pravda.sk: Recenzia: Danielov skreslený svet

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

pravda.sk: Recenzia: Danielov skreslený svet

Nový příspěvek od simgiran »

Další položka do sbírky Daniel sebereprezentující. Tady to ovšem není jen postřeh, že pravda může být jiný, tady je to jasné přesvědčení, recenzentka je zaujatá. "Svoju nevinnosť deklarujú tým, že v ich sexuálnych predstavách vystupujú neskutoční aktéri. Stále sú to však deti!" "Bez ohľadu na to, či pedofil trpí svojou orientáciou, spoločnosť ho nebude a ani by nemala rešpektovať. V stávke je to najchúlostivejšie, čo máme, deti."
http://kultura.pravda.sk/film-a-televizia/clanok/353581-recenzia-danielov-skresleny-svet/
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: pravda.sk: Recenzia: Danielov skreslený svet

Nový příspěvek od Plyšáček »

Tato recenze mi přijde ze všech nejslabší.
Souhlasím pouze s tím, že by mohl být Daniel zachycen ve více každodenních situacích.
Úsměvná je poznámka o "znepokojivých situacích", kdy se pedofilové dívají na dětské hřiště ap. Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám. To já bych si tam šel zajisté sednout - proč ne, zvláště pokud bych měl při procházce (jako obvykle) v ruce nějakou pedagogickou knížku. Snad jen knihu o zneužívání bych příliš nevystavoval - a záložku s modelkou jako doplněk zejména ne. :D

Osobně mi přijde, že některé záběry bych se svým mobilem zvládl skoro lépe - vím, že mají působit "umělecky" a "depresivně". Ale až tak podivné být nemusely...
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
simgiran
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.

Plyšáček píše:Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám.
To by mě zajímalo, jak jsi na to přišel. :D
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

simgiran píše:
Plyšáček píše:Navíc tuto situaci uměle vytvořila režisérka - chlapci by se tam normálně nepozastavili - což jim trochu zazlívám.
To by mě zajímalo, jak jsi na to přišel. :D
Říkal mi to jeden z natáčených. Že tato scéna byla nápadem Veroniky. A že se museli několikrát vracet, protože to pořád nebylo ok - někdo se podíval přímo do kamery ap... Byl jsi tam také, ne? Jak to tedy přesně bylo?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
simgiran

No, bylo to tak, že se tam skupinka zastavila, ale Veronika tam neměla kameru (ani nemohla mít). Ale zaujalo ji to, tak říkala, ať si to dáme ještě jednou [×3]. No, a myslím, že při tom posledním pokusu už to pedofily přestalo bavit a přestali se soustředit na natáčení a radši zaměřili svoji pozornost na dětské hřiště. Ale pravda, to už jsme opravdu začínali být nápadní. :D