Kutík, aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu.
- Dal: 61 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Kutík, aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš
Ahojky.
Dneska bych se s Vámi rád podělil o svůj včerejší zážitek,který dokazuje že by člověk měl nejdřív myslet než něco řekne,zvlášť když je pedofil.
Vracel jsem se z práce,cesta jako vždy nudná,nic co by stálo za pozornost.Koukám jak se říká do blba,autobus pomalu zastavuje na zastávce a v tom v té šedi upoutá moji pozornost něco co sem snad ani nepatří,do autobusu nastoupil kutík přesně podle mého vkusu,blonďáček,no prostě nádherná bytost která to obyčejné odpoledne proměnila ve sváteční den,tedy alespoň pro mne.Sedl si naproti a mně a nedalo se na něj nekoukat a nevnímat tu krásu.Většinou bývám opatrný protože vím jak nás většina lidí vnímá ale tentokrát jsem se nějak zapomněl nebyl opatrný.Opájim se tedy tou nádherou,dokonce i on se na mne koukl a pousmál se,když se najednou vedle mně ozve:"Aby Vám nevypadli oči,ten je Váš že po něm tak čumíte"?A já,aniž bych přemýšlel odpovídám:"Ne,ale proč bych se nedíval na něco co se mi líbí,a co je krásné".V tu chvíli jsem se probral a došlo mi co jsem to vlastně řekl a kde.Ona dotyčná chtěla spustit přednášku,tak jsem ji zarazil,sebral odvahu a řekl jí že mám rád děti ale jinak než si zřejmě myslí a mým cílem není jim ublížit ale naopak pomáhat.No,řeknu Vám že když jsem pak vystupoval,ještě jednou jsem se na kutíka podíval a pousmál,ona osoba měla barvu přezrálého rajčete a já jen žasnul kde se ve mně vzala ta odvaha.Na závěr bych ještě dodal že reakce ostatních byla taková že většina dělala že nic nevidí a neslyší.
Tak snad jsem Vás nenudil,hezký den všem.
Šmudlík
Dneska bych se s Vámi rád podělil o svůj včerejší zážitek,který dokazuje že by člověk měl nejdřív myslet než něco řekne,zvlášť když je pedofil.
Vracel jsem se z práce,cesta jako vždy nudná,nic co by stálo za pozornost.Koukám jak se říká do blba,autobus pomalu zastavuje na zastávce a v tom v té šedi upoutá moji pozornost něco co sem snad ani nepatří,do autobusu nastoupil kutík přesně podle mého vkusu,blonďáček,no prostě nádherná bytost která to obyčejné odpoledne proměnila ve sváteční den,tedy alespoň pro mne.Sedl si naproti a mně a nedalo se na něj nekoukat a nevnímat tu krásu.Většinou bývám opatrný protože vím jak nás většina lidí vnímá ale tentokrát jsem se nějak zapomněl nebyl opatrný.Opájim se tedy tou nádherou,dokonce i on se na mne koukl a pousmál se,když se najednou vedle mně ozve:"Aby Vám nevypadli oči,ten je Váš že po něm tak čumíte"?A já,aniž bych přemýšlel odpovídám:"Ne,ale proč bych se nedíval na něco co se mi líbí,a co je krásné".V tu chvíli jsem se probral a došlo mi co jsem to vlastně řekl a kde.Ona dotyčná chtěla spustit přednášku,tak jsem ji zarazil,sebral odvahu a řekl jí že mám rád děti ale jinak než si zřejmě myslí a mým cílem není jim ublížit ale naopak pomáhat.No,řeknu Vám že když jsem pak vystupoval,ještě jednou jsem se na kutíka podíval a pousmál,ona osoba měla barvu přezrálého rajčete a já jen žasnul kde se ve mně vzala ta odvaha.Na závěr bych ještě dodal že reakce ostatních byla taková že většina dělala že nic nevidí a neslyší.
Tak snad jsem Vás nenudil,hezký den všem.
Šmudlík
Naposledy upravil(a) šmudlík dne pondělí 18. 5. 2015, 18:01:57, celkem upraveno 2 x.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 15
- ve věku do: 20
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: Kutík
Ďakujem ti za pekný a zároveň tak trochu aj smutný príbeh. Je to škoda, že už aj pozerať sa je pomaly zakázané.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Jistě bych se nedíval tak, abych byl napadnutelný. Navíc nikdy nevím, kde mě někdo může znát...
Také bych nereagoval tak, jako Ty. Řekl bych spíše: "Prosím Vás, jak to se mnou hovoříte? A co Vás napadlo? Podle sebe soudíte ostatní?"
Ale nelhal bych, že se mi nelíbí tak, jak si myslí, když by mě odhadla...
