Novinky.cz: Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem, vláda odmítá povolit potrat
Zastánci lidských práv naléhají na paraguayskou vládu, aby povolila potrat desetileté dívce, která otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem. Zákon v Paraguayi umělé přerušení těhotenství nedovoluje, výjimkou jsou pouze případy, kdy těhotenství ohrožuje matku na životě. O případu informovala televize CNN.
Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem ...
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Re: Desetiletá otěhotněla po znásilnění nevlastním otcem ...
poukázala organizace Amnesty International
Jak vidím AI tak se mi "otvírá kudla v kapse". Mají tendeci přiživovat se na problémech jiných. Na tom případu by mne zajímalo spíše vyjádření té dívky a ne AI...
Jak vidím AI tak se mi "otvírá kudla v kapse". Mají tendeci přiživovat se na problémech jiných. Na tom případu by mne zajímalo spíše vyjádření té dívky a ne AI...
-
- Na trestné lavici
V zemích, kde se už lidská práva dávno dodržují, si organizace bojujíci za lidská práva vymýšlejí stále nové čím dál tím nesmyslnější problémy, aby vykazovaly činnost a obhájily svou existenci. Ale zrovna v Paraguayi bych AI z něčeho takového nepodezříval, tam je pravděpodobně tolik skutečných problémů, že není třeba si žádné vymýšlet.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
A opravdu jí je deset? Mně se zdá jestli člověk má všemu věřit? Už s tou 5 letou Linou Medinou nebo jak se jmenuje,to zní jako science-fiction. No možná je to možný,že v deseti otěhotněla.
To že otěhotněla,souvysý možná s tím,že dnešní dívky jsou dřív vyspělé.Lepší strava a tak. Taky je dnes více moderní,když něžné pohlavý má dětské rysy,což odúvodnuje fenomén,dnešní záliby tolikati mužú po dětech.
Pokud ji znásilnil,tak by ho měly soudit,pokud ne,tak by měl rodinu finančně zabezpečit a pomoct jim když bude třeba.
To že otěhotněla,souvysý možná s tím,že dnešní dívky jsou dřív vyspělé.Lepší strava a tak. Taky je dnes více moderní,když něžné pohlavý má dětské rysy,což odúvodnuje fenomén,dnešní záliby tolikati mužú po dětech.
Pokud ji znásilnil,tak by ho měly soudit,pokud ne,tak by měl rodinu finančně zabezpečit a pomoct jim když bude třeba.
-
- Na trestné lavici
Novinky.cz: Znásilněná jedenáctiletá Paraguayka porodila, potrat jí nedovolili
V Paraguayi porodila teprve jedenáctiletá dívka, které úřady nedovolily potrat, informoval v pátek server BBC. Dívka otěhotněla po znásilnění. Z něj úřady podezřívají jejího nevlastního otce, obvinění popírá.
...
Porodník Villalba poukázal na to, že v nemocnici v hlavním městě Asunciónu nyní čeká porod několik dalších teenagerek včetně dvou dvanáctiletých.
V Paraguayi porodila teprve jedenáctiletá dívka, které úřady nedovolily potrat, informoval v pátek server BBC. Dívka otěhotněla po znásilnění. Z něj úřady podezřívají jejího nevlastního otce, obvinění popírá.
...
Porodník Villalba poukázal na to, že v nemocnici v hlavním městě Asunciónu nyní čeká porod několik dalších teenagerek včetně dvou dvanáctiletých.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
Pokud je otcem toho dítětě tak popírat může, ale je mu to houby platné... Dnešní dna testy nejsou už tak náročné aby si je nemohla dovolit i policie v jižní americe..