Jsou sexuální násilí a pedofilie dědičné? Vědci přicházejí
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 441 poděkování
- Dostal: 531 poděkování
Jsou sexuální násilí a pedofilie dědičné? Vědci přicházejí
A zase oblíbená záměna sexuální zneužívání dětí -> pedofilie. A přitom tentokrát to australský zdroj má správně, zaměněno to bylo až při překladu. Napsal jsem krátkou reakci vysvětlující význam pojmu pedofilie a požádal o opravu.
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/117781-jsou-sexualni-nasili-a-pedofilie-dedicne-vedci-prichazeji-se-zavaznym-poznatkem/
http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/117781-jsou-sexualni-nasili-a-pedofilie-dedicne-vedci-prichazeji-se-zavaznym-poznatkem/
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Re: Jsou sexuální násilí a pedofilie dědičné? Vědci přicháze
Zajímalo by mě kdo zde má někoho v rodině koho přitahují děti. Nebo na některém spáchali trestní čin se sexuálnim motivem. Nebo něco mezi tím?
Znám jednoho BL který má bratra BL. Můj otec byl pedo bi a já také. O jeho matce mám taky důvodné pochybnosti, jelikož mi jako malému strčila jazyk do pusy a pak zapírala, že se to stalo... A z její a otcovi tváře v tu chvíli byl poznat strach. Tak je to možná u nás 3 generace.
Znám jednoho BL který má bratra BL. Můj otec byl pedo bi a já také. O jeho matce mám taky důvodné pochybnosti, jelikož mi jako malému strčila jazyk do pusy a pak zapírala, že se to stalo... A z její a otcovi tváře v tu chvíli byl poznat strach. Tak je to možná u nás 3 generace.

-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1176 poděkování
Jeden příbuzný kdysi celkem kamarádil s několika dětmi. Ale jinak se o dětech vyjadřuje tak, že si nemyslím, že by byl pedofil.
-
- Člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 3
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
- Dal: 589 poděkování
- Dostal: 365 poděkování
Môj otec, mama aj brat sú normálny heterosexuáli. Celá moja široká rodina sú heterosexuáli, jediné pochybnosti mám o jednom svojom bratrancovi, že by mohol byť homosexuál, ale to je iba moje podozrenie. Ktovie možno nejaký pradedo či vzdialený príbuzný bol takto orientovaný. Alebo sa proste gény, ak je pedofília v génoch, takto usporiadali. Čo sa týka znásilnenia, nikdy som nebol znásilnený.
Naposledy upravil(a) Filip dne neděle 12. 4. 2015, 13:16:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 27
- Kontakt: [email protected]
- Dal: 1397 poděkování
- Dostal: 3223 poděkování
Mám, soudě dle dřívějšího výskytu specifických fotografií v jeho sbírkách. Je to můj otec. Už jsem to tady na fóru i někdy psal.m00n píše:Zajímalo by mě kdo zde má někoho v rodině koho přitahují děti.
Československá pedofilní komunita – již 12 let s Vámi! 

-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Hmm už to vidim, že budu jediný v tomto vlákně s podobnou rodovou linií.
Jinak vzpoměl sem si ještě na jednoho pedofila. Jeho otec je zároveň jeho dědou(alespoň to psal).
Edit: O kaszovi sem to netušil.
Jinak vzpoměl sem si ještě na jednoho pedofila. Jeho otec je zároveň jeho dědou(alespoň to psal).
Edit: O kaszovi sem to netušil.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 12
- ve věku do: 23
- Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
- Dal: 472 poděkování
- Dostal: 300 poděkování
Vždy som myslel, že môj prípad je ojedinelý a genetika nemá do toho príliš čo povedať. Ako ste ma však presvedčili, zrejme som sa mýlil. Nebudem detailnejšie rozoberať, ale áno, tiež mám tú skúsenosť 

-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 495 poděkování
O nikom z příbuzenstva nevím a to dokonce ani o tom že by se vyskytl v rodině třeba jen homosexuál, což vzhledem k velikosti příbuzenstva vypadá skoro až nepravděpodobně.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!! - Příspěvky: 479
- Dal: 141 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Tak já mám podezření na otce, tam pár příznaků je, ale především jsem si skoro jistý nevlastním bratrem (samozřejmě z otcovy strany) , který se i dopustil sexuálně motivovaného trestného činu na dětech (ale neni to jediná věc proč si to myslím). Nic však nemůžu tvrdit na 100%.