Nevedel som aký dať tejto téme nadpis. Ide mi skôr poukázať na zaujímavy jav ktorý sa vyskituje na mojej strednej škole.
Keď sme boli prváci nám učitelka vravela ako radi chodia štvrtáci/piataci doliezať za prváčkami. Vtedy som moc tomu nevenoval pozornosť, no teraz ako štvrták vidím na vlastnych spolužiakoch ako "slintajú" za prváčkami dokonca keď bol DOD sme sa boli pozerať či neprídu i volaké pekné deviatačky. Ich záujem je evidentne väčší o dievčatá vo veku 14-16 ako 18-19 hoci sa im určite páčia i tie druhé.
Mňa to olízlo len trocha. Hoci musím uznať že prváčky sú krajšie ako moje spolužiačky. Majú krajšie črty tváre, väčšinou dlhšie vlasy čo je moja slabosť a sú také útlejšie postavy a vyzerajú nevinnejšie hoci len na oko
Už dávnejšie som o tomto hladal informácie a našiel som článok v ktorom sa písalo že môže ísť o akysi prirodzeny "živočíšny" inštikt ktory predurčuje väčší záujem samcov o mladé samice ktoré majú väčší potenciál splodiť potomka. Alebo niečo tomu podobné, bohužial ten článok už neviem nájsť.
Mladym mužom sa páčia teenegerky
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Re: Mladym mužom sa páčia teenegerky
Tak todle je uplně normální, byli jsme stejný. A ono i teď chlapy v práci občas začnou o tom, že ani už nějaká ta 12ka by nemusela být špatná ...
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Opravdu mi vadí, když nám pytláci lezou do revíru!
Napíši to jen krátce, trochu drsně, ale tak, aby to všichni "normální" pochopili:
Dospělé ženy si za nezájem mužů mnohdy mohou samy.
Často jsou zmalované jako prostitutky, jiné se tak chovají, některé kouří nebo jinak smrdí, chovají se hrubě, panovačně a chlapsky.
Není divu, že muži potom hledají nějakou milou, něžnou, laskavou, voňavou princeznu bez pohlavních chorob a závislosti na extrémně výkonných vibrátorech hroších rozměrů.
Napíši to jen krátce, trochu drsně, ale tak, aby to všichni "normální" pochopili:
Dospělé ženy si za nezájem mužů mnohdy mohou samy.
Často jsou zmalované jako prostitutky, jiné se tak chovají, některé kouří nebo jinak smrdí, chovají se hrubě, panovačně a chlapsky.
Není divu, že muži potom hledají nějakou milou, něžnou, laskavou, voňavou princeznu bez pohlavních chorob a závislosti na extrémně výkonných vibrátorech hroších rozměrů.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 3
- ve věku do: 50
- Výkřik do tmy: Malý príbeh o láske:
5 ročné dievčatko príde za svojim veľkym bratom a pýta sa ho: "Čo je to láska?" Ten jej odpovie: "Láska je keď si každe ráno zoberieš z mojej školskej tašky čokoládu a ja si ju aj napriek tomu stále dávam na to isté miesto." - Příspěvky: 118
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 22 poděkování
Tak Plyšáček to sú už i 14-16 ročné v tejto dobe ale presne i to mne vadí na mnohych ženách. Nieje nad tie úprimne pohlady, prirodzené správanie, čistú tváričku, obyčajne oblečené dievčatko. Bez omietky, čierneho obočia, vystrihov, cigarety v paprči a slovníkom ako v 5 cenovej. Namyslenym správaním a falošnosťou. To vie veľmi odpudiť. Nech sa nám potom nikto nediví že radšej sme spoločnosti detí. Treba ale uznať že sú i obyčajne mladé ženy, pár ich poznám, no je ich pra málo.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
Já to řeknu tak,všem nepedofilním heterosexuálním,možná i pedofilním mužúm se líbí puberťačky a kteří říkaj že se jim nelíbí,tak to říkaj proto,že už je nemůžou mít.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 12 poděkování
- Dostal: 512 poděkování
To že se mužům líbí mladičké ženy je z biologického hlediska naprosto logické, divné by bylo, kdyby se jim líbili staré báby.....
Jen u nás to holt přítoda trosku přehnala :0)
Jen u nás to holt přítoda trosku přehnala :0)