Kasz: Zajímavé... Přišel jsem se sem před dvěma měsíci v podstatě ujistit, že pedofil nejsem (nazval jsem to myslím "existenciální hypochodrií") a teď mi tu napíšeš, jak je to jasné! Zvláštní to je... ale nezmůžu nic než čekat, až přede mne náhoda postaví nějakou změnu prostředí, na kterou budu muset reagovat. Časté potkávání krásné holčičky, sestřičky budoucích přítelkyň, budoucí dítě přátel.... Že bych se trápil jako jiní uživatelé kvůli nenaplněné lásce, to se mi asi nestane, kdo ale ví, žejo.
Vidím tu, jak mají ostatní často problémy s přiznáním deviace sobě samému, např hned tady kolega Slav!

Deset příspěvků se blíží, takže abych si vybral profilovku! Asi nejsilnější důkaz mé "pedofilie" spočívá v tom, že holčičku dole (btw snad neporušuji žádná pravidla pro vkládání obrázků...) by všichni moji vrstevníci přešli mlčením, někteří z nich dokonce děti nesnáší, ale já ji považuji za krásnou a chtěl bych ji pomazlit (vůbec nic víc a vůbec nic míň!) - samozřejmě ne před vytvořením důvěrné známosti!