Ahoj všichni, rád bych se představil a na něco zeptal
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 18
Ahoj všichni, rád bych se představil a na něco zeptal
Ahoj, jsem rád, že si někde s někým mohu o tomto tématu popovídat. Nejdřív něco o mě: Je mi 24 let a pocházím z Kladna. Můj příběh začíná už na základní škole, tehdy mi bylo 14 let, když jsem si našel svou první lásku - bylo jí 16 let. Sex mi ještě tolik neříkal, ale jí už ano, občas jsme si někam venku zalezli a konali ruční a orální praktiky. Jednou však přišlo i na pohlavní styk, moc mi to nešlo, protože mi to moc neříkalo, ani jsem se neudělal... Ale od té doby to začlo, začal jsem toužit po sexu a vším co je s ním spojené. Já tehdy v 9.třídě hledal holky (s tou první už jsem nebyl), ale neúspěšně nebo mne chtěly ty "ošklivější". Já sám si o sobě myslím, že mám normální vzhled, jsem vysoký, postava akorát, jsem milý, pozorný, naslouchám atd. ale o žádnou takovou co bych si přál jsem "nezakopl". No ubíhaly léta a časem jsem zjistil, že ta touha ze základní školy vůbec nemizí, už na střední škole se mi pár lidí smálo, že koukám po mladších holkách, styděl jsem se za to.. Nejvíc mne přitahují holky ve věku cca 13-16. Nyní jsem už 4 roky zaměstnaný a dnes už si na to nikdo nevzpomene, že jsem na mladší.. Měl jsem dost vztahů (celkem 9 sexuálních partnerek) od té základky, ale žádná jakoby mi nevyhovovala, no přiznal jsem si, že mi chybí ta "dětská" láska, to koukání do očí při diskotékách ve tmě, letmé doteky, pocit, že zažiju něco nového, nejde to popsat úplně, snad chápete.. Na holkách se mi nejvíc líbí jak dospívají, jak jim začínají růst prsa a když je má holka větší už v tomhle věku, vzrušuje mne to ještě víc, některé dokonce chodí bez podprsenky, no to jsem v jednom ohni, dále se mi líbí jejich roztomilý hlas a výrazné oči. Žádnou takovouhle dívku neobtěžuji, ani neoslovuji, vím, že by si myslela o mě jaký jsem úchyl, neriskuji to.. Líbí se mi i holky kolem mého věku, ale není to tak vzrušující, mám partnerku a je jí 20 let, ale nic o tom neví. No to je tak vše co bych shrnul, ale mám pár otázek - Jak se uspokojujete, když jsou vlastně tyhle dívky pod zákonem? Hledáte si fotky ať oblečených nebo nahých dívek? Nebo snad máte nějaké známosti? Jde mi o to, jak se člověk uvolní, když vlastně chce zakázané ovoce.. Já když venku vidím dívku, která se mi líbí, tak mne popadne úzkost a pocit bezmoci, protože jí nemůžu mít, samozřejmě by mne ani ve snu nenapadlo jít za ní a nějak jí obtěžovat, nechci ubližovat, chtěl bych se s nimi alespoň bavit, ale pro okolí by to vypadalo hloupě, vím, že existují holky, které by se se mnou bavili nebo něco se mnou měli (15+), ale nevím jak hledat, jsem v tomhle bezmocný. Proto mne zajímá, jak s tím nakládáte? Pokud jste to dočetli až sem, tak vám děkuji za pozornost a předem děkuji za odpovědi. Jarda
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Re: Ahoj všichni, rád bych se představil a na něco zeptal
Ahoj.
Nie som z oboru, ale som rád, že si napísal
Každý ma svoj príbeh a každý veci prežíva inak. Ty to máš od mnohých jednoduchšie aspoň v tom, že Ťa priťahujú aj dospelé ženy, hoci ako sám píšeš, nie je to celkom to pravé. Vlastne ak som dobre pochopil, nepriťahujú Ťa ani tak deti, ako dospievajúce dievčatá. S hodnotením, či ide v Tvojom prípade o hebefíliu, by som bol každopádne opatrný, keďže si mladý a to čo vnímaš teraz tak intanzívne sa môže časom zmeniť. V každom prípade je ale dobré o tom premýšľať a ujasňovať si svoje postoje.
