Návrh na doplnění pravidel ohledně chatu

Přání, nápady, návrhy na vylepšení, chvála, kritika a stížnosti registrovaných uživatelů. (Noví uživatelé fóra zde mohou zakládat témata či na již založená témata odpovídat až po schválení členem Týmu ČEPEK. Vlákna v této sekci bývají po čase zpravidla zamykány.)
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Návrh na doplnění pravidel ohledně chatu

Nový příspěvek od I9II »

Navrhuju přidání pravidel chatu
1). Zákaz posílání fotek, kde je dítě bez dolní části spodního oblečení
2). Zákaz zasílání fotek typu voyeurismus(npř. viditelné kalhotky z podsukně), nehledě na účel vyfocené fotografie nebo účel zaslání.
3). Zákaz vyjadřovat nesouhlas se zabanováním/umlčením/vykopnutím které vykonal admin nebo moderátor. V takovém případě mají možnost kontaktovat administrátora, podat stížnost nebo návrh na fóru.

Prosím zvaž Kaszi, jestli by vyřešily problémy které se tu už nějakou dobu nesou. A kvůli kterým jsi právě uzavřel chat.

Děkuji
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Re: Chat - pravidla

Nový příspěvek od Kasz »

Určitě jsem proti zákazu vyjadřování nesouhlasu, ale prostě spíš obecně... Pokud uživatelé nebudou respektovat rozhodnutí k moderátorskému zásahu a budou se pouštět do toho, kdo zásah provedl, a obahjovat toho, proti komu byl zásah veden, takový uživatel může být bez upozornění vykopnut. Nebo tak něco.

Nesouhlas vyjádřit může, třeba: "Nesouhlasím s tím, ale respektuji rozhodnutí moderátora/admina".

Co se týká fotografií - zatím nechci zakazovat nic plošně, to bychom se pak mohli hádat, že byla nějaká fotka pokoutně focená apod. Kalhotky občas vykouknou, a nebo třeba máš modelingové fotky ve spodním prádle, kde jsou kalhotky vidět celé. Skutečně pořád ještě věřím v to, že uživatelé dokážou rozlišovat. A o to taky jde - učit je rozlišovat vhodnost nebo nevhodnost té které fotografie, ne všechno jenom "preventivně" zakázat.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Kasz píše: Co se týká fotografií - zatím nechci zakazovat nic plošně, to bychom se pak mohli hádat, že byla nějaká fotka pokoutně focená apod. Kalhotky občas vykouknou, a nebo třeba máš modelingové fotky ve spodním prádle, kde jsou kalhotky vidět celé. Skutečně pořád ještě věřím v to, že uživatelé dokážou rozlišovat. A o to taky jde - učit je rozlišovat vhodnost nebo nevhodnost té které fotografie, ne všechno jenom "preventivně" zakázat.
Tady je právě zasádní problém v tom, že někdo to rozlišovat nedokáže a bere jako nevhodné skoro všechno. Proto taky navrhuje m00n takovou změnu pravidel.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Navrhuji pravidlo pro chat.
Jakékoliv nesrovnalosti a konflikty je možné řešit i zde na foru, ale zásadně bez citací.
Citace bych zakázal.

1. Člověk na chatu vidí, s kým komunikuje a může sdělovat více, než by dělal na veřejném foru.
2. Do nedávna se citovaly pouze vtipy, budiž, ale v poslední době bohužel i některé nevhodné řeči, které vadily lidem dokonce i na chatu. A po zacitování na foru tyto oplzlosti zůstávají trvalou negativní vizitkou zkaženosti některých členů (třeba i Plyšáčka) a může to vrhat špatné světlo na komunitu jako celek.
3. Běžní lidé se potom z některých citací dozvědí i jisté choulostivé informace o "svých dceruškách", které by ani nechtěli nebo neměli vědět (způsoby masturbace, různé gynekologické stavy ap. - viz. historie chatu).
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
fenix

Taky mi vadí zveřejňování věcí z chatu, ale nejvíc mi vadí způsob jakým se to dělá. Když se z celé diskuze zveřejní jen dvě věty nebo pár slov, pak to může vypadat špatně. Takové zveřejňování nemá cenu a ten kdo na chatu nebyl ani nemůže poznat o co se jedná.

