Danielův svět na Alza Media

Diskuze k filmu režisérky Veroniky Liškové a producenta Zdeňka Holého Danielův svět, který se zabývá problematikou pedofilie. K diskuzi zveme všechny, kteří dokument zhlédli nebo o něm slyšeli a chtějí se s námi podělit o své dojmy.
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 445 poděkování
Dostal: 561 poděkování

Danielův svět na Alza Media

Nový příspěvek od simgiran »

Od 2. dubna 2015 startuje na Alza Media nejen premiéra filmu Táhni do pekel, ale i nová dlouhodobá spolupráce Artcamu s Alza.cz. V sekci Alza Media bude od tohoto data ke zhlédnutí velká část z nejnovější nabídky Film Distribution Artcam, která je dostupná v HD.

Diváci si tak za standardní poplatek (cca 45,-) budou moci pustit v pohodlí domova a legálně filmy jako srbský Klip, Láska od Michaela Hanekeho, Post Tenebras Lux Carlose Reygadase, životopisný snímek Andrzeje Wajdy Walesa – člověk naděje, vítěz posledního karlovarského festivalu Kukuřičný ostrov, černé komedie Borgman, Fízlové hajzlové a Zoran, můj synovec idiot a další snímky. Z dokumentů budou v nabídce Alza Media filmy Danielův svět režisérky Veroniky Liškové, vítěz jihlavského festivalu Velká noc Petra Hátleho či Krehká identita Zuzany Piussi.

http://www.protisedi.cz/article/francouzsky-film-tahni-do-pekel-vstoupi-do-ceskych-kin-day-and-date-premierou-mame-rozhovor-
simgiran
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 445 poděkování
Dostal: 561 poděkování

Re: Danielův svět na Alza Media

Nový příspěvek od simgiran »

Tak už se na Alze objevil, je možné ho shlédnout za 55 Kč.
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 640 poděkování
Dostal: 3 poděkování

Re: Danielův svět na Alza Media

Nový příspěvek od Plyšáček »

Nebudu psát odkud, ale už jsem si ho uloz il. :)
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.