Mne sa velmi páčia dievčatká od 8 do 12 rokov. Viac esteticky ako sexuálne. Do dievčatka v tomto rozmedzí sa dokážem zamilovať. Najkrajši vek je u mna 11,12 ročné Tie uplne najviac zbožnujem. Momentálne som zamilovaný, už je to viac ako dva roky..
Keď som mal 14-15 rokov myslel som si, že sa mi páčia iba deti od 4-12 rokov ale som zistil časom, že sa mi páčia aj 13 aj 14, ročné.
Keď vidím 16,17,18,19 ročné dievča poviem si - "Tá je pekná, má pekné oči, vlasy" ale nedokážem sa do nej zamilovať...strašne ma to serie... prečo keď sa mi páči nedokážem sa do nej zamilovať ale prečo do 11,12 ročného dievčatka ano? Ja túžim po láske po ničom inom... kašlem na sex... mne ide o lásku. Teraz mi povedzte kto som

Problém je u mna v tom, že aj keby mi tú lasku davala 17,18,19 ročná nebolo by to ono. Tím chcem povedať, že vobec neviem či by som bol schopný chodiť s nejakým dievčatom. Vačšina to pokladá za normálne ale ja v tom vidím problém.. keby som to nejako dokázal a chcela by ma pobozkať asi by som sa od nej odtiahol. Keby ma predsa len pobozkala asi by som sa rozplakal a keby som aj to prekonal... a došlo by k sexu... tak by som asi utiekol...Strašne ma to serie a hambim sa za to
Pokladám sa za pedofila pretože sa mi páčia najviac na svete deti. Milujem 11,12 ročné princezny. Myslím si. že som uplne zablokovaný proti láske no aj napriek tomu by som ju chcel zažiť.
Otázka bola či sa mi páčia aj dospelé ženy. Dospelé ženy 20-40 sa mi nepáčia vobec. Sú moc staré od hranice 11,12