http://tn.nova.cz/clanek/pozor-na-kadmium-varuji-vedci-pry-otravuje-nase-deti.html
„Neviditelný zabiják straší naše děti. Státní zdravotní ústav (SZÚ) varuje před příliš vysokou zátěží kadmiem, zvláště u dětí od čtyř do šesti let. Největším zdrojem jsou kromě cigaretového kouře obilniny."
České děti jsou plné jedovatých látek
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: České děti jsou plné jedovatých látek
Je patrné, že zpráva pochází z nova - zdroje.
Tisíce zpráv podobného typu mě nechávají zcela chladným a vskutku mne nedojímají ani nezneklidňují.
Vždy jde spíše o reklamní tah, snahu o senzaci a větší čtivost, zejména však o znejistění lidí - lidé vystrašení jsou ideální konzumenti a dealery potom poslechnou na slovo.
Pokud bychom vzali jen nadpis, museli bychom jej upřesnit asi tímto stylem:
Ne pouze české, ale obecně většina dětí je plná jedovatých látek.
Ne pouze děti, ale obecně většina lidí je plná jedovatých látek. Čím starší člověk, tím více "usazenin".
Ne lidé, ale jejich těla jsou plná jedovatých látek.
Lidská těla jsou plná nejrůznějších látek, z toho jedovatých je tam opravdu pouze zanedbatelné procento.
Tzv. jedovaté látky jsou označovány pouze některými vědci jako jedovaté, navíc nevíme, zda nemohou působit v některých ohledech i pozitivně.
Nejsem zastáncem nezdravého způsobu života - právě naopak, ale takovéto zprávy jsou ne nic.
Kupříkladu po shlédnutí obrázku s nebezpečnými potravinami jsem dostal chuť na brambůrky, které normálně nejím, a jdu si je s chutí dát (skrytá "reklama" zabrala).
Dnešní civilizace žije v žumpě. To už snad ví i malé děti.
Jen nevím, co s tím zrovna my pedofilkové naděláme - že to je na našem webu.
Tisíce zpráv podobného typu mě nechávají zcela chladným a vskutku mne nedojímají ani nezneklidňují.
Vždy jde spíše o reklamní tah, snahu o senzaci a větší čtivost, zejména však o znejistění lidí - lidé vystrašení jsou ideální konzumenti a dealery potom poslechnou na slovo.
Pokud bychom vzali jen nadpis, museli bychom jej upřesnit asi tímto stylem:
Ne pouze české, ale obecně většina dětí je plná jedovatých látek.
Ne pouze děti, ale obecně většina lidí je plná jedovatých látek. Čím starší člověk, tím více "usazenin".
Ne lidé, ale jejich těla jsou plná jedovatých látek.
Lidská těla jsou plná nejrůznějších látek, z toho jedovatých je tam opravdu pouze zanedbatelné procento.
Tzv. jedovaté látky jsou označovány pouze některými vědci jako jedovaté, navíc nevíme, zda nemohou působit v některých ohledech i pozitivně.
Nejsem zastáncem nezdravého způsobu života - právě naopak, ale takovéto zprávy jsou ne nic.
Kupříkladu po shlédnutí obrázku s nebezpečnými potravinami jsem dostal chuť na brambůrky, které normálně nejím, a jdu si je s chutí dát (skrytá "reklama" zabrala).
Dnešní civilizace žije v žumpě. To už snad ví i malé děti.
Jen nevím, co s tím zrovna my pedofilkové naděláme - že to je na našem webu.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
To mně připomíná hysterii rakušanů na možné znečištění radioaktivními látkami z jaderných elektráren, díky němuž byla produkce z nich nahrazena tepelnými elektrárnami spalujícími nekvalitní hnědé uhlí a vypouštějící do ovzduší řádově více radiaktivních látek v tomto uhlí obsaženém rok co rok...
Potom by dneska člověk nemoh jíst nic, vlastně by bylo lepší ani nedýchat.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 15
- ve věku do: 20
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 13 poděkování
Přesně tak, vždyť na Ostravsku aby lidi nosili plynové masky.fenix píše:Potom by dneska člověk nemoh jíst nic, vlastně by bylo lepší ani nedýchat.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Pravda, pravda zajímavý bylo, že mezi těmi nejvíc závadnými potravinami bylo i pečivo, rýže, nebo čaj. Takže by asi bylo nejlepší, kdyby jsme se chodily pástfenix píše:Potom by dneska člověk nemoh jíst nic, vlastně by bylo lepší ani nedýchat.