Babička „venčila“ dítě jako psa na vodítku

Sekce pro vkládání zpráv, které se týkají kriminálních kauz, trestných činů aj., jež jsou s ohledem na zaměření fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Nevkládejte do této sekce články týkající se problematiky sexuálního zneužívání obecně.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
fenix

Babička „venčila“ dítě jako psa na vodítku

Nový příspěvek od fenix »

Babička „venčila“ dítě jako psa na vodítku (novinky.cz)
Šokující video se podařilo natočit náhodnému řidiči ve slovenském městě Senec. Babička zde „venčila“ psa a na druhém vodítku vedla vnuka.

To je opravdu šokující, holky si taky hrály rády na zvířátka a co jsme se takhle nablbli.
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Babička „venčila“ dítě jako psa na vodítku

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Ale i kdyby to bylo proti vůli toho dítěte, byl by to podle mě přijatelný způsob, jak dítě zvládnout, pokud by jinak hrozilo, že vběhne pod auto apod. Nevím, jak by si to pseudohumanisti představovali jinak. Doufat, že mě soud neodsoudí, když se nezvladatelné dítě zraní? Nebo s dítětem vůbec nechodit ven?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Troper
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci
ve věku do: 14
Dal: 37 poděkování
Dostal: 42 poděkování

Nový příspěvek od Troper »

Gabriel Svoboda píše:Ale i kdyby to bylo proti vůli toho dítěte, byl by to podle mě přijatelný způsob, jak dítě zvládnout, pokud by jinak hrozilo, že vběhne pod auto apod. Nevím, jak by si to pseudohumanisti představovali jinak. Doufat, že mě soud neodsoudí, když se nezvladatelné dítě zraní? Nebo s dítětem vůbec nechodit ven?
"„Dítě nevypadalo, že by bylo ve hravé náladě. Vypadá to tak, jako by to dělalo automaticky,“ uvedla dětská psychiatrička. Televize kvůli nestandardním okolnostem případ oznámila příslušným úřadům."

Mozno som pseudohumanista. Stale lepsie ako antihumanista.
Marco Freeman
Čestný člen skupiny ČEPEK
Dal: 1099 poděkování
Dostal: 2046 poděkování

Nový příspěvek od Marco Freeman »

fenix píše:To je opravdu šokující, holky si taky hrály rády na zvířátka a co jsme se takhle nablbli.
Jo, takové hry jsou fajn. :D
Gabriel Svoboda píše:Ale i kdyby to bylo proti vůli toho dítěte, byl by to podle mě přijatelný způsob, jak dítě zvládnout, pokud by jinak hrozilo, že vběhne pod auto apod. Nevím, jak by si to pseudohumanisti představovali jinak. Doufat, že mě soud neodsoudí, když se nezvladatelné dítě zraní? Nebo s dítětem vůbec nechodit ven?
Nevím... na jednu stranu mi přijde poněkud nevhodné a nedůstojné pro to dítě nosit obojek, pokud nechce, jen tak po ulici, kde ho každý vidí, a kde se může setkat s pocity ponížení nebo blbých pohledů ostatních. Na druhou si říkám, že pokud by to bylo hyperaktivní dítě, schopné vletět do silnice pod auto, které se chová 24 hodin 7 dní v týdnu jako po ohromné dávce cukru do krve... možná by nějaké podobné opatření bylo i vhodné. Nedal bych to ale na krk, což je takové blbé, ale třeba něco jako obojek na zápěstí... I tak mi to nepřijde moc vhodné proti jeho vůli, nevím... :)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
ve věku do: 23
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Tie detské obojky, ktoré sa občas používajú považujem za nedôstojné. Pripadá mi to zvrátené. :|
Dieťa nie je pes. V tomto prípade, si to však chlapec želal, lebo sa chcel podobať na psa. Nebol k tomu nútený, išlo iba o detskú hru. Ešte dobre že to nedotiahol do konca a neoznačkoval každý stĺp. *laugh*
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

Jen si rýpnu.
Marco Freeman píše:pokud by to bylo hyperaktivní dítě, schopné vletět do silnice pod auto, které se chová 24 hodin 7 dní v týdnu jako po ohromné dávce cukru do krve...
http://www.viscojis.cz/vyziva/myty-o-potravinach/674-sladka-hrozba-aneb-7-mytu-o-cukru
mýtus: „Cukr způsobuje hyperaktivitu dětí“

Tvrzení, že konzumace cukru a sladkostí způsobuje hyperaktivitu dětí, je velmi rozšířené a tomuto mýtu věří mnoho rodičů. Jde však opravdu o mýtus, souvislost mezi nadměrnou konzumací cukru a hyperaktivitou či jinými poruchami chování dětí nebyla vědeckými studiemi jednoznačně prokázána.
I9II
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Chlapci i dívky
ve věku od: 6
ve věku do: 30
Dal: 42 poděkování
Dostal: 35 poděkování

Nový příspěvek od I9II »

S řemínkem na krku? Když už tak třeba za kalhoty zpevněné páskem(aby se nevyslíkl při zatažení :D )
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

m00n píše:Jen si rýpnu...mýtus: „Cukr způsobuje hyperaktivitu dětí“

Tvrzení, že konzumace cukru a sladkostí způsobuje hyperaktivitu dětí, je velmi rozšířené a tomuto mýtu věří mnoho rodičů. Jde však opravdu o mýtus, souvislost mezi nadměrnou konzumací cukru a hyperaktivitou či jinými poruchami chování dětí nebyla vědeckými studiemi jednoznačně prokázána.
Z vlastných skúseností môžem povedať, že dočasnú zvýšenú aktivitu príjem cukru minimálne u niektorých detí patrne spôsobuje. Súhlasím, že hyperaktivitu vnímanú ako poruchu chovania, čiže dlhodobší stav, zrejme cukor nijak navyvolá. Teda aspoň u detí, ktoré ten cukor prijímajú. Zodpovedný dozor si môže zo skúsenosti s takto nadopovaným človiečikom odniesť dlhotrvajúcu traumu :D

A áno, keď niekedy vidím ťažšie pohyblivú babču ako sa snaží krