Byli jste na vojně?

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Byli jste na vojně?

Nový příspěvek od malou »

Mě je 35 a i když patřím ke generaci,která měla povinnost jít na vojnu,tak jsem v té době byl v cizině. Ne,bylo to čirou náhodou že jsem zrovna byl mimo republiku.Když jsem se vráti,tak už byla poviná vojenská služba zrušena.

Moje otázka zní-jaký jeto být se samýma chlapama celé týdny bez holčiček(dětí)? A poznal na vojně někdo na vás,že jste pedofil,našel třeba fotku dítěte u vás nebo tak.

Jinak bych nechtěl aby se obnovila povyná vojenská služba a do války určitě nepújdu a vůbec né proti Rusúm,protože to je slušný Evropský(Slovanský)národ,poznal jsem je a vím o čem mluvím a kdybych měl proti nim bojovat,tak bych dělal že mám reuma a mazal bych si nohy opodeldokem :) ,protože kdybych proti nim měl bojovat,tak bych se nemohl na sebe podívat do zrcadla.Člověk má svědomí.

Už musím končit,přeji vám pěkný první máj a pokud možno at někoho políbíte pod rozkvětlím stromem.Já asi tu možnost nebudu mít,budu v ten den až do neděle pracovat :D ale i tak se o to pokusím,nějakou holčičku či ženu políbit *kissed* .
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 4. 5. 2015, 21:41:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena hrubka v nadpisu.
Filip
Člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 586 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Re: Byly jste na vojně?

Nový příspěvek od Filip »

Ja som bol na odvode, keď som mal 18, ale už vtedy sa uvažovalo o skončení povinnej vojenskej služby a preto koho mohli tak vyraďovali. Ja som vďaka zhoršenému zraku a ľahkej alergii dostal modrú knižku. Na vojnu by som aj tak nešiel, lebo sa medzitým zrušila povinná vojenská služba.
malou píše:Jinak bych nechtěl aby se obnovila povyná vojenská služba a do války určitě nepújdu a vůbec né proti Rusúm,protože to je slušný Evropský(Slovanský)národ,poznal jsem je a vím o čem mluvím a kdybych měl proti nim bojovat,tak bych dělal že mám reuma a mazal bych si nohy opodeldokem :) ,protože kdybych proti nim měl bojovat,tak bych se nemohl na sebe podívat do zrcadla.Člověk má svědomí.
Tiež som proti tomu aby bola obnovená povinná vojenská služba. Som za profesionálnu a dobre vyzbrojenú modernú armádu. Ja by som nechcel ísť do vojny proti nikomu, či je to slovanský alebo hocijaký iný národ.
malou píše:Už musím končit,přeji vám pěkný první máj a pokud možno at někoho políbíte pod rozkvětlím stromem.Já asi tu možnost nebudu mít,budu v ten den až do neděle pracovat :D ale i tak se o to pokusím,nějakou holčičku či ženu políbit *kissed* .
Tiež želám krásny prvý máj, ale kutíkov radšej bozkávať nebudem. Ani pod rozkvitnutým stromom ani inde. Nechcel by som druhý máj stráviť vo väzení. :D
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Nejlepší civilka byla na zš. :D
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Gabriel Svoboda píše:Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.
Nikdy není důvod udělat sebevraždu,člověk musí vždy mít naději že bude líp :) .Už k vúly holčičkám,by měl mít člověk nějaký důvod žít.
Wydra
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 5
ve věku do: 13
Výkřik do tmy: For All Mankind
Dal: 12 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Wydra »

Gabriel Svoboda píše:Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.
Hodně by záleželo, do jaké části armády bys šel. Mezi pohraničníkama a vojenskými útvary uvnitř republiky byly velké rozdíly. (Pohraniční útvary měly k dispozici modernější zařízení, a i docela zajímavý výcvik.) A koneckonců by záleželo, na jakou bandu bys narazil. *dont_know* A vůbec, dle mého je lepší sebevraždu nepáchat. Byl bys v rozporu obou vnitřních sil - pudu sebezáchovy a myšlenky samotné. Zrovna pud sebezáchovy ti nedovolí ve slabších případech(což je ono) zajít za kritickou mez. V těch silnějších případech je to pak jenom o tom, jaký prostředek zvolíš. Tělo se ale bude bránit tohle udělat. Věř mi. Mám s tím zkušenosti. Psát, že bys to s jistotou udělal, je hloupost.