Prague Pride 2015

Diskuze o účasti komunity ČEPEK na festivalu Prague Pride. Nezapomeňte navštívit taktéž náš vedlejší web vytvořený speciálně pro tento projekt - www.nejenhomo.cz.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Prague Pride 2015

Nový příspěvek od simgiran »

Tak co, chce se nám letos jít?
Jeremy
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Re: Prague Pride 2015

Nový příspěvek od Jeremy »

Ak dáte nejakú skupinku dokopy, môžem sa pripojiť. Na Prague pride som este nebol a môže to byť zaujímavá skúsenosť :)
Naposledy upravil(a) Jeremy dne úterý 26. 5. 2015, 18:09:25, celkem upraveno 1 x.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Pridám sa ako banánofil a čokoládofil. :D
Ale vážne obdivujem všetkých čo pôjdu, hoci moc takéto akcie nemám rád, sú však potrebné. Dúfam že zase neskončíte na kávičke s policajtmi.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
ve věku od: 5
ve věku do: 17
Kontakt: Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073199928820
email: [email protected]
https://ibb.co/sb8ymr1
Telefon: 607 364 291
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král
Dal: 451 poděkování

Nový příspěvek od Tim »

Ja pocitam s tim ze pujdu... na policii jsem jeste nebyl, tak proc to nezkusit :D
Ynijed
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 25
Dal: 71 poděkování
Dostal: 13 poděkování

Nový příspěvek od Ynijed »

Chodíváte tam anonymně nebo máte nějaké pedofilní transparenty?
Juu, proč jste byli na policii?
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Nový příspěvek od Slav »

Je mi líto, na takové akce jsem moc srab B)
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ynijed píše:Juu, proč jste byli na policii?
Zatčení z pohledu Karla Žáka a Myše: http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?p=20592#p20592
Zatčení z pohledu Martina Fafejty: http://fafejta.blog.respekt.ihned.cz/c1-62654410-zatceni-na-prague-pride
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Ynijed
Registrovaný uživatel

Já bych s váma šel :) Aspoň jako morální (a fyzická *aikido* ) podpora.
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL
Výkřik do tmy: "Slaboši jsou lidé, kteří znají pravdu, ale zastávají ji jen potud, pokud se v ní jeví jejich prospěch" - Blaise Pascal

„Vždy musíš hledat a vyznávat pravdu a chovat se tak, aby ses nikdy nemusela stydět, až se podíváš nazpět.“ - Čeněk Král

Nový příspěvek od Tim »

Muze to byt zajimava zkusenost... zatcen jsem jedte nikdy nebyl - do zivotopisu super :D
Ynijed
Registrovaný uživatel

Tim píše:Muze to byt zajimava zkusenost... zatcen jsem jedte nikdy nebyl - do zivotopisu super :D
Policajtů se nebojme, spíš naštvaných agresivních maminek a nácků!
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Ynijed píše:
Tim píše:Muze to byt zajimava zkusenost... zatcen jsem jedte nikdy nebyl - do zivotopisu super :D
Policajtů se nebojme, spíš naštvaných agresivních maminek a nácků!

Neni treba se bat ani jednoho ;) Pripadny "konflikt" s policii muze byt opravdu jen zpestrenim a pokud jde o konflikt s pleskami a podobnymi - od toho tu je policie. Proste fajn letni prochazka s rozdavanim letaku :)
Kasz
Administrátor
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Tak myslím, že by policie mohla být z minulého roku už trochu poučená...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

Kasz: To by bylo za předpokladu, že by tam byli ti stejní a to si ješte jistý nejsem. Osvěta nejde tak rychle :)
Tim
PROBLÉMOVÝ UŽIVATEL

Nový příspěvek od Tim »

Kasz píše:Tak myslím, že by policie mohla být z minulého roku už trochu poučená...
Tak ve chvili kdy je nekdo zavola proste reagovat musi, to bych jim za zle nemel ani letos.
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

