Rhema lil Gospel Singer
Odkaz na YT kanál: https://www.youtube.com/user/RhemaMarvanne#p/c/BCA8EB8A742EC860/7/7t6C1UCP19U
Je uzasna.
Zpěvačka Rhema Marvanne, USA (2002)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2004 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
Zpěvačka Rhema Marvanne, USA (2002)
Naposledy upravil(a) pbd dne pondělí 21. 9. 2020, 15:44:53, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 358 poděkování
- Dostal: 677 poděkování
Re: Zpěvačka Rhema Marvanne, USA
Je úžasná a nádherná.
Navíc moc krásně zpívá. To hlavní video mi vehnalo slzy do očí. :´( Jednak smutkem ze záběrů kde děti stojí u rakve svého rodiče a na druhé straně radostí ze záběrů, jak děti vítají své rodiče (vojáky) po návratu. To video vyvolává opravdu smíšené poicity.

Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Láska je největší dar...
- Dostal: 1 poděkování
Díky chlapi
Psal jsem už o ní do příspěvku ale neumím sem dát odkaz z Youtube.com
Jinak Rhema Marvanne má i svoje stránky a nahrála 3 alba.
Hodně jejích písniček je i na youtube a většina z nich je dechberoucí
Díky Nick
Psal jsem už o ní do příspěvku ale neumím sem dát odkaz z Youtube.com
Jinak Rhema Marvanne má i svoje stránky a nahrála 3 alba.
Hodně jejích písniček je i na youtube a většina z nich je dechberoucí

Díky Nick
Nejkrásnější na světě je dětský smích :-)
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- Dal: 640 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Jelikož se jedná o mimořádně krásnou a talentovanou holčičku, dovolím si téma - na den přesně po 4 letech, oživit a nepatrně doplnit. Řadu let ji sleduji, takže se opírám spíše o to, co si pamatuji...
RHEMA MARVANNE
Americká zpěvačka Rhema Marvanne se narodila 15. září 2002 v Dallasu ve státě Texas. Přišla na svět předčasně a vážila jen 4 libry, takže musela své první 3 týdny strávit v porodnici. Její dědeček z otcovy strany byl přistěhovalec z Thajska. Její maminka Wendi byla úžasnou zpěvačkou, ale když bylo Rhemě 6 let, zemřela na rakovinu. Rhema zpívá od té doby, co začala mluvit.
Díky YT a čínské duchovní mistryni Ching Hai a její Supreme Master TV získala světový věhlas. Jelikož její rodina je členem církve baptistů, zpívá především křesťanské songy. Jak sama říká: "Zpívám pro svoji maminku do nebe..."
Hraje ve filmu Kazatel Kalašnikov. Za poslední 4 roky již nic zázračného nepředvedla.
Na její YT kanál odkazuje již v 1. příspěvku ksoft. Více informací a zdroj těchto informací naleznete na Wikipedii.
RHEMA MARVANNE
Americká zpěvačka Rhema Marvanne se narodila 15. září 2002 v Dallasu ve státě Texas. Přišla na svět předčasně a vážila jen 4 libry, takže musela své první 3 týdny strávit v porodnici. Její dědeček z otcovy strany byl přistěhovalec z Thajska. Její maminka Wendi byla úžasnou zpěvačkou, ale když bylo Rhemě 6 let, zemřela na rakovinu. Rhema zpívá od té doby, co začala mluvit.
Díky YT a čínské duchovní mistryni Ching Hai a její Supreme Master TV získala světový věhlas. Jelikož její rodina je členem církve baptistů, zpívá především křesťanské songy. Jak sama říká: "Zpívám pro svoji maminku do nebe..."
Hraje ve filmu Kazatel Kalašnikov. Za poslední 4 roky již nic zázračného nepředvedla.
Na její YT kanál odkazuje již v 1. příspěvku ksoft. Více informací a zdroj těchto informací naleznete na Wikipedii.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne středa 17. 2. 2021, 11:47:52, celkem upraveno 3 x.
-
- Na trestné lavici
Naposledy upravil(a) Mack dne středa 10. 11. 2021, 12:30:56, celkem upraveno 4 x.
-
- Na trestné lavici
Z jejích videí vybírám jen ty opravdu nejlepší.
Je to mimořádná avatarka - boží posel. Její zpěv je tou nejvyšší bohoslužbou.
Má i mnoho vánočních písní - ty si necháme až na adventní dobu...
Je to mimořádná avatarka - boží posel. Její zpěv je tou nejvyšší bohoslužbou.
Má i mnoho vánočních písní - ty si necháme až na adventní dobu...