Ako BL (boy lover) Ťa síce viem pochopiť, ale nie je to celkom to isté a tak v tomto prenechám priestor iným, kompetentnejším Určite Ti napíšu viac a užitočnejších vecí. Za seba Ťa tu aspoň vítam a dúfam, že sa dokážeš aj vďaka týmto stránkam lepšie vyrovnať s tým, čo a ako cítiš
Nie som z oboru, ale som rád, že si napísal
Každý ma svoj príbeh a každý veci prežíva inak. Ty to máš od mnohých jednoduchšie aspoň v tom, že Ťa priťahujú aj dospelé ženy, hoci ako sám píšeš, nie je to celkom to pravé. Vlastne ak som dobre pochopil, nepriťahujú Ťa ani tak deti, ako dospievajúce dievčatá. S hodnotením, či ide v Tvojom prípade o hebefíliu, by som bol každopádne opatrný, keďže si mladý a to čo vnímaš teraz tak intanzívne sa môže časom zmeniť. V každom prípade je ale dobré o tom premýšľať a ujasňovať si svoje postoje.
Ako BL (boy lover) Ťa síce viem pochopiť, ale nie je to celkom to isté a tak v tomto prenechám priestor iným, kompetentnejším Určite Ti napíšu viac a užitočnejších vecí. Za seba Ťa tu aspoň vítam a dúfam, že sa dokážeš aj vďaka týmto stránkam lepšie vyrovnať s tým, čo a ako cítiš
-
- Nový člen
Ahoj Jeremy, děkuji Ti za reakci Slovo hebefilie je pro mne nové, nikdy jsem ho neslyšel, našel jsem si co to znamená a myslím si, že je to ten správný výraz pro mne.. Máš pravdu v tom, že děti pod 12 let mne nepřitahují, tzn. asi nejsem pedofil, ale hebefil. Nenašel jsem jiné české/slovenské forum na toto téma, tak doufám, že hebefily berete taky
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Vzhľadom k môjmu preferenčnému veku sa zdá, že patrne ich odtiaľto nevyháňajú, aj keď u mňa je to s tým vekom komplikovanejšie Je tu registrovaných aj dosť väčšinovo orientovaných ľudí, takže to tu je dosť rôznorodá spoločnosť. Ak by si chcel odchytiť nejaké podobné živli ako si Ty sám priamo, môžeš skúsiť chat. Večer tam určite nájdeš nejakú partičku a môžeš sa porozprávať s ľuďmi priamo
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Jako hebefilovi by ti asi sexuolog poradil, aby sis našel 15letou holku, která vypadá mladší. Ale jak se seznámit, pokud nejsi vyloženě extrovertní, se radí těžko. Asi buď chodit na diskotéky, kam takové holky chodí, nebo odpovídat na inzeráty. Nevím, jak to s inzeráty bývá, možná tam najdeš spíš outsiderky, které si s okolní společností moc nerozumí — ale to by nemuselo nutně vadit, my jsme vlastně taky outsideři.mac91 píše:Jak se uspokojujete, když jsou vlastně tyhle dívky pod zákonem? Hledáte si fotky ať oblečených nebo nahých dívek? Nebo snad máte nějaké známosti?
Uspokojovat se lze masturbací u legálních fotek. Legální fotky jsou hlavně rodinné a nudistické. 13leté holky už asi na rodinných fotkách nahé nebudou, na nudistických můžou.
Jinak tě tady taky vítám.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Ahoj Mac91!
Také tě vítám na zdejším fóru. K tomu, co jsi psal, se již většinou vyjádřili kluci nade mnou, se kterými souhlasím, tudíž nebudu psát znovu to, co již napsali.
