankind
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 509 poděkování
Re: Kdo je na druhé straně? - Novinky.cz
V jednom z nich se například představil 14letý David, který se spřátelil na internetu s neznámým dospělým mužem. ... Zachycen je i rozhovor s pedofilem Miroslavem či 16letým Patrikem, který se živil jako dětský prostitut.
No to jsou zas příklady pro pedofily jak noha....
Od roku 2012 je jednou z tváří projektu Ben Cristovao, který spolu s Martinem Kožíškem jezdí v rámci přednáškového turné po základních školách po celé České republice, kde děti i učitele upozorňují na rizika, která v kyberprostoru mohou číhat.
To mi skoro zní, jako že si z toho někdo udělal živobytí, že jen stačí zjistit, kdo je financuje...
No to jsou zas příklady pro pedofily jak noha....
Od roku 2012 je jednou z tváří projektu Ben Cristovao, který spolu s Martinem Kožíškem jezdí v rámci přednáškového turné po základních školách po celé České republice, kde děti i učitele upozorňují na rizika, která v kyberprostoru mohou číhat.
To mi skoro zní, jako že si z toho někdo udělal živobytí, že jen stačí zjistit, kdo je financuje...
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
"V průběhu natáčení jsme si uvědomili, že pod slovo ‚pedofilní‘ se dnes schová prakticky veškeré zneužívání jen proto, že teprve takto pojmenovaná kauza přiláká pozornost veřejnosti i médií."
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Odstrašujúce praktiky pedofilov. Zaujímavé je, že na základe sexuologického vyšetrenia, páchatelia v danom článku vôbec nereagovali na malé deti, naopak reagovali na ženy aj mužov a dospievajúcich chalanov. Čiže neboli pedofilovia, ale homosexuáli s miernou preferenciou dospievajúcich chlapcov. Čiže neboli ani čistokrvní efebofilovia.