http://najmama.aktuality.sk/clanok/235910/nielen-partner-ale-uz-aj-deti-sa-beru-k-porodu-je-to-v-poriadku/
Dosť mi prišlo divne pri tomto članku. Podľa mňa určite nie. Krásne je ak uvidí svojho malého súrodenca už v perinke čistého. Okolo pôrodu sa všetko dozvie časom. Určite keď to bude potrebovať, sa všetko dozvie. Načo je do čerta 5 ročnemu dieťaťu vidieť naživo pôrod?
Malo by byť dieťa pri pôrode?
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 23 poděkování
Malo by byť dieťa pri pôrode?
Naposledy upravil(a) Kasz dne pátek 10. 4. 2015, 20:28:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Zkrácen URL.
Důvod: Zkrácen URL.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 14 poděkování
Re: Malo by byť dieťa pri pôrode?
Pokud z vlastní vúle to chce tak ano.Já jsem dokonce nedávno viděl reportáž,že žena byla sama s asi 10 letým dítětem a už to nestihla do porodnice a tak to 10 leté dítě po telefonu mluvilo s lékaři a ti mu dávaly pokyny,jak se chovat aby v pořádku matka dítě porodila.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 586 poděkování
- Dostal: 378 poděkování
Dieťa, pri pôrode rozhodne nemá čo hľadať. Ani malé ani veľké. Neviem si predstaviť že by som mal vidieť svoju mamu počas toho ako rodí. A je jedno či by som mal štyri alebo tridsaťštyri. Pôrod je stresujúca a intímna záležitosť. Pri pôrode okrem ženy by mal byť iba muž a ak si to rodička neželá tak ani ten. Čo ak sa vyskytnú komplikácie? Bude dieťa svedkom toho ako jeho matka, braček, či sestrička bojujú o život? Sú prípady kedy sa tomu nedá vyhnúť a dieťa sa zúčastní pôrodu. Napr. neočakávaný pôrod doma. Ale dieťa do pôrodnice nepatrí a pôrod ak sa dá by nemalo vidieť.
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
U každého porodu by mělo být dítě - ale pouze to, které přichází na svět.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 467 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Myslím, že sú prípady, kedy to môže dieťa obohatiť (hlavne citovo), ale ťažko by som sám rozpoznával či predostrel vzorec, podľa ktorého by bolo možné tieto prípady definovať. Na druhej strane to však môže byť veľmi stresujúci zážitok, takže vo všeobecnosti som asi skôr proti.
Pripomenulo mi to ale diskusiu o príbuznej téme vo vzťahu k deťom a keďže nechcem odvádzať základný kontext niekam mimo, dovolím si založiť nové vlákno
http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=53&t=4436
Pripomenulo mi to ale diskusiu o príbuznej téme vo vzťahu k deťom a keďže nechcem odvádzať základný kontext niekam mimo, dovolím si založiť nové vlákno

http://www.pedofilie-info.cz/forum/viewtopic.php?f=53&t=4436
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 17 poděkování
- Dostal: 524 poděkování
Já ti nevím podle mne může být porod celkem dramatická událost, nic extra krásného na něm není. Je to stress a zátěž jak na matku tak rodící se dítě. Nevím proč do toho tahat sourozence a riskovat jejich možné negativní vzpomínky....
Dítě bych tam určitě netahal, na tom není nic pěkného, aby to muselo vidět. Ono i na otce to nemusí působit zrovna dobře.