Děti před pedofilem zachránil útěk (klatovsky.denik.cz)
Rodiče dětí na Klatovsku obchází strach. V posledních dnech se tu objevily hned dva případy, kdy zatím neznámí muži lákali do auta školáky. Ti naštěstí do vozidel nenastoupili, v jednom případě se ale malá děvčata zachraňovala útěkem před pravděpodobným pedofilem, který je pronásledoval.
Jo jo, to mně před nedávnem do auta dva školáci a dvě školačky na mé pobídnutí nastoupili sami a nemusel jsem je ani nijak složitě nahánět. Kdyby tamten amatér z článku byl opravdu pedofil, tak by to udělal jako já... A hned další den ráno se mi hlásili další, že by chtěli svést, teda pardon, svézt.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Re: Děti před pedofilem zachránil útěk (klatovsky.denik.cz)
Milý Kaszi. Teď jsi se nádherně poplyšáčkověl.Kasz píše:Kdyby tamten amatér z článku byl opravdu pedofil, tak by to udělal jako já... A hned další den ráno se mi hlásili další, že by chtěli svést, teda pardon, svézt.
Jako bych to napsal sám - včetně mé oblíbené hříčky svést - svézt.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1724 poděkování
- Dostal: 3602 poděkování
Takové vtípky jsem zde dělal dávno před tím, než jsi zde přišel, ale ve velmi velmi omezené míře, jen jako velmi vzácné koření a ve chvíli, kdy se to skutečně hodí (kdy je třeba celý příspěvek psaný s nadsázkou). Tak jako třeba Milí hajzli zasraní...
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Jen aby to nebylo jako u většiny takových případů, kdy si to děti vymyslely. Nebo vystrašené, že každý dospělý co na ně promluví je úchyl, situaci úplně špatně vyhodnotí. To už se taky několikrát stalo.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 506 poděkování
Osobně bych řekl, že naprostá většina "lákání do auta pedofilem" , je buď vymyšlená, nebo je dítě zblblé strachem okolí...
Když se o tom ale člověk v daném místě s lidmi baví, tak tomu všichni skálopevně věří....
Když se o tom ale člověk v daném místě s lidmi baví, tak tomu všichni skálopevně věří....
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
No nám se stalo před 14 dny asi tohle:
Kvůli práci jsem se s kolegou vyptával dvou asi 16 slečen na to kudy chodí děti z tý střední školy a kam na autobus. Pak bylo potřeba eliminovat malé děti z dětského domova tak jsme se ptali kde je vchod do toho domova. I přesto, že jsme slečnám vysvětlili docela jasně proč se ptáme. Tak nakonec koncem dne našemu šéfovy volala PČR, že jsme dané děvčata obtěžovali a lákali do auta:-). No díky Bohu byla policie v pohodě ověřili jsi, že jsme těm holkám řekli pravdu a nechali to plavat. Ale moc příjemné to není :-)
Kvůli práci jsem se s kolegou vyptával dvou asi 16 slečen na to kudy chodí děti z tý střední školy a kam na autobus. Pak bylo potřeba eliminovat malé děti z dětského domova tak jsme se ptali kde je vchod do toho domova. I přesto, že jsme slečnám vysvětlili docela jasně proč se ptáme. Tak nakonec koncem dne našemu šéfovy volala PČR, že jsme dané děvčata obtěžovali a lákali do auta:-). No díky Bohu byla policie v pohodě ověřili jsi, že jsme těm holkám řekli pravdu a nechali to plavat. Ale moc příjemné to není :-)