Další položka do sbírky Daniel sebereprezentující. Tady to ovšem není jen postřeh, že pravda může být jiný, tady je to jasné přesvědčení, recenzentka je zaujatá. "Svoju nevinnosť deklarujú tým, že v ich sexuálnych predstavách vystupujú neskutoční aktéri. Stále sú to však deti!" "Bez ohľadu na to, či pedofil trpí svojou orientáciou, spoločnosť ho nebude a ani by nemala rešpektovať. V stávke je to najchúlostivejšie, čo máme, deti."
http://kultura.pravda.sk/film-a-televizia/clanok/353581-recenzia-danielov-skresleny-svet/
pravda.sk: Recenzia: Danielov skreslený svet
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: pravda.sk: Recenzia: Danielov skreslený svet
Tato recenze mi přijde ze všech nejslabší.
Souhlasím pouze s tím, že by mohl být Daniel zachycen ve více každodenních situacích.
Úsměvná je poznámka o "znepokojivých situacích", kdy se pedofilové dívají na dětské hřiště ap. Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám. To já bych si tam šel zajisté sednout - proč ne, zvláště pokud bych měl při procházce (jako obvykle) v ruce nějakou pedagogickou knížku. Snad jen knihu o zneužívání bych příliš nevystavoval - a záložku s modelkou jako doplněk zejména ne.
Osobně mi přijde, že některé záběry bych se svým mobilem zvládl skoro lépe - vím, že mají působit "umělecky" a "depresivně". Ale až tak podivné být nemusely...
Souhlasím pouze s tím, že by mohl být Daniel zachycen ve více každodenních situacích.
Úsměvná je poznámka o "znepokojivých situacích", kdy se pedofilové dívají na dětské hřiště ap. Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám. To já bych si tam šel zajisté sednout - proč ne, zvláště pokud bych měl při procházce (jako obvykle) v ruce nějakou pedagogickou knížku. Snad jen knihu o zneužívání bych příliš nevystavoval - a záložku s modelkou jako doplněk zejména ne.
Osobně mi přijde, že některé záběry bych se svým mobilem zvládl skoro lépe - vím, že mají působit "umělecky" a "depresivně". Ale až tak podivné být nemusely...
-
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
To by mě zajímalo, jak jsi na to přišel.Plyšáček píše:Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Říkal mi to jeden z natáčených. Že tato scéna byla nápadem Veroniky. A že se museli několikrát vracet, protože to pořád nebylo ok - někdo se podíval přímo do kamery ap... Byl jsi tam také, ne? Jak to tedy přesně bylo?simgiran píše:To by mě zajímalo, jak jsi na to přišel.Plyšáček píše:Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám.
-
No, bylo to tak, že se tam skupinka zastavila, ale Veronika tam neměla kameru (ani nemohla mít). Ale zaujalo ji to, tak říkala, ať si to dáme ještě jednou [×3]. No, a myslím, že při tom posledním pokusu už to pedofily přestalo bavit a přestali se soustředit na natáčení a radši zaměřili svoji pozornost na dětské hřiště. Ale pravda, to už jsme opravdu začínali být nápadní.