Tak o masturbaci dětí si lidé na internetu můžou přečíst hodně i bez nás.
Např.:
http://diskuse.doktorka.cz/masturbace-v-10-letech-je-to-normalni/

http://www.prozeny.cz/magazin/deti-a-rodina/mensi-deti/33539-moje-dite-masturbuje

http://www.spokojenedeti.cz/zdravi-ditete/proc-deti-onanuji

Dost často se teda zmiňují, že to s dětma dělá plyšák. :D
Plyšáček
Na trestné lavici

Kde jinde, než na ČEPEKu by lidé měli najít odbornější informace k tomuto tématu.

Fenixi, děkuji za zajímavé odkazy. Přesně to jsem potřeboval.
Naposledy upravil(a) Marco Freeman dne úterý 22. 12. 2015, 21:57:15, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Smazán nevhodný komentář.
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
max1
Na trestné lavici
Líbí se mi: Ženy
ve věku do: 1
Dal: 44 poděkování
Dostal: 2 poděkování

Nový příspěvek od max1 »

Plyšaček mal som o tebe ine predstavy o tvojom prehlade tem ...
Ale toto ma prekvapilo že si nevedel o informaciach na webu kde stači do google napisat masturbacia a deti napr...
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Safra, odhlásilo mě to a tim sem měl odignorovaného fenixe.
fenix píše:Tady je právě zasádní problém v tom, že někdo to rozlišovat nedokáže a bere jako nevhodné skoro všechno. Proto taky navrhuje m00n takovou změnu pravidel.
Nebo bere skoro vše jako vhodné, abych můj důvod k návrhu upřesnil.

Kaszi vyjadřování nesouhlasu či nespokojenosti by bylo řešeno na fórum. Ono se běžně u známých firem stává, že se naštve kvůli trestu a pak trolluje. Uživatel by se mohl zeptat moderátora jestli jeho nesouhlas moderátor chce slyšet přímo na chatu. Ale toto pravidlo hlavně navrhuju proto aby se už znovu neuzavíral chat a také protože by to zlepšilo atmosféru. Ještě mě tak napadá, že na úpravu pravidel by si mohl dostat nápad při přečtení pravidel jednoho fóra http://bronies.cz/Novinka-Vseobecna-pravidla-fora

Je pravda, že voyeurismus by se asi neosvědčil. Tak alespoň ty kalhotky z podsukýnky Nebo viditělné trenýrky pod šortkami. Fotky v plavkách jsou samozřejmě v pohodě.
fenix

m00n píše:Nebo bere skoro vše jako vhodné, abych můj důvod k návrhu upřesnil.
Takže třeba fotka z rodiného alba na rajčeti, kde normálně stojí holčička ve vaně je nějak nevhodná nebo ne?
m00n píše:Je pravda, že voyeurismus by se asi neosvědčil. Tak alespoň ty kalhotky z podsukýnky Nebo viditělné trenýrky pod šortkami. Fotky v plavkách jsou samozřejmě v pohodě.
Tak kalhotky z podsukýnky můžou být vidět i na úplně normální fotce a co je špatného na viditelných trenýrkách pod šortkama? Co tím vůbec myslíš?
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

fenix píše:Takže třeba fotka z rodiného alba na rajčeti, kde normálně stojí holčička ve vaně je nějak nevhodná nebo ne?
Vhodnost je subjektivní, proto ji s tebou nemínim řešit. Já to nevím a ty taky ne. A ani to není to co mě zajímá.
fenix píše:Tak kalhotky z podsukýnky můžou být vidět i na úplně normální fotce a co je špatného na viditelných trenýrkách pod šortkama? Co tím vůbec myslíš?
Špatnost je tady také subjektivní. Myslim tim co píšu. Důvodem je vyhnout se negativním reakcím které tu z toho prostě někteří mají. Zvážit to nechám administrátory, ne tebe.
fenix

Já chci právě znát tvůj názor, ale ty se zase radši jen vyhneš odpovědi.
Plyšáček
Na trestné lavici

Dle mého se mnoho rodičů na FB, rajčeti ap. chová nevhodně. Fotografují své děti v soukromých až intimních situacích a navíc tyto fotografie zveřejňují, a to dokonce na internetu.
V tomto bychom mohli podniknout dosti razantní kroky a uspořádat jakýsi "protest" a "pochod" za práva dětí na jejich soukromí a tělesnou nedotknutelnost.
Co se týká zasílání fotografií na chat: Navrhuji dát do pravidel bod, že ZAKÁZANÉ JSOU FOTOGRAFIE DÍTĚTE V INTIMNÍCH SITUACÍCH NEBO ZACHYCUJÍCÍ ODHALENÉ INTIMNÍ OBLASTI TĚLA.

