Stížnost na Kaszovu reakci na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 8
- ve věku do: 13
- Dal: 313 poděkování
- Dostal: 258 poděkování
Re: Kaszova reakce na chování ksofta na chatu dne 11.4.2015
Gabrieli je rozdíl říct holky nejste tady sami, nebo nebo něco podobného a nebo držte hubu vy krávy ...
Jistě uznáš, že poslední zmíněné do konverzace nepatří.
Nemám pocit, že muj život je jednoduchý. Jen se prostě snažím chovat slušně a očekávám totéž od okolí a tam kde to mohu ovlivnit se o to snažím.
Jistě uznáš, že poslední zmíněné do konverzace nepatří.
Nemám pocit, že muj život je jednoduchý. Jen se prostě snažím chovat slušně a očekávám totéž od okolí a tam kde to mohu ovlivnit se o to snažím.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 60 poděkování
No já si z této diskuze odnáším obohacení mé slovní zásoby o obrat "dlaždicový epitel". A pak že jsou podobné diskuze k ničemu.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 13
- ve věku do: 26
- Dal: 360 poděkování
- Dostal: 289 poděkování
Myslím, že i řada GL se chová a uvažuje slušně.Silesia píše:pane jo tohle je opravdu děs to se neumíme bavit normálně někteří neumí bez dvojsmyslů a aktivit o nichž pokud jsou provozovány se podle mě mluvit nemá/ nemusí / žít?
opravdu zařínám být rád že jsem bl a tohle mě fakt netrápí a s kluky mám super vztahy. takže tím vším trpí chat trpí forum a trpíme tim my sami.....
Nicméně to, co poslední dobou vidím za diskusi, když sem náhodou zavítám, mě dost zaráží. A i když na chat už dlouho nechodím (kromě časových důvodů i proto, že jsem si tam později už neměl moc o čem psát) a je jasné, že mnoho věcí zde na fóru může být překroucených či vytržených z kontextu, mrzí mě, jaké diskuse na chatu zřejmě občas probíhají. Bohužel, komunita je zjevně dost rozhádaná a Kasz to má složité, zvlášť když mi přijde, že ta slušnější mlčící většina nějak nemá chuť se zde již k ničemu vyjadřovat, takže tu jsou nejviditelnější názory křiklounů, jejichž motivaci se už raději ani nesnažím plně pochopit.
Jestli sem ten zavítá nějaký nezaujatý čtenář a začne to zde pročítat (názory v této sekci fóra stačí), udělá si o zdejší komunitě asi hodně nepěkný obrázek. Navíc pokud by sem dokonce zavítal nyní nějaký novinář jako J.K., tak to by se mu reportáž o zdejší komunitě coby nebezpečných zavrženíhodných deviantů dělala velmi snadno. Ani nevím, jestli bych v tuto chvíli ČEPEK doporučoval nějakému tápajícímu pedofilovi, který by se snažil poznat svou orientaci a vyjasnit si morální postoje. A to je velká škoda.
Světlo mého života, žár mých slabin. Můj hřích, má duše.
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
- Vladimir Nabokov, Lolita (přeložil Pavel Dominik)
Kubo myslím, že se psaní na chatu od doby co jsi tam chodil nijak zvlášť nezměnilo. Nevím co má být ta slušnější mlčící většina, ale lidi co na chat nechodí se k tomu prostě moc vyjadřovat nemůžou. Celé to začal Jan.F, u kterého se jasně ukázalo jak věci vnímá. A když se to v podstatě vysvětlilo a ukázalo se že je to s ním jinak, pak se někdo podle mě úplně zbytečně přidal, snad aby přeci jen ukázal, že jsme úchyláci. Ale pokud tu někdo uvede dvě věty z měsíce psaní s někým pak to může vypadat špatně, ale opravdu nic z toho nepoznáš.
-
- Registrovaný uživatel
fenix píše:Kubo myslím, že se psaní na chatu od doby co jsi tam chodil nijak zvlášť nezměnilo. Nevím co má být ta slušnější mlčící většina, ale lidi co na chat nechodí se k tomu prostě moc vyjadřovat nemůžou. Celé to začal Jan.F, u kterého se jasně ukázalo jak věci vnímá. A když se to v podstatě vysvětlilo a ukázalo se že je to s ním jinak, pak se někdo podle mě úplně zbytečně přidal, snad aby přeci jen ukázal, že jsme úchyláci. Ale pokud tu někdo uvede dvě věty z měsíce psaní s někým pak to může vypadat špatně, ale opravdu nic z toho nepoznáš.
