Děti před pedofilem zachránil útěk (klatovsky.denik.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Rodiče dětí na Klatovsku obchází strach. V posledních dnech se tu objevily hned dva případy, kdy zatím neznámí muži lákali do auta školáky. Ti naštěstí do vozidel nenastoupili, v jednom případě se ale malá děvčata zachraňovala útěkem před pravděpodobným pedofilem, který je pronásledoval.

Jo jo, to mně před nedávnem do auta dva školáci a dvě školačky na mé pobídnutí nastoupili sami a nemusel jsem je ani nijak složitě nahánět. Kdyby tamten amatér z článku byl opravdu pedofil, tak by to udělal jako já... A hned další den ráno se mi hlásili další, že by chtěli svést, teda pardon, svézt. :)
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Děti před pedofilem zachránil útěk (klatovsky.denik.cz)

Nový příspěvek od Plyšáček »

Kasz píše:Kdyby tamten amatér z článku byl opravdu pedofil, tak by to udělal jako já... A hned další den ráno se mi hlásili další, že by chtěli svést, teda pardon, svézt. :)
Milý Kaszi. Teď jsi se nádherně poplyšáčkověl. :D
Jako bych to napsal sám - včetně mé oblíbené hříčky svést - svézt. :D
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1724 poděkování
Dostal: 3602 poděkování

Nový příspěvek od Kasz »

Takové vtípky jsem zde dělal dávno před tím, než jsi zde přišel, ale ve velmi velmi omezené míře, jen jako velmi vzácné koření a ve chvíli, kdy se to skutečně hodí (kdy je třeba celý příspěvek psaný s nadsázkou). Tak jako třeba Milí hajzli zasraní...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
fenix

Nový příspěvek od fenix »

Jen aby to nebylo jako u většiny takových případů, kdy si to děti vymyslely. Nebo vystrašené, že každý dospělý co na ně promluví je úchyl, situaci úplně špatně vyhodnotí. To už se taky několikrát stalo.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 506 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Osobně bych řekl, že naprostá většina "lákání do auta pedofilem" , je buď vymyšlená, nebo je dítě zblblé strachem okolí...
Když se o tom ale člověk v daném místě s lidmi baví, tak tomu všichni skálopevně věří....
dodo
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Ženy
ve věku od: 0
ve věku do: 90
Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
Dal: 82 poděkování
Dostal: 39 poděkování

Nový příspěvek od dodo »

No nám se stalo před 14 dny asi tohle:
Kvůli práci jsem se s kolegou vyptával dvou asi 16 slečen na to kudy chodí děti z tý střední školy a kam na autobus. Pak bylo potřeba eliminovat malé děti z dětského domova tak jsme se ptali kde je vchod do toho domova. I přesto, že jsme slečnám vysvětlili docela jasně proč se ptáme. Tak nakonec koncem dne našemu šéfovy volala PČR, že jsme dané děvčata obtěžovali a lákali do auta:-). No díky Bohu byla policie v pohodě ověřili jsi, že jsme těm holkám řekli pravdu a nechali to plavat. Ale moc příjemné to není :-)