Dle mého fotografie kupříkladu holčičky ve vaně je nevhodná pro oči každého, kdo nemá možnost tuto konkrétní holčičku vidět při koupání v reálu - je tedy pouze pro oči rodičů a blízkých osob. Umisťování podobných snímků na internetu považuji ze nevhodné a trestuhodné. Další případné rozesílání po pedofilním webu považuji za rovněž nevhodné, o to více, že většinu uživatelů napadne, za jakým účelem k tomuto dochází.

Ale spodní prádlo, plavky ap., zvláště pokud se jedná o módní katalogy, nepovažuji za problém. Ať si kalhotky či trenýrky či boxerky či slípky vykukují odkud chtějí, pokud zároveň nevykukují intimní části těla, nechal bych to jako akceptovatelné. Zvláštního druhu je spodní prádlo eroticky působící - tanga na dětech, průsvitné či krajkové látky - zde bych byl zvláště opatrný, jelikož dané snímky může uživatel posílat přímo z kolekce DP. I když nejsou třeba odhalené intimní oblasti, může jít přímo o soft DP - tedy snímky pořizované se záměrem vzrušit případného "klienta". Pokud spodní prádlo, pak rozhodně ne zkroucené pózy či vyzývavé pohledy.

Bradavky u dívek v předpubertální vývojové fázi a u chlapců obecně bych na fotografiích akceptoval. U děvčat se rovněž jedná o intimní oblast (pokud vycházíme z poučky o umístění plavek na těle), ale při bezdotykovém vnímání (tedy zrakovém na fotografii) bych to nepovažoval za nevhodné počínání.

Při pročítání této mojí odpovědi mě teď napadla přihlouplá možnost, jak veřejně zaprotestovat proti zveřejňování fotografií nahých dětí. Mohli bychom sepsat "manifest", že prosíme rodiče, kteří tak činí, aby toho zanechali, jelikož nás to příliš dráždí a trpíme přemírou masturbace. Nebo zde založit soutěž o nejsprostějšího fotografa roku. Do daného vlákna bychom vkládali ty nejméně vhodné, ovšem administrátory daných serverů akceptovatelné, fotografie společně s veškerými dostupnými informacemi o autorovi.
Prosím berte to jako vtip. Ale to byste koukali, kolik lidí by se probralo... a přestalo fotit prasečinky. Kdyby toto nepomohlo, jistě by někteří fotoamatéři zasloužili nahlásit na policii pro podezření z výroby a šíření DP. Opletačky kolem toho by je poučily, myslím.
I9II
Registrovaný uživatel

Nový příspěvek od I9II »

Zákaz tanga spodního prádla je dobrá připomínka.

Pochod pedofilů na protest proti zveřejňování nahých dětí jejich rodiči by asi málokdo čekal :D Jen mě napadá, jestli by nebylo pokritecký protestovat a zároveň občas nad těma fotkama masturbovat. Ale myslim že spíš ne.
Scopi
Registrovaný uživatel
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

m00n píše:Navrhuju přidání pravidel chatu
1). Zákaz posílání fotek, kde je dítě bez dolní části spodního oblečení
2). Zákaz zasílání fotek typu voyeurismus(npř. viditelné kalhotky z podsukně), nehledě na účel vyfocené fotografie nebo účel zaslání.
3). Zákaz vyjadřovat nesouhlas se zabanováním/umlčením/vykopnutím které vykonal admin nebo moderátor. V takovém případě mají možnost kontaktovat administrátora, podat stížnost nebo návrh na fóru.
A kam to bude pokračovat dál???
Někdo to považovalo za absurdní když jsem toto psal, ale jak koukám tak se to přibližuje víc a víc! *suicide*
Scopi v Chování uživatelů na chatu píše:Vážně se obávám, že ze samého strachu, co by náhodou mohla říct veřejnost, si tento web zrušíme sami. Tímhle tempem se brzy dostaneme do bodu, že bude v pravidlech zakázána jakákoliv zmínka o dětech a o věcech co s dětmi souvisí (Proč by se taky na pedofilním webu mělo psát o dětech žejo?), a když se někdo dokonce odváží vložit fotku...tak to už je rovnou na PČR.
Plyšáček
Na trestné lavici

Scopi, smysl ČEPEKu vidím především v pozitivním ovlivňování myšlení a chování jeho členů, v kultivaci jejich charakterů a výchově jejich osobností. Jistá základní pravidla, která jsou v souladu s vyššími principy mravními, považuji za přínos dané věci. Měla by být však v souladu s principy dobra a lásky a také by měla být jasně vyjádřena a akceptována jednotlivými členy, kteří navíc chápou jejich pravý význam a vyšší smysl.

