Působení masturbačních fantazií

Diskuze o důležitých či zajímavých tématech, jež přímo nesouvisí s dětmi, pedofilií či reakcemi na články v médiích.
FlyInRoom
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 5
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsem na holčičky.
Dal: 31 poděkování
Dostal: 60 poděkování

Re: Působení masturbačních fantazií

Nový příspěvek od FlyInRoom »

Milý Plyšáčku, dříve jsem neměl čas ti odpovědět. Můžeš alespoň na vteřinu připustit, že co jsem napsal může vycházet z reality? Kdysi jsem viděl spotřebitelský test kečupů a dozvěděl jsem se, že kečup jednoho nejmenovaného výrobce je vyráběn z jablek a pouze barven a ochucován. Kdykoliv jej teď vidím v obchodě, vždy si na to vzpomenu. Nebo když mi v létě projede kolem domu kropící vůz a já si až zpetně když vykouknu z okna všimnu mokré silnice, automaticky se obrátím k obloze. Prší? Svítí slunce, není duha? Aha, to je jen mokrá cesta. Ty reflexi jsou v hlavě, a pokud někoho, zaujme tvůj článek, může takto reagovat. A ty přece chceš zaujmout, nebo chceš psát jen do větru? *write*

Pokud se neztotožňuješ s nějakou odpovědí, ještě nemusíš urážet druhé druhy. :P
petko
Nový člen
Líbí se mi: Chlapci a muži
ve věku od: 10
ve věku do: 18

Nový příspěvek od petko »

každý normálny človek masturbuje to je jedno akej sex orientácie , predstavy sú niekedy to najkrajšie napr fajn kutík sympoš v tvari okolo 10 12 rokou je asi v predstavách každého kdo ma rád chlapcov . a čo sa týka masturbácie dieta ho prežíva uplne ináč ako dospievajuci a dospelí . fyziologicky rozdiel
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Nový příspěvek od Plyšáček »

Milý Petko.
Je až k neuvěření, že "mé" tématické vlákno díky tvému příspěvku po roce ožilo - s přesností na den.
Pokud by tě zajímala více otázka dětských masturbací, specializované vlákno nalezneš zde nebo rozšířené u nás.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.