Süddeutsche Zeitung: Vychovatel se ukázal pedofilním

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Süddeutsche Zeitung: Vychovatel se ukázal pedofilním

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Süddeutsche Zeitung: Erzieher offenbart sich als pädophil

Německy tolik neumím, takže překládám jen několik vět o mnichovském pedofilovi.
Im Sommer vergangenen Jahres meldete sich eine "Erziehungskraft" (das Bildungsreferat verwendet immer diese geschlechtsneutrale Formulierung) und offenbarte der Leitung des Tagesheims seine pädophilen Neigungen. Der Mann erhielt sofort Hausverbot und wurde freigestellt, sein Vertrag einige Monate später einvernehmlich beendet.
V létě minulého roku se přihlásila "pracovní síla" (odbor vzdělávání vždy používá tyto rodově neutrální formulace) a odhalila vedení školní družiny svoje pedofilní sklony. Muž ihned obdržel zákaz vstupu, byl propuštěn a jeho smlouva skončila dohodou o několik měsíců později.

Bohužel nepíšou to nejpodstatnější — jak přesně a proč to na sebe prozradill.
Übergriffe des Mitarbeiters auf Kinder seien nicht bekannt, erklärt das Referat für Bildung und Sport.
Přestupky pracovníka proti dětem nejsou známy, prohlašuje odbor vzdělávání a sportu.
Was wiegt mehr, das Persönlichkeitsrecht des Erziehers, dem eine Stigmatisierung droht, oder das Informationsbedürfnis der Eltern?
Co je důležitější, ochrana osobnosti vychovatele, kterému hrozí stigmatizace, nebo potřeba informovat rodiče?
Etwa 20 Prozent der Pädophilen würden "irgendwann einschlägig straffällig".
Asi 20 procent pedofilů někdy spáchá trestný čin.

Ve většině článku se pak řeší způsob informování rodičů — dopis rodičům byl původně poslán po dětech (které si ho teoreticky mohly samy přečíst a nemusely ho rodičům vůbec předat) a navíc jen po těch dětech, které do školní družiny chodí teď. Podle kritiků měl být dopis poslán poštou a to rodičům všech dětí, které do družiny chodily v době, kdy tam pedofil pracoval.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 504 poděkování

Re: Süddeutsche Zeitung: Vychovatel se ukázal pedofilním

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zajímalo by mne odkud si vycucali, že 20% pedofilů spáchá trestný čin?
Jediná alespoň trochu relevantní možnost by byla, kdyby platilo že 20% mužů obecně někdy spáchá trestný čin, netuší někdo jestli je tomu tak? (pak by to ale byla slušná demagogická manipulace).
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Na Virpedu bylo někteří lidé docela naštvaní a chtěli psát stížnost PP Dunkenfeldu. Klaus Beier prý řekl, že je to postoj konkrétního člověka, ne Dunkenfeldu a měl by být s Beierem nějaký rozhovor v nejbližší době.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1721 poděkování
Dostal: 3601 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Čím byli pobouřeni?
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Kritizovali postoj, že pedofilové by rozhodně neměli pracovat s dětmi a že daný člověk by měl podstoupit terapii a pak že by možná mohl pracovat s dětmi, ale spíš ne, protože pedofil je něco jako abstinující alkoholik a pokušení je moc velké.