Stížnost na Simgiranovu reakci na chování ksofta na chatu dne 30.5.2015

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Stížnost na Simgiranovu reakci na chování ksofta na chatu dne 30.5.2015

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ksoft zastával názor, že v případě nutnosti má právo zveřejnit osobní údaje jiného uživatele. Simgiran ho za to vyhodil.

Trest nebyl za to, že by ksoft osobní údaje skutečně zveřejnil (to doufám ani simgiran netvrdí), ale pouze za jeho názor, že za určitých okolností smějí být zveřejněny.

V pravidlech žádný takový názor zakázán není. Proto žádám, aby byl simgiran přinejmenším napomenut.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Teenbl
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Re: Simgiranova reakce na chování ksofta na chatu dne 30.5.2

Nový příspěvek od Teenbl »

No obhajování některých věcí by mohlo spadat pod porušení pravidel slušného chování. Což v pravidlech Gabrieli najdeš. Za další ksoft tu je pokud vím podmíněně a opakově porušuje pravidla už několik let, takže se na jeho chování logicky pohlíží přísněji. Dál je otázka, zda týdenní ban byl v jeho případě dostatečný, což podle mě nebyl.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Před 25 lety se vyjadřování některých názorů také trestalo jako porušení slušného chování. Ksoft nijak neslušně nepsal.

Ano, za zveřejnění osobních údajů bych klidně dal ban navždy. Ale když byl nakonec zvolen jiný trest, mělo by to platit.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Teenbl
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 13
ve věku do: 29
Dal: 297 poděkování
Dostal: 543 poděkování

Nový příspěvek od Teenbl »

Tak ono simgiran čekal v případě trestu ksofta podle všeho na vyjádření ostatních správců. Přeci jen je jen moderátor a ne admin.
Paralelu s komunistickým režimem nepovažuji za vhodnou, vzhledem k tomu, že toto je přeci jen pořád "soukromý" web a nejde o nějaký trest z strany státní moci.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Je to soukromý web a já bych soukromě chtěl, aby tady nepanovala libovůle.
Plyšáček
Na trestné lavici
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Gabriel Svoboda píše:Ksoft zastával názor, že v případě nutnosti má právo zveřejnit osobní údaje jiného uživatele.
Kdykoliv by kohokoliv napadla takováto či podobná idea a myslel by to vážně a trval by na tomto přesvědčení, vážně a nekompromisně bych takovémuto člověku udělil BAN s případnou úvahou i o fyzické likvidaci.
Mezi námi by mělo být právo na anonymitu více než svaté.

S Ksoftem jsem měl zprvu nesmírné rozepře, potom jsme si na sebe na chatu zvykli a rádi si spolu píšeme. Jeho občasné sprosťárny mi nevadí. Těšil jsme se, až mu vyprší týdenní BAN. Je mi líto, že nepíše více na forum - občas má přínosné znalosti - i z praxe.

Zde se dozvídám něco, co jsem rád, že jsem na chatu od něho nečetl osobně.
V minulosti se bývalý provozovatel jiného webu zmínil, že něco podobného u něho ksoft udělal. Nějak jsem toto vytěsnil a věřil v serióznost Ksofta alias Observera alias Najednopiuziti alias Maxe1.
Nyní se však dostává do podobné pozice jako hloupý Honza.

Simgirane, děkuji za zákrok. Gabrieli, ani jsi mi to sem neměl psát... :( To jako máme čekat, až někdo opravdu zveřejní osobní údaje? :(
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Ksoft je dlouhodobě černá ovce webu, neschopný se přizpůsobit zdejším podmínkám a pravidlům, určitě zde neplatí, že za stejný prohřešek musí být i stejný trest. I v pravidlech máme psáno, že i za zdánlivě shodný prohřešek může být udělen trest rozdílný. Myslím si, že simgiran nevyhodil ksofta za názor, ale v podstatě za opakované vyhrožování. Osobní údaje jsou skutečně svaté a nikdo nemá jakékoliv právo jakékoliv osobní údaje zde na webu zveřejnit.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

V tom případě prosím, aby byly včerejší ksoftovy zprávy zveřejněny, aby všichni jasně viděli, že to byl názor a nikoli vyhrožování.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Ksoft dostal krátký test, protože toho moc nevykecal. Kdyby napsal celé jméno nebo něco na stejné úrovni, tak s týdnem nevyvázne.

Před vyhozením přímo nevyhrožoval, ale dával najevo názor, že má právo zveřejňovat osobní údaje, když se mu nelíbí činnost vedení. Pro mě to znamená, že krátký trest nezabral. Svým způsobem to lze chápat i jako vyhrožování - skákejte, jak chci, jinak si zveřejním vaše osobní informace, protože na to mám podle sebe právo. Já tohle tolerovat nebudu, to říkám jasně.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

To pak jde téměř každý názor chápat jako vyhrožování a měly by být zakázány jakékoli názory.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku do: 28
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3640 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Na ksofta jsme zkrátka po zkušenostech vysazení. Kdyby se choval slušně a nebyly by s ním problémy, jakékoliv řeči o BANu by ani nepadly.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Marco Freeman
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2045 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Vidím, že se opět řeší Ksoft a chat, což mě vskutku ani moc nepřekvapuje. Je to jako náš vlastní komunitní Nekonečný příběh.

Překousnu všelicos, sem tam se s někým pohádám, sem tam si o někom pomyslím, že se nechová vhodně, ale to neznamená, že k němu nechovám nějaký druh... empatie? Že přesto všechno se najdou chvíle, kdy si i s takovým uživatelem rozumím (typický příklad je Plyšáček, na chatu bych ho nejradši zaškrtil, ale přesto ho mám svým způsobem rád). Chci tím říct to, že abych na nějakého uživatele trvale negativně změnil názor, tak musí jít vážně o velmi vážnou věc a ne jen o nějaký občasný dvojsmysl.

Jenže zveřejnění iniciálů není jen něco typu občasného dvojsmyslu, není to prkotina, která se přejde napomenutím nebo půlhodinovým vyhozením. Pokud má komunita nějakým způsobem fungovat, nejhorší způsob, co jde udělat, je rozvracet ji tím, že budu vykecávat věci, co jsou svaté. Jako například identity. Protože se zamysleme: Jak by se líbilo nám, kdyby se teď kdekoliv na fóru ukázaly vaše iniciály? Myslím, že by nikdo nadšením nejásal.

A pak, když konečně někdo vaše iniciály smaže, a vy si řeknete: "Uff, snad to nevidělo moc lidí.", uplyne týden a na chatu se ukáže někdo, kdo vaše iniciály zveřejnil. A řekne: "Protože s tím nedělá nic vedení, budu zveřejňovat iniciály pedofilů a házet je na fórum, protože na to mám právo." A vy se jen zamyslíte: Kdo je další na řadě? Mám se bát, že jednoho dne se i moje iniciály objeví na fóru, protože někdo to bude považovat za svoje právo?

Tím vším chci říct, že to nejhorší, co může člen komunity z mého pohledu udělat, nejsou dvojsmysly, ani vyvolávání hádek. Ale je to přesně taková zrada celého ČEPEKu, jako to udělal Ksoft. Promiň, Ksofte, ale jestli jsem k tobě měl ještě nějaké empatie a snažil jsem se ti porozumět, tak teď je to pryč. A vážně mě to mrzí.

A chápu Simgirana, že tímto způsobem dává najevo, že něco takového tady vážně dovoleno není.

S přáním hezkého zbytku neděle,
Marco F.