Ze by neco o me ceste sem?
-
- Nový člen
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 5
- ve věku do: 15
- Výkřik do tmy: Slovy klasika "Prirodo , Prirodo , kam chodis na ty napady"
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Ze by neco o me ceste sem?
Necekejte nic svetovyho muj pribeh je jednoduchej. Necekejte pravopis diakritiku a prehlizejte preklepy. Ze jsem pedofil jsem zjistil nedavno prestoze uz mi je sedesat. A proc tak pozde? No zkratka proto ze moje sexualita a vztahy nikdy nebyly mou prioritni domenou. Vzdycky jsem mel tolik zajmu ze pitvat se v tom jaky jsem me nikdy nenapadlo. Beru veci tak jak prijdou a odejdou. Ale od zacatku. Detstvi to byla jedna velka jizda sidlistniho sigra od prusvihu k prusvihu od lumparny k lumparne. Policie me domu vodila pomerne casto uz od utleho veku. Rozbite sklo u auta ostre nabita nemecka puska pod posteli vykradeny tatranky v hospode. To by vydalo na samostatnou knihu. Onanovat me naucil bracha v sedmi a strejda to vylepsil vzajemnou onanii v deseti. Bral sem to jen jako dalsi z lumparen. Parkrat jsme svlikali holku ve sklepe a hrali si na doktory. Vsechno celkem v normalu tohle si proziva vetsina kluku. Zom nastal ve ctrnacti kdy jsem se poprvebezhlave iloal bylzo vdesetilete Alenky to
-
- Nový člen
ze by neco o me ceste sem?
Omlouvam se ale nejak mi neslo pokracovat zamotali se mi funkce....takze dal. Zlom nastal ve ctrnacti kdy jsem se bezhlave zamiloval do desetilete Alenky. Bylo to v lete na prehrade spusta slunicka koupani blbnuti mazleni pusinek jeji vlasky oci opaleny broskvicky tvaricek utla raminka jeji smich...proste na to se nezapomina. Kdo by tenkrat rekl ze to byla ona kdo ve me nastavil ten nadhernej standard ktery me podvedome provazel celym zivotem. Puberta co dodat par svlecenych holek podobanej nejistej prusvihar i na ucilisti. Tridni pronesla pamatnou vetu "je to marny je to marny je to marny" To bylo obdobi objeveni vune benzinu takze motork ulice a zase policue. Dodnes se na tom malym meste vypravi historky z honicek s policii. Dalsi zlom byla vojna. Ta mi fakt dala zabrat. Zavrenej za plotem jsem musel ooslouchat nesmyslny rozkazy od nesmyslnych idiotu z nesmyslnych duvodu. Ja kterej vladl ulicim celeho sidliste motorkovymu minigangu. Byl jsem prvni rok nejzaviranejsi z celyho pluku. Oak jsem se v tom naucil chodut. Nicmene vojna prinesla dalsi moji osudiviu lasku. Netreba popisivat stala se mou manzelkou ani nevim proc vlastne. Asi se to tak muselo v ty dobe. Nicmene porad me nic nenutilo zanyslet se nad svou sexualitou. Mou prioritou se staly zavidy do vrchu s autama. To me zcela oohltilo. Vedle toho bezel bezny rodinny zivot. Dve deti nedelni navstevy u riducu atd... V te dibe jsem diky zavodeni mel spoustu milenek a i nekolik milencu. Ano i to jsem ja. Byly trojky s holhama a ty situace se kolikrat vyvinuly i tak ze doslo na sift sexik mezi kluky. Mimochodem je to moc orijemny a obcas si to rad dam i ted. No a orisek rozvid druha zena treti dite druhej rozvod. Netreba popisovat clovek udela hromadu kotrmelcu cestou. Dal uz jsem radsu zil sam. Dal jsem udrzoval svuj bohaty a oestry sexualni zivot i kdyz cim dal casteji uz u nej chybel nekdo dalsi. Porad jsem beresil kdo vlastne jsem. Povazival jsem se za
-
- Nový člen
ze by neco o me ceste sem?
Pokracovani....povazoval jsem se za cekkem sookojenyho bisexuala. Poridil jsem silnou motorku vozim na ni mlady holky uzivam si to co mi buh nadelik. To sem ale netusil co mi dal jako bonus. Vsechno bezeli jak ma az jednou...mel jsem zrovna to svy klucici obdobi podotykam ze kluky mam rad spis starsi hodne dospely. Na chatu kratka domluva navsteva. Prijemnymi detaily vas nebudu obtezovat. Zkratka dve hodinky ubehly jako voda tak jak mely. Sedime u kavy plkame az padla moje klasicka otazka." co te nejvic vzrusi?" Na to on mlcky odesel vedle do pokoje prinesl to neco ci se dava ze strany do notase a zapnul TO. No co se delo se mnou potom nejde popsat. Zprvu zlehka par nevinnych tvaricek potom uz byly ve vyzyvavych pozicich aby vzapeti zacalo dp naplno. Moje vzruseni nebralo konce neda se to popsat ale fakt jsem nikdy nic tak silnyho nezazil. A ze jsem v zivote zkusil skoro vsechno. On kdyz to na.me videl znovu a znovu vite ci... No abych to nejak dopovedel. Odchazel jsem rano absolutne vycerpanej absolutne grogy. A taky absolutne stastnej ze mam i tihle poznani. Potom jsem o sobe konecne zacal premyslet kdo vlastne ja jsem. Diky me prvni velke lasceAlence jsem pedofil a miluju holcicky. Dosel jsem k zaveru pri vzpominkach nazpet ze jsem vzdy podvedome hledal i na dospelych holkach neco detskyho at uz to byl uces usmev nebo maly prsicka. Tak sem spokojenej a moc rad za tu moji Alenku. Jen bych si pral nejakyho kamarada s podobnym smyslenim. Holek mam dost skoro na cely leto poradnik na vylety s motorkou. Doufam ze jsem neporusil nejaky pravidka a jestli jste to docetli az sem tak vas to snad i zaujalo. Diky ze tu muzu byt s vami.