Stále tomu nerozumíš nebo možná spíše nechceš
Nic jiného jste tady nepředvedli a že zrovna ty jsi na tom chatu byl pořád...
-
- Registrovaný uživatel
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- ve věku do: 15
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Všimli jste si letos, kolik se urodilo jmelí?
- Dal: 145 poděkování
- Dostal: 831 poděkování
A nešlo by se tedy domluvit na tom, aby se toho zveřejnilo tolik, aby druhá strana mohla říci "ano, teď je to uvedené v kontextu" a i ti, kteří v onu chvíli na chatu nebyli, se k tomu mohli vyjádřit? Možná jsem jenom naivní a tím, že celou tuhle záležitost kolem vyjadřování na chatu sleduji minimálně, jsem nepochopil, že z jedné nebo druhé strany není vůle nic řešit. Ale přijde mi to v tuto chvíli jako jednoduché a rozumné řešení pro obě strany, což?
Naprosto upřímně, ty v začátku vlákna uvedené věty se mi nelíbí, nerad bych je na chatu četl a i kdyby čistě pocitově, stejně mi nepřijde v pohodě tohle řešit na veřejně přístupném chatu. Na druhou stranu si uvědomuji sílu kontextu a vlastně mě i docela zajímá, jaký je a nakolik by změnil můj pohled na věc. To, že kontext neznám, je přesně ten důvod, proč se nevyjadřuji typu "tohle je špatně a mělo by být řešeno adminem" ale vyjadřuji se popisem toho, jak to aktuálně cítím (a třeba to v širším kontextu budu vnímat jinak)...
Naprosto upřímně, ty v začátku vlákna uvedené věty se mi nelíbí, nerad bych je na chatu četl a i kdyby čistě pocitově, stejně mi nepřijde v pohodě tohle řešit na veřejně přístupném chatu. Na druhou stranu si uvědomuji sílu kontextu a vlastně mě i docela zajímá, jaký je a nakolik by změnil můj pohled na věc. To, že kontext neznám, je přesně ten důvod, proč se nevyjadřuji typu "tohle je špatně a mělo by být řešeno adminem" ale vyjadřuji se popisem toho, jak to aktuálně cítím (a třeba to v širším kontextu budu vnímat jinak)...
"Life is a waterfall, we're one in the river and one again after the fall
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
swimming through the void we hear the word
we lose ourselves but we find it all..."
SOAD
A přesně to se tu nikdy neděje, není uvedená celá diskuze, jako v tomto případě se divil Kaszově reakci Gabriel i Ksoft a Kasz diskuzi smazal, proto jsem chtěl její zveřejnění, abych ji mohl sám posoudit, ale jediná reakce byla, ža radši schodil celý chat.
Ale někoho kontext stejně nezajímá ...
Ale někoho kontext stejně nezajímá ...
Silesia píše:TAKŽE JE MI FAKT JEDNO v jakem kontextu kdo co řekl nebo neřekl
-
- Registrovaný uživatel
víš jsou věci o nichž si myslím že je neospravedlní jaký koli kontext a opravdu si myslím, že podobná diskuze na pedo chatu je krajně nevhodná až nemístná a stejně bych hodnotil kdyby popirači holokaustu přišli své názory šířit na web židovské obce, ikdyž i o tom, pokud by tak bylo činěno slušně se dá diskutovat, ale stejně jako v našem případě by místo diskuze bylo zvoleno krajně nevhodně. Už je srozumitlenější oč mi jde?
Ne! Jinde se o tom mluvit může, ale na pedo chatu ne, to prostě nepochopím nikdy. Někde se zas nesmí mluvit o sexu a pak se diví že mají těhotné 14ti leti leté žákyně za základní škole.