Ve chvíli, kdy jim někdo zavolá, mají popřemýšlet, jestli jde o něco, do čeho by měli zasahovat a případně ověřit na místě, co se vlastně děje. Ale nemůžou tahat někoho na stanici jen protože někomu jinému se nelíbí, co dělá. Jen z toho, co jim bylo řečeno během pár minut na místě jim mělo být jasné, že nejde o to, co si mysleli. Pokud se nevyznají v termínech, mohli zkusit zavolat nějakému odborníkovi. Mohli se kouknout na internetu třeba na Wikipedii nebo Wikiskripta. Mohli se kouknout na náš web a zjistili by, že v tom kontextu dává smysl to, co jsme jim říkali a nedává smysl to, co si mysleli. Tahat někoho na stanici a dvě hodiny se ho vyptávat na základě rozdávání letáčků s tím, co na nich bylo, to je prostě úlet.
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

simgiran: Takto bohužel funguje společnost ve které žijeme a to se ještě nějaký ten pátek nezmění.
Karel Žák
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 16
ve věku do: 30
Dal: 6 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Nový příspěvek od Karel Žák »

Po delší době všechny zdravím!

Chtěl bych opět uspořádat podpůrný tým, který by měli zdejší aktivní členové na Prige Pride v zádech. Prague Pride se letos koná v sobotu 15. srpna. Prosím o všechny, kteří by měli zájem být součástí podpůrné skupiny těm členům, kteří se budou nějakým způsobem veřejně prezentovat (ať už transparentem nebo rozdáváním letáčků), napište mi na můj email [email protected] nebo SZ zde na fóru.

Identita, pokud ji nebudete chtít veřejně uvést, zůstane jen mezi námi, a tak na Prague Pride, i když se sejdou různí lidé, nebudou tito účastníci vědět, o koho jde - minulý rok s námi mimo komunitu pedofilů kromě mě šli i Mgr. Martin Fafejta, sociolog z Olomouce, a Helča zde z fóra a ještě asi dva další lidé.

Informace o místě a čase srazu nebudou publikované veřejně. Zde do vlákna budu připisovat pouze počet osob, které se přihlásí. Ostatní informace budu zasílat soukromými kanály.

Více ještě připíši do vlákna, které je ve VIP skupině ČEPEK, kde - jak jsem pochopil - letos domlouváte formu účasti.

Přeji všem hodně zdaru! :)
Karel Žák

Hlásím prvního člena podpůrné skupiny, který se mi přihlásil na email.
Karel Žák

Ozval se mi Martin Fafejta, zatím neví, zda se bude moci zúčastnit, ale dle jeho vyjádření, pokud nebude mít jiné povinnosti, tak by nejspíš opět přišel komunitu podpořit (a asi i sociologicky zkoumat). Jinak zatím je stále pouze jediný přihlášený člen podpůrného týmu.

Jakmile budu vědět něco nového, ozvu se.
Návštěvník

Nový příspěvek od Návštěvník »

Pride - Pochody hrdosti, su pochodami ludi s HOMOSEXUALNOU orientáciou a organizovane pre homosexualov a ich priatelov na podporu poziadaviek HOMOSEXUALOV.
Taketo nezmyselne prezentovanie sa Cepeku vazne poskodzuje vsetky snahy LGBT ludi o ich akceptaciu v spolocnosti. Je to vrcholne kontraproduktivne a dovolim si povedat, ze aj nezmyselne.
Som za pochopenie, pomoc a akceptaciu ludi s pedofilnou orientáciou. Pacil sa mi aj film Danieluv svet, klobuk dole. Ale na riesenie problematiky pedofilie a problemov ludi s pedofilnou orientáciou nie je vhodny gay pride. Daju sa organizovat diskusie s odborníkmi, premietanie filmu a podobne akcie ale mimo pridu.

Vasa ucast na Pride poskodzuje gayom a lesbam a to aj za hranicami CR. Je na nas dost utokov, sirenia nenavisti, nepotrebujeme este dalsie. Ja ako ucitel pracujem s detmi. Som gay a nechcem, aby nas gayov spajali s pedofilmi (doslova z nas robili pedofilov).
Zijem na SK, kde je situacia LGBT ludi horsia ako u vas v CR, vid referendovu kampan. A kedze SR a CR su stale blizke krajiny, pravicove skupiny v SR vasu ucast na prazskom pride zase vyuziju na sirenie svojej nenavisti voci LGBTI ludom.

Dalsia vec je aj to, ze ucast na gay pride vam nijako nepomoze a nam len poskodi. A poskodi koniec koncov aj vam. Zobudte sa konecne. Nechapem aj tych sexuologov ci mgr. Zaka, ktori vam toto odobrili - zblaznili sa