Každopádně nádherné sdílení. Takové příhody zde právě podporuji. Jen zase ten nekonkrétní název...
Děkuji Šmudlíčku.
Také bych nereagoval tak, jako Ty. Řekl bych spíše: "Prosím Vás, jak to se mnou hovoříte? A co Vás napadlo? Podle sebe soudíte ostatní?"
Ale nelhal bych, že se mi nelíbí tak, jak si myslí, když by mě odhadla...
Každopádně nádherné sdílení. Takové příhody zde právě podporuji. Jen zase ten nekonkrétní název...
Děkuji Šmudlíčku.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Kutík, aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš
Děkuji za milý příběh s trochou adrenalinu.
Vysvětlil jsi jí to moc hezky a navíc uskutečnil směrem k chlapečkovi pěkný kompliment, jen bych byl v těch komplimentech o kráse opatrný. Ne kvůli okolí, ale kvůli němu, chlapec je prostě chlapec a ne vždy mu bude příjemné, když mu "cízí chlápek" řekne, že je krásný, a že se mu líbí (nebo to řekne před ním někomu jinému), může to pak vést k tomu, že se necítí příjemně, obzvlášt, když nevíš, jaký je a tedy nemůžeš předpokládat jeho reakci.
Ještě jednou díky.
S přáním dnů plných chlapečků,
Marco F.
Vysvětlil jsi jí to moc hezky a navíc uskutečnil směrem k chlapečkovi pěkný kompliment, jen bych byl v těch komplimentech o kráse opatrný. Ne kvůli okolí, ale kvůli němu, chlapec je prostě chlapec a ne vždy mu bude příjemné, když mu "cízí chlápek" řekne, že je krásný, a že se mu líbí (nebo to řekne před ním někomu jinému), může to pak vést k tomu, že se necítí příjemně, obzvlášt, když nevíš, jaký je a tedy nemůžeš předpokládat jeho reakci.
Ještě jednou díky.
S přáním dnů plných chlapečků,
Marco F.
-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: To co dnes zanecháme v srdci dětí,ony zítra vrátí celému světu.
Ahojky.
Nechci se nikoho dotknout ale myslím si že by bylo slušné se mně nejdřív zeptat jestli souhlasím s úpravou mého příspěvku,název jsem znovu upravil na původní.
Nechci se nikoho dotknout ale myslím si že by bylo slušné se mně nejdřív zeptat jestli souhlasím s úpravou mého příspěvku,název jsem znovu upravil na původní.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Moderátor by se skutečně mohl chovat slušněji. Ale uznej, že původní název "Kutík" je nicneříkající, tak by se mohlo jmenovat 50 % témat na tomto fóru.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Jak píše Gabriel, dal bych tam ten upravený, už jen pro pořádek. Navíc, kdybych četl "Kutík", možná bych to přeskočil, kdežto "Kutík, aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš" jsem si přečetl hned. Správný nadpis umí zázraky.šmudlík píše:Ahojky.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- ve věku od: 3
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 585 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Tak ja by som žiadne fórum kde sa píše kutík určite nepreskočil.Marco Freeman píše:ak píše Gabriel, dal bych tam ten upravený, už jen pro pořádek. Navíc, kdybych četl "Kutík", možná bych to přeskočil, kdežto "Kutík, aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš" jsem si přečetl hned. Správný nadpis umí zázraky.
Ale súhlasím, názvy jednotlivých tém by mali byť presnejšie.
-
- Registrovaný uživatel
Ale ano,máte pravdu,reagoval jsem trochu unáhleně,vrácen upravený název,spíš bych měl být rád než se čertit
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Kutík,aneb přemýšlej dřív, než něco řekneš
Promiň, že jsem neoznačil úpravu, ale název by měl skutečně vystihovat podstatu vlákna. Kdybychom to neselektovali, za chvilku bychom tady měli plno vláken s názvem "Kutík" nebo "Holčička"... a čert aby se v tom vyznal, které je které. Většinou se snažím o úpravě informovat, tentokrát mi to nějak uniklo. 20 nepřečtených témat a chci to přelétnout. Omlouvám se ještě jednou.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Kdo pani ja? Ale čoby... Len som sa trošku zamyslel nad tím, aké by to bolo keby som aj ja mal takého pekného syna.šmudlík píše:"Aby Vám nevypadli oči,ten je Váš že po něm tak čumíte"
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 15
- ve věku do: 20
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
To je taky jedna z možností.Mathias8 píše:Kdo pani ja? Ale čoby... Len som sa trošku zamyslel nad tím, aké by to bolo keby som aj ja mal takého pekného syna.šmudlík píše:"Aby Vám nevypadli oči,ten je Váš že po něm tak čumíte"