-
- Registrovaný uživatel
Fenixi mluvit se jistě může ale je vhodné zvolit k tomu příhodné a vhodné (společensky, morálně, eticiky a jinak) místo, ale tohle si asi tady nevysvětlíme. Naše postoje jsou zjevně rozdílné a vzhledem k tomu, že vkus nelze nijak uchopit ani definovat zůstane zřejmě pro někoho jedinou akceptovatelnou volbou zásah admina
Chat je něco jiného než fórum a to co se tam píše, se píše zrovna v tu chvíli pro někoho komu píšu a nemám čas přemýšlet jako na fóru... Jo pak si tu můžem hrát na chytrý, že by se to mohlo napsat jinak, ale o tom by to být nemělo.
-
- Registrovaný uživatel
domnívám se že přemýšlet nad tím co píše by člověk měl vždy lhostejno zda na foru nebo na chatu. Analogicky k tvému přirovnání... DOMA : ty kr*vo, ty vo*e, ty píííí...
VENKU: zlatíčko, miláčku, ženuško
asi nee viď
VENKU: zlatíčko, miláčku, ženuško
asi nee viď
To že někomu doma nadáváš a venku se milujete, je fakt něco jiného, než psaní na chat a na fórum.
-
- Registrovaný uživatel
to je o uhlu pohledu zatím jsem nepřišel k tomu abych ten svůj měnilfenix píše:Ne, ty jsi trošku mimo pořád.
Pokud nevidíš rozdíl mezi tím, když svojí přítelkyny(manželce) doma nadáváš, nemiluješ ji a navenek se tváříš jako že ji miluješ a tím, že na chat píšeš to co si myslíš a víš, že ten komu to píšeš víš jak to myslíš, ale jen se asi chceš tvářit tak aby to vypadalo dobře, fakt se nemáme o čem bavit.
-
- Registrovaný uživatel
já se nechci tvářit..
Já chci vědět že to co píšu bude možno interpetovat slušně a jasně vždy a to tak, abych k tomu pokud možno nemusel podávat vysvětlení. A pokud bych ho podat musel tak i před tím nebo po tom budu vždy volit co nejlepší slova s ohledem na místo jejich pronesení, kotext a to co chci sdělit.
Samozřerjmě že příměr výšel byl trochu nadnesen nicméně má své opodstatnění.
Já chci vědět že to co píšu bude možno interpetovat slušně a jasně vždy a to tak, abych k tomu pokud možno nemusel podávat vysvětlení. A pokud bych ho podat musel tak i před tím nebo po tom budu vždy volit co nejlepší slova s ohledem na místo jejich pronesení, kotext a to co chci sdělit.
Samozřerjmě že příměr výšel byl trochu nadnesen nicméně má své opodstatnění.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Silesio a Fenixi, to je tak zoufalá diskuse. Myslím, že už všichni čtenáři pochopili, co všechno Vy dva jste nepochopili a ani pochopit nedokážete. Toto vlákno přímo zahnilo a kazí náš web.
Mohli byste se vyvíjet jeden na druhém někde v ústraní?
Vyměňujete si tady větu po větě a ještě tam sekáte více chyb než do sms svému kamarádovi z hospody...
A znovu k otázce zveřejňování diskuse z chatu na foru.
Kdo tam byl, četl. Kdo ne, co je mu po tom! Zvědavec tady objeví reklamní barvité líčení nějakých čuňárniček a chtěl by celou bajku. A tak prosí o celou diskusi, prý pro pochopení kontextu.
Píše se o tom, že na chatu to může působit ostudně. A pak, zřejmě pro jistotu, se to začne citovat na foru, aby ostuda byla veřejná a trvalá. Ovšem následující reakce překonávají cokoliv citovaného. Bulvár extra kvality.
Mohli byste se vyvíjet jeden na druhém někde v ústraní?
Vyměňujete si tady větu po větě a ještě tam sekáte více chyb než do sms svému kamarádovi z hospody...
A znovu k otázce zveřejňování diskuse z chatu na foru.
Kdo tam byl, četl. Kdo ne, co je mu po tom! Zvědavec tady objeví reklamní barvité líčení nějakých čuňárniček a chtěl by celou bajku. A tak prosí o celou diskusi, prý pro pochopení kontextu.
Píše se o tom, že na chatu to může působit ostudně. A pak, zřejmě pro jistotu, se to začne citovat na foru, aby ostuda byla veřejná a trvalá. Ovšem následující reakce překonávají cokoliv citovaného. Bulvár extra kvality.