Děti a dospívající online aneb Vyváženě o chování (eduin.cz)

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosíme, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1767 poděkování
Dostal: 3670 poděkování

Děti a dospívající online aneb Vyváženě o chování (eduin.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Řízení školy: Děti a dospívající online aneb Vyváženě o chování mládeže na internetu (eduin.cz)

...
Další vyvracovaný mýtus se vztahuje k pedofilům na internetu, kteří na něm hledají malé děti. Autoři dokladují, že v případě obětí trestných činů se to týká jednoho procenta. Pachatelé 75 % trestných činů s poruchou sexuální preference se zaměřují na pubescentní mládež, tedy ve věku 13 až 15 let, nikoli na prepubescenty. Takové chování však není pedofilie, ale hebefilie. Ta míří na mladistvé, kteří jsou ale již sexuálně vyzrálí.
...

Pedofilie ani hebefilie není chování. A také pochybuji, že by mladiství byli sexuálně vyzrálí... Vyvracejí mýtus, ale přitom vytvářejí mnoho dalších.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 14 poděkování
Dostal: 519 poděkování

Re: Děti a dospívající online aneb Vyváženě o chování (eduin

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zřejmě chtěli říct biologicky dospělí / schopní mít dětí.