Domažlický deník: Jsem pedofil, ale dětem neubližuji

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 472 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Domažlický deník: Jsem pedofil, ale dětem neubližuji

Nový příspěvek od simgiran »

Klenčí pod Čerchovem - O své erotické náklonnosti k nezletilým chlapcům otevřeně hovoří Rudolf Vokoun z Klenčí.

„Ano, jsem pedofil, ale ne takový, jenž stojí u školy s pytlíkem bonbonů, na něž láká děti, které pak bezohledně zmrzačí. Vím, že je to pro většinu lidí nepřijatelné, ale i mezi pedofily jsou rozdíly. To, když někdo ubližuje dětem, nemá s pedofílií nic společného," říká třiapadesátiletý Rudolf Vokoun z Klenčí pod Čerchovem, který byl pro svou slabost pro chlapce od 13 do 15 let už třikrát odsouzen.

http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/jsem-pedofil-ale-detem-neublizuji-20150425.html
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1779 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Re: Domažlický deník: Jsem pedofil, ale dětem neubližuji

Nový příspěvek od Kasz »

Je to chvályhodné, že vystupuje veřejně, leč mě mrzí, že je to příklad pedofila, který se "neudržel". Kdy veřejně vystoupí někdo, kdo nikdy dítě nezneužil?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel
Výkřik do tmy: ...
Dal: 70 poděkování
Dostal: 72 poděkování

Jsem pedofil, ale dětem neubližuji.

Nový příspěvek od Slav »

Nevím jestli to tu už bylo, ale zkusím to přidat. Vcelku zajímavý příběh, včetně pobytu v nápravném zařízení.
Klenčí pod Čerchovem - O své erotické náklonnosti k nezletilým chlapcům otevřeně hovoří Rudolf Vokoun z Klenčí.

„Ano, jsem pedofil, ale ne takový, jenž stojí u školy s pytlíkem bonbonů, na něž láká děti, které pak bezohledně zmrzačí. Vím, že je to pro většinu lidí nepřijatelné, ale i mezi pedofily jsou rozdíly. To, když někdo ubližuje dětem, nemá s pedofílií nic společného," říká třiapadesátiletý Rudolf Vokoun z Klenčí pod Čerchovem, který byl pro svou slabost pro chlapce od 13 do 15 let už třikrát odsouzen.
Zdroj: http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/jsem-pedofil-ale-detem-neublizuji-20150425.html
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 14. 7. 2015, 18:39:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto. Prosím, před přidáním staršího článku pomocí vyhledávání ověřte, zda na fóru již není. Ušetříte administrátorům práci. Děkuji.
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

OK, tak to kdyžtak smázni Kazsi, ať to zbytečně nespamuji. Díky
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1779 poděkování
Dostal: 3685 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Už se stalo, zase nechávám pro jiné uživatele. Funkce hledání na fóru - pod tlačítkem v tužce s názvem HLEDAT - má své opodstatnění. Tys hledal nahoře v panelu, a to je všeobecné prohledávání celého webu pomocí Googlu.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! ❤️💙
Slav
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od Slav »

Kasz: Trochu to vzhledově a umístěním k tomu navádí :|