Hm. Nevím, ale přijde mi, že tam půjde o nějaké zveličování, že se šesťáci chtěli nějak šikovně nepravdivě pochlubit a pak z toho vyšlo toto. I kdyby ne, tak mohli "sexovat" i jinak, než třeba pohlavní stykem, bůhví, co tím myslí.Podľa Denníka sa objavujú špekulácie, že na párty bolo viac ako desať detí. "Dcéra mi povedala, že ju asi budú vypočúvať. Vraj bola s kamarátkou u kamaráta doma. Povedala mi, že sexovali. Ale čo presne si mám pod tým predstaviť, si nie som istá," uviedla matka dievčaťa.
"Povedali mi, že je dcéra na sociálke na výsluchu. Chcela som byť pri tom, ale vraj by som mohla dcéru nejako ovplyvniť. Vôbec tomu nerozumiem," dodala matka. Podľa nej ide len o nafúknutú bublinu.
Divoký žúr šiestakov. S orgiami sa pochválili na soc. sieti
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 2
- ve věku do: 11
- Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny - Příspěvky: 1616
- Dal: 1065 poděkování
- Dostal: 1961 poděkování
Divoký žúr šiestakov. S orgiami sa pochválili na soc. sieti
http://www.noviny.sk/c/krimi/divoky-zur-siestakov-s-orgiami-sa-pochvalili-na-socialnej-sieti
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 496 poděkování
Re: Divoký žúr šiestakov. S orgiami sa pochválili na soc. si
"Povedali mi, že je dcéra na sociálke na výsluchu. Chcela som byť pri tom, ale vraj by som mohla dcéru nejako ovplyvniť."
Mají na tohle vůbec právo?
Co kdybych prohlásil, že si nepřeji aby byla dcera s tímto jakkoli obtěžována a že k ničemu nezákonnému nedošlo?
Mají na tohle vůbec právo?
Co kdybych prohlásil, že si nepřeji aby byla dcera s tímto jakkoli obtěžována a že k ničemu nezákonnému nedošlo?