Že jsi hebefil, to ničemu nevadí, stejně tak jsi tady vítán - hebefilů je tady více (stejně tak efebofilů), takže tady moc neškatulkujeme. Ono se i někdy říká, že hebefilie (a efebofilie) patří do nějaké dejme tomu podkategorie pedofilie. Stejně tak i infantofilie (zaměření na děti 1-5 let) a nepiofilie (děti do jednoho roku) se někdy škatulkují do pedofilie a jindy se považují za nějaké vlastní "odvětví". Ať je to jakkoliv, taky jsem zde "trošku mimo" jelikož se mi líbí kluci obvykle jen do těch šesti, sedmi let, v osmi to je velmi velká výjimka. A někdy i to mimčo (obzvlášť pokud má již delší vlásky) pro mě může být hezké už v těch šesti, sedmi měsících...
Prostě, kdybychom tady takto škatulkovali, zbytečně bychom to řešili.
Ještě jednou tě zde vítám a doufám, že se ti tady bude líbit.
Přeji ti pěkný zbytek týdne,
Marco F.
Také tě vítám na zdejším fóru. K tomu, co jsi psal, se již většinou vyjádřili kluci nade mnou, se kterými souhlasím, tudíž nebudu psát znovu to, co již napsali.
Že jsi hebefil, to ničemu nevadí, stejně tak jsi tady vítán - hebefilů je tady více (stejně tak efebofilů), takže tady moc neškatulkujeme. Ono se i někdy říká, že hebefilie (a efebofilie) patří do nějaké dejme tomu podkategorie pedofilie. Stejně tak i infantofilie (zaměření na děti 1-5 let) a nepiofilie (děti do jednoho roku) se někdy škatulkují do pedofilie a jindy se považují za nějaké vlastní "odvětví". Ať je to jakkoliv, taky jsem zde "trošku mimo" jelikož se mi líbí kluci obvykle jen do těch šesti, sedmi let, v osmi to je velmi velká výjimka. A někdy i to mimčo (obzvlášť pokud má již delší vlásky) pro mě může být hezké už v těch šesti, sedmi měsících...
Prostě, kdybychom tady takto škatulkovali, zbytečně bychom to řešili.
Ještě jednou tě zde vítám a doufám, že se ti tady bude líbit.
Přeji ti pěkný zbytek týdne,
Marco F.
-
- Nový člen
Všem děkuji za reakce
Jeremy: Děkuji za radu, snad tu někoho po večerech chytnu
Gabriel Svoboda: Jsem sice extrovert, ale k holkám kolem 15ti let ne, bojím se, že mne označí za úchyla Jedině najít nějaké holky, které by se chtěly bavit se starším klukem, ale v téhle situaci nevím co dělat.. Když si napíšu inzerát, sotva někdo odepíše, bude si myslet, že jsem nebezpečný a když odepíši, může to dopadnout stejně. No za pokus asi nic nedám, ale nevím kde začít. Jinak děkuji za tipy, zkusím nudistické fotky. A děkuji za uvítání
Marco Freeman: Tak to jsem rád, že nejsem v menšině Děkuji za uvítaní, cítím, že jsem tu správně
Jeremy: Děkuji za radu, snad tu někoho po večerech chytnu
Gabriel Svoboda: Jsem sice extrovert, ale k holkám kolem 15ti let ne, bojím se, že mne označí za úchyla Jedině najít nějaké holky, které by se chtěly bavit se starším klukem, ale v téhle situaci nevím co dělat.. Když si napíšu inzerát, sotva někdo odepíše, bude si myslet, že jsem nebezpečný a když odepíši, může to dopadnout stejně. No za pokus asi nic nedám, ale nevím kde začít. Jinak děkuji za tipy, zkusím nudistické fotky. A děkuji za uvítání
Marco Freeman: Tak to jsem rád, že nejsem v menšině Děkuji za uvítaní, cítím, že jsem tu správně
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 10
- ve věku do: 20
- Dal: 138 poděkování
- Dostal: 59 poděkování
Vítej, jsem taky hebe! S tím rozdílem, že s dospělou ženou tak trochu nedokážu vydržet vůbec. Jsem takovej...samotář?..na tohle téma jsem zrovna dneska narazil...http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=10&t=2508...