Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem ...

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem ...

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Novinky.cz: Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem, vláda odmítá povolit potrat

Zastánci lidských práv naléhají na paraguayskou vládu, aby povolila potrat desetileté dívce, která otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem. Zákon v Paraguayi umělé přerušení těhotenství nedovoluje, výjimkou jsou pouze případy, kdy těhotenství ohrožuje matku na životě. O případu informovala televize CNN.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem ...

Nový příspěvek od Jednorozec »

poukázala organizace Amnesty International
Jak vidím AI tak se mi "otvírá kudla v kapse". Mají tendeci přiživovat se na problémech jiných. Na tom případu by mne zajímalo spíše vyjádření té dívky a ne AI...
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

V zemích, kde se už lidská práva dávno dodržují, si organizace bojujíci za lidská práva vymýšlejí stále nové čím dál tím nesmyslnější problémy, aby vykazovaly činnost a obhájily svou existenci. Ale zrovna v Paraguayi bych AI z něčeho takového nepodezříval, tam je pravděpodobně tolik skutečných problémů, že není třeba si žádné vymýšlet.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

A opravdu jí je deset? Mně se zdá jestli člověk má všemu věřit? Už s tou 5 letou Linou Medinou nebo jak se jmenuje,to zní jako science-fiction. No možná je to možný,že v deseti otěhotněla.

To že otěhotněla,souvysý možná s tím,že dnešní dívky jsou dřív vyspělé.Lepší strava a tak. Taky je dnes více moderní,když něžné pohlavý má dětské rysy,což odúvodnuje fenomén,dnešní záliby tolikati mužú po dětech.

Pokud ji znásilnil,tak by ho měly soudit,pokud ne,tak by měl rodinu finančně zabezpečit a pomoct jim když bude třeba.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici

Novinky.cz: Znásilněná jedenáctiletá Paraguayka porodila, potrat jí nedovolili

V Paraguayi porodila teprve jedenáctiletá dívka, které úřady nedovolily potrat, informoval v pátek server BBC. Dívka otěhotněla po znásilnění. Z něj úřady podezřívají jejího nevlastního otce, obvinění popírá.

...

Porodník Villalba poukázal na to, že v nemocnici v hlavním městě Asunciónu nyní čeká porod několik dalších teenagerek včetně dvou dvanáctiletých.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Pokud je otcem toho dítětě tak popírat může, ale je mu to houby platné... Dnešní dna testy nejsou už tak náročné aby si je nemohla dovolit i policie v jižní americe..