Klenčí pod Čerchovem - O své erotické náklonnosti k nezletilým chlapcům otevřeně hovoří Rudolf Vokoun z Klenčí.
„Ano, jsem pedofil, ale ne takový, jenž stojí u školy s pytlíkem bonbonů, na něž láká děti, které pak bezohledně zmrzačí. Vím, že je to pro většinu lidí nepřijatelné, ale i mezi pedofily jsou rozdíly. To, když někdo ubližuje dětem, nemá s pedofílií nic společného," říká třiapadesátiletý Rudolf Vokoun z Klenčí pod Čerchovem, který byl pro svou slabost pro chlapce od 13 do 15 let už třikrát odsouzen.
http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/jsem-pedofil-ale-detem-neublizuji-20150425.html
Domažlický deník: Jsem pedofil, ale dětem neubližuji
Pravidla fóra
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:
– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1779 poděkování
- Dostal: 3685 poděkování
Re: Domažlický deník: Jsem pedofil, ale dětem neubližuji
Je to chvályhodné, že vystupuje veřejně, leč mě mrzí, že je to příklad pedofila, který se "neudržel". Kdy veřejně vystoupí někdo, kdo nikdy dítě nezneužil?
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Výkřik do tmy: ...
- Dal: 70 poděkování
- Dostal: 72 poděkování
Jsem pedofil, ale dětem neubližuji.
Nevím jestli to tu už bylo, ale zkusím to přidat. Vcelku zajímavý příběh, včetně pobytu v nápravném zařízení.
Zdroj: http://domazlicky.denik.cz/zpravy_region/jsem-pedofil-ale-detem-neublizuji-20150425.htmlKlenčí pod Čerchovem - O své erotické náklonnosti k nezletilým chlapcům otevřeně hovoří Rudolf Vokoun z Klenčí.
„Ano, jsem pedofil, ale ne takový, jenž stojí u školy s pytlíkem bonbonů, na něž láká děti, které pak bezohledně zmrzačí. Vím, že je to pro většinu lidí nepřijatelné, ale i mezi pedofily jsou rozdíly. To, když někdo ubližuje dětem, nemá s pedofílií nic společného," říká třiapadesátiletý Rudolf Vokoun z Klenčí pod Čerchovem, který byl pro svou slabost pro chlapce od 13 do 15 let už třikrát odsouzen.
Naposledy upravil(a) Kasz dne úterý 14. 7. 2015, 18:39:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto. Prosím, před přidáním staršího článku pomocí vyhledávání ověřte, zda na fóru již není. Ušetříte administrátorům práci. Děkuji.
Důvod: Přesunuto. Prosím, před přidáním staršího článku pomocí vyhledávání ověřte, zda na fóru již není. Ušetříte administrátorům práci. Děkuji.
-
- Registrovaný uživatel
OK, tak to kdyžtak smázni Kazsi, ať to zbytečně nespamuji. Díky
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1779 poděkování
- Dostal: 3685 poděkování
Už se stalo, zase nechávám pro jiné uživatele. Funkce hledání na fóru - pod tlačítkem v tužce s názvem HLEDAT - má své opodstatnění. Tys hledal nahoře v panelu, a to je všeobecné prohledávání celého webu pomocí Googlu.
Československá pedofilní komunita – již 15 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
Kasz: Trochu to vzhledově a umístěním k tomu navádí