Mě je 35 a i když patřím ke generaci,která měla povinnost jít na vojnu,tak jsem v té době byl v cizině. Ne,bylo to čirou náhodou že jsem zrovna byl mimo republiku.Když jsem se vráti,tak už byla poviná vojenská služba zrušena.
Moje otázka zní-jaký jeto být se samýma chlapama celé týdny bez holčiček(dětí)? A poznal na vojně někdo na vás,že jste pedofil,našel třeba fotku dítěte u vás nebo tak.
Jinak bych nechtěl aby se obnovila povyná vojenská služba a do války určitě nepújdu a vůbec né proti Rusúm,protože to je slušný Evropský(Slovanský)národ,poznal jsem je a vím o čem mluvím a kdybych měl proti nim bojovat,tak bych dělal že mám reuma a mazal bych si nohy opodeldokem ,protože kdybych proti nim měl bojovat,tak bych se nemohl na sebe podívat do zrcadla.Člověk má svědomí.
Už musím končit,přeji vám pěkný první máj a pokud možno at někoho políbíte pod rozkvětlím stromem.Já asi tu možnost nebudu mít,budu v ten den až do neděle pracovat ale i tak se o to pokusím,nějakou holčičku či ženu políbit .
Byli jste na vojně?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Byli jste na vojně?
Naposledy upravil(a) Kasz dne pondělí 4. 5. 2015, 21:41:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upravena hrubka v nadpisu.
Důvod: Upravena hrubka v nadpisu.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 376 poděkování
Re: Byly jste na vojně?
Ja som bol na odvode, keď som mal 18, ale už vtedy sa uvažovalo o skončení povinnej vojenskej služby a preto koho mohli tak vyraďovali. Ja som vďaka zhoršenému zraku a ľahkej alergii dostal modrú knižku. Na vojnu by som aj tak nešiel, lebo sa medzitým zrušila povinná vojenská služba.
Tiež som proti tomu aby bola obnovená povinná vojenská služba. Som za profesionálnu a dobre vyzbrojenú modernú armádu. Ja by som nechcel ísť do vojny proti nikomu, či je to slovanský alebo hocijaký iný národ.malou píše:Jinak bych nechtěl aby se obnovila povyná vojenská služba a do války určitě nepújdu a vůbec né proti Rusúm,protože to je slušný Evropský(Slovanský)národ,poznal jsem je a vím o čem mluvím a kdybych měl proti nim bojovat,tak bych dělal že mám reuma a mazal bych si nohy opodeldokem ,protože kdybych proti nim měl bojovat,tak bych se nemohl na sebe podívat do zrcadla.Člověk má svědomí.
Tiež želám krásny prvý máj, ale kutíkov radšej bozkávať nebudem. Ani pod rozkvitnutým stromom ani inde. Nechcel by som druhý máj stráviť vo väzení.malou píše:Už musím končit,přeji vám pěkný první máj a pokud možno at někoho políbíte pod rozkvětlím stromem.Já asi tu možnost nebudu mít,budu v ten den až do neděle pracovat ale i tak se o to pokusím,nějakou holčičku či ženu políbit .
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Nikdy není důvod udělat sebevraždu,člověk musí vždy mít naději že bude líp .Už k vúly holčičkám,by měl mít člověk nějaký důvod žít.Gabriel Svoboda píše:Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 5
- ve věku do: 13
- Výkřik do tmy: For All Mankind
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 42 poděkování
Hodně by záleželo, do jaké části armády bys šel. Mezi pohraničníkama a vojenskými útvary uvnitř republiky byly velké rozdíly. (Pohraniční útvary měly k dispozici modernější zařízení, a i docela zajímavý výcvik.) A koneckonců by záleželo, na jakou bandu bys narazil. A vůbec, dle mého je lepší sebevraždu nepáchat. Byl bys v rozporu obou vnitřních sil - pudu sebezáchovy a myšlenky samotné. Zrovna pud sebezáchovy ti nedovolí ve slabších případech(což je ono) zajít za kritickou mez. V těch silnějších případech je to pak jenom o tom, jaký prostředek zvolíš. Tělo se ale bude bránit tohle udělat. Věř mi. Mám s tím zkušenosti. Psát, že bys to s jistotou udělal, je hloupost.Gabriel Svoboda píše:Kdybych se dožil režimu, který by se mě snažil odvést do armády a neumožňoval by místo vojny civilku, vymýšlel bych si nejrůznější zdravotní problémy za účelem získání modré knížky, v případě potřeby bych i vyhrožoval sebevraždou. Kdybych modrou knížku ani tak nedostal a nebylo by možné emigrovat, pak bych tu sebevraždu skutečně spáchal. Šikana a násilí jsou věci, před kterými je lépe uniknout i takto radikálním způsobem.