Samozřejmě, že zde chceme číst především o dětech a kochat se jejich fotografiemi či videozáznamy. Ale toto by se mělo odehrávat v čistotě vztahu ke všem dětem a lidem obecně. Již jsem zde napsal mnoho ožehavých témat kolem sexuálního zneužívání či dětské sexuality a nyní zcela vážně uvažuji nad tématem Dětská masturbace. Ale ještě vážněji zvažuji, zda to pro ČEPEK a ostatní pedofilně orientované spoluobčany bude přínosné a prospěšné, či spíše provokující a nepatřičné téma. I když bych to psal jako odborný text a dalo by se tam najít mnoho zajímavých postřehů a úvah, je otázkou, jak by na čtenáře působilo autorství někoho, kdo je "na holčičky".
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne sobota 18. 4. 2015, 6:38:55, celkem upraveno 1 x.
fenix

Taky bych zakázal fotky holčiček v kalhotkách, plavkách a tepláčkách, hlavně červených, protože ty na mě působí mnohem víc než ty nahé.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Nový příspěvek od FlyInRoom »

A co fota s rozesmátým obličejičkem? :D Někdy působí značně pudově. Zvlášt když sedí člověk večer sám doma u chatu. :[ Taky by mělo být přísně zakázáno posílat fota vzrostlých stromů. Někomu totiž můžou připomínat erekci. Navrhuji aby holčička mohla být na fotce pouze pokud na ní vůbec není. Uživatel který chce poslat fotku bude povinnen zaslat písemnou žádost na fórum 30 dnů předem. Tam dojde k prozkoumání a následnému hlasování. Pokud se i jeden člen vysloví proti, nemůže být foto na chatu zveřejněno. Pak má uživatel možnost se odvolat k rozhodci "Dr.VšeZamítnu". Také by měla být spřísněna pravidla pro komunikaci. Navrhuji toto znění: "Uživatel smí na chat vstoupit. Toť vše." Samozřejmě je možné toto dále omezovat, pokud se v rozpravě neshodneme na takto benevolentním řešení. *boss*

Že já nešel do politiky, dyž mi to tak de. Bruslel by nám moch závidět, ni? :P
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Sám nepatřím k těm, kteří by fotky nahatých dětí měli rádi. Jeden z důvodů je i ten, že když nějakou shodou náhod dostanu odkaz na album dejme tomu na stránkách rajčete, kde vidím, jak vlastní rodiče fotí své děti v intimních situacích (třeba nahé ve sprše) a ještě to veřejně ukážou všem, kteří na jejich album zavítají, je mi trochu mdlo. Jak by se líbilo těm rodičům, kdyby je někdo vyfotil ve sprše a nahrál tyto fotky na internet, aby si je kdokoliv mohl kdykoliv prohlédnout a uložit? Myslím, že moc nelíbilo. A proč? Protože tyto fotky, kde se nahatí promenádují, by neukázali třeba ani rodině, natož někomu, koho ani neznají. Tak proč tedy nahrávají fotky svých ratolestí? Pokud se chtějí pochlubit, ať se chlubí vlastním tělem.
Už jenom proto, že to považuji za nespravedlivé, tak bych se na tyto fotky dívat nechtěl. Druhá věc je, že se mi líbí oblečení kutíci víc. Zřejmě proto, že už jen to dětské oblečení ty děti často dělá ještě roztomilejší. A jelikož jsem pedofil, líbí se mi nejen děti nahé, ale tak snad i děti oblečené, no ne?
Přestože fotky nahých dětí rád nemám (to už je lepší vidět nahého dovádějícího kutíka u bazénu v reálu), chápu, že ne všichni to mají jako já, a i takové kousky se jim líbí. Ať na chatu klidně takové odkazy jsou, jen ať nepřevažují. Na děti by se mělo myslet s jistou úctou - protože ta by měla přicházet spolu s láskou k nim. Proto se nedožadujme přímo nahých fotek (nyní spíše narážím na anonymy, kteří přicházejí rovnou s dotazem na nahaté fotky, pipinky, pindíky, apod.), spíše posílejme ty normální fotky, s usměvavými kutíky a holčičkami z akcí. A pokud pošleme nahou, vyjadřujme se o ní slušně. Lidské tělo je krásné (obzvlášť - aspoň pro mě - dětské klučičí) a zaslouží si slušného obdivu a vkusného vyjadřování.

Zkuste se zamyslet. Kdyby skutečně začala platit Moonova první dvě pravidla:
m00n píše:1). Zákaz posílání fotek, kde je dítě bez dolní části spodního oblečení
Proč by vám to vadilo? Stačí se zamyslet v duchu. Vždyť přece... pedofilovi nejde jen o nahé děti, ne? :) Byla by jejich absence na chatu pro vás tak zásadním problémem?
Nejsem proto, aby tyto pravidla platila. Ale pokud by se tak stalo, já bych s tím problém neměl. A vy?

S přáním krásného víkendu,
Marco F.
Kasz
Administrátor
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.

Nový příspěvek od Kasz »

Marco Freeman píše:...chápu, že ne všichni to mají jako já, a i takové kousky se jim líbí. Ať na chatu klidně takové odkazy jsou, jen ať nepřevažují. Na děti by se mělo myslet s jistou úctou - protože ta by měla přicházet spolu s láskou k nim. Proto se nedožadujme přímo nahých fotek (nyní spíše narážím na anonymy, kteří přicházejí rovnou s dotazem na nahaté fotky, pipinky, pindíky, apod.), spíše posílejme ty normální fotky, s usměvavými kutíky a holčičkami z akcí. A pokud pošleme nahou, vyjadřujme se o ní slušně. Lidské tělo je krásné (obzvlášť - aspoň pro mě - dětské klučičí) a zaslouží si slušného obdivu a vkusného vyjadřování.
Tohle jsi napsal moc hezky a taky za to dostáváš ode mě lajk, protože s tím naprosto souhlasím.
Marco Freeman píše:Zkuste se zamyslet. Kdyby skutečně začala platit Moonova první dvě pravidla:
Já stále nejsem zastánce nějakých striktních pravidel, co se týká obsahu fotografií. Neměla by být sexuálně explicitní, ale i takové fotografie někdy můžou být na hraně a někdy může být prospěšné je zaslat jako ukázku někomu - nějakému nováčkovi, který třeba se nevyzná v tom, jak které fotografie posuzovat. A pro to, abych pak někomu demonstroval takovou fotografii bych pak sám musel porušit pravidla.

Více, než co je na fotografii zobrazeno, by se měl posuzovat úmysl, proč je nějaká fotografie zasílána. Nelíbí se mi, když někdo posílá soustavně nahaté, a ještě to komentuje nějakými nevhodnými řečmi. Líbí se mi třeba umělecké akty - ty bychom v případě "nezasílání dětí bez spodní části oblečení" měli také zakázané. Skutečně jsem spíš pro jakousi rozumná implicitní pravidla, která vycházejí z toho, že se zde jednak nesmí zasílat dětská pornografie, a jednak zde má probíhat pouze slušná diskuze o dětech. V kontextu toho je neslušné zasílání i nějakých neslušných fotografií s úmyslem se na nich "ukájet". Takže v podstatě to v pravidlech máme. Je ale fakt, že někteří uživatelé nejsou sto tato implicitní pravidla pochopit, pro ty by bylo možná nějaké explicitnější pravidlo vhodné, na druhou stranu zase od toho jsou tady stálí návštěvníci chatu, moderátoři a administrátoři, aby dotyčnému ta implicitní pravidla vysvětlili na konkrétním příkladě, například když zašle méně vhodnou fotografii a nebo na chatu povede nějaké méně vhodné komentáře k zasílaným fotografiím.
Kasz
Administrátor

Nový příspěvek od Kasz »

Zabrousil jsem na EPEF a zaujala mne tamní pravidla: http://forum.pedofilie.eu/viewtopic.php?f=13&t=2

Docela se mi některé nápady, které tam mají v podobě dodatků, zamlouvají.