List holčičke

Nezávazná diskuze o čemkoliv, co se nehodí jinam.
Mathias8
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 7
ve věku do: 12
Dal: 152 poděkování
Dostal: 469 poděkování

List holčičke

Nový příspěvek od Mathias8 »

Včera som mal chvílku tak som napísal list svojej princezne(samozrejme som jej ho neposlal, ale možno niekedy v budúcnosti, keď nájdem odvahu jej to poviem buď osobne alebo jej ho pošlem, možno niečo pozmením) Najradšej by som jej to povedal osobne a možno jej to nepoviem nikdy. Ale myslím si, že ona to tuší... čas ukáže... Napísal som to tak ako to cítim

Ahoj ****
Kedysi dávno asi pred viac ako 2 rokmi som bol chlapec, ktorý túžil spoznať krásu života, aspoň nejakú tú radosť, lásku. Možno sa teraz smeješ. Vieš ja som mal nádherné detstvo no aj napriek tomu som ho nemal ako ostatný chlapci. Zistil som niečo, čo je v druhých očiach zlé. Čo druhý odsudzujú a čo asi nikdy nepochopia. Trvalo dlho, veľmi dlho než som to prijal medzi seba. Keď som mal 12 väčšina chlapcov odvtedy prežívala prvé lásky, ale pre mňa to bola nočná mora, zlý sen. Čím som bol starší tým som sa viac nenávidel. Prečo ja? Začal som to dusiť v sebe. Teraz som s tím ako tak zmierený no aj napriek tomu túžim po šťastí...
Vieš, ja som nechcel žiť. Veľakrát som išiel do parku a hovoril si, že keď zomriem bude lepšie, ale vždy mi v tom niečo zabránilo. Mal som a mám veľa kamošov, ale, čo tam po nich keď ja som chcel iba byť šťastný.
Bolo mi zle. Zavolal som "Selene" (Ako si jej ti povedala) , či by nešla von. Aspoň na pár minút. Išli sme na húpačky, rozprávali sme sa. A zrazu som počul nejaký smiech. Pozrel som sa a...

Vieš...Pre teba to bol obyčajný deň s kamoškov vonku , ale pre mňa to bol najkrajší deň v mojom živote., pretože vtedy sme sa spoznali. Pamätáš sa, keď tu boli kolotoče a ty si stála pri pirátskej lodi a tvoje kamošky boli na nej? Keď som ťa tam videl stáť samu a tvoje kamarátky tam hore trhalo mi srdce. Vtedy som prišiel za tebou a daroval ti lístok na loď. Vtedy si bola taká šťastná a ja viac... a potom si sa na mňa milo usmiala a ja som bol šťastný. Áno, vďaka tebe.

Darovala si mi mačku. Je to ten najkrajší darček aký som kedy v živote dostal. Mohla si si aspoň zobrať balíček, čo som ti za ňu ponúkal, ale ty si nechcela. Si veľmi milé, skromné a dobré dievča a verím, že raz budeš šťastná. Nájdeš si chlapca, ktorého budeš mať rada a on teba a budete spolu šťastný. Prajem ti to z celého srdca. Vieš, ja neľutujem, že som ťa spoznal. Mám ťa veľmi moc rád a vždy budem nech sa deje čokoľvek na svete. Chcem aby si to vedela. Chcem, aby si vedela, že tu budem, keď budeš mať nejaké ťažkosti.
Niekedy si myslím, že tím, ako som ti písal ako ťa mám rád som ti ublížil. Prosím prepáč mi to...
Nikdy by som neurobil nič také, čo by sa ti nepáčilo a čo by ti spôsobovalo bolesť. Na to ťa mám príliš moc rád.

Chcel by som ti za všetko poďakovať, za to, že si. Že existuješ a že som ťa spoznal. Neľutujem to.

Prepáč mi za tento dlhý list, ale chcel som, aby si to vedela. ..