Dcera se občas chová jako lolitka. Bojím se o ni (idnes.cz)

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1744 poděkování
Dostal: 3620 poděkování

Dcera se občas chová jako lolitka. Bojím se o ni (idnes.cz)

Nový příspěvek od Kasz »

Dcera se občas chová jako lolitka. Bojím se o ni, píše Sabina poradně (ona.idnes.cz)

Trochu mě znepokojuje chování mé osmileté dcery. Chová se občas jako malá nymfa, koketuje s mými kamarády a věší se na ně.

Vždycky měla trochu větší slabost pro muže, ale teď se mi zdá, že se to stupňuje. Pokud za námi přijde kamarád, Stela mu hned skáče do klína nebo náruče a snaží se na sebe strhnout pozornost, někdy to vypadá, jako by s nimi koketovala.

Jednou se pokoušela s někým tančit na zahradní slavnosti a to jsem dokonce musela zarazit a pak se jí vyptávala, kde ty strašné pohyby viděla. Bylo to z klipu MTV, které sice doma nemáme, ale jedna z jejích kamarádek ano. Ohledně kroucení a natřásání zadkem jsem se jí snažila vysvětlit, že je to pro dospělé ženy (a ne pro všechny), ale asi tušíte, jak nadšeně děti přijímají podobná vysvětlení.

No hrůza, holčička je prostě víc kontaktní... tak hned je z ní lolitka. :|
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
malou
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Re: Dcera se občas chová jako lolitka. Bojím se o ni (idnes.

Nový příspěvek od malou »

Kde bydlí ta holčička?

*daisy*

Múžu říct že ta holčička se chová normálně.Doufám,že ta její máma přestane být na ní přísná.Děti se učí komunikovat s dospělímy a ktomu patří i koketování s nimy,když se jim to líbí :) .
Plyšáček
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 1
ve věku do: 10
Dal: 637 poděkování
Dostal: 4 poděkování

Re: Dcera se občas chová jako lolitka. Bojím se o ni (idnes.

Nový příspěvek od Plyšáček »

To je mi zajímavá zprávička, čím se dnes už lidé, prý normální, baví.

Některé holčičky jsou vskutku extrémně nabuzené a rády by se roztahovaly na kdejakém příhodném muži.
Tato z článku bude asi divoká poměrně dost, když jí věnují tolik pozornosti.

Taneční pohyby s erotickým podtextem mohla vidět v hudebním klipu (těch čuňárniček je v dnešní době všude dostatek), ale mohou vycházet i čistě z ní - dětská sexualita je nesmírně individuální a v některých případech mocná záležitost.

Nakonec mi ale spíše přijde, že dívka dlouho strádala absencí otce a snaží se tuto mezeru v životě - nepřítomnost "mužské lásky", jakkoliv dohnat. Takže zrovna v tomto případě bych tolik neřešil "krocení loli", ale pevný a trvalý mužský vzor.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se hrubě provinil proti základním principům Československé pedofilní komunity (viz rozhodnutí administrátorského týmu). V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky nemažeme, i když si uvědomujeme, že některá prohlášení nebo příspěvky tohoto uživatele v kontextu toho, že zneužíval děti, mohou ve čtenářích vyvolávat znechucení.