Může to být pedofil? - zajímavá diskuze na Baby-cafe.cz

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky sexuálního zneužívání dětí, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

Pavelfidel
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 12
ve věku do: 15
Výkřik do tmy: Dobrý den :-)

Může to být pedofil? - zajímavá diskuze na Baby-cafe.cz

Nový příspěvek od Pavelfidel »

Pavel
lsiv
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
Dal: 2 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Zajímavá diskuze

Nový příspěvek od lsiv »

Nemyslim si,ze by pedofil dovolil diteti(zejm. pred jeho matkou) strkat mu hlavu do mist,kde se nachazi jeho prirozeni. Teleiofil si to ani nemusi v kontaktu(pri hre) s ditetem uvedomit,ale pedofil bude v techto momentech prevelice opatrny.
A vsimli jste si,jak uz dotycne dame radi ostatni zeny toho muze "sbalit"?
Do jejich fotogalerie jsem nahlednul,ale neni to nic pro me-tak alespon o jednoho pedofila maminky nemusi mit obavy.. :)

Jinak,velmi pekny komentar Kasz napsal.

lsiv

P.S. Vzkaz pro matky:
Nemam problem se jit se svym synem vykoupat,kdyz me o to pozada.
K zadne erekci nedochazi,a jelikoz si jsem vedom,ze detsky pohl. organ je pro mne vzrusivy element,tak se svemu diteti mezi nohy proste nekoukam a s mytim techto mist mu nepomaham(v pripade nutnosti mu davam pouze slovni instrukce ).
Manzelka vi ze jsem pedofil,ale v zivote by ji nenapadlo,ze bych byl schopen sve vlastni dite zneuzit.Kdyz se dozvedela co je to Westermackuv efekt,uklidnilo ji to o to vice.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Westermarck%C5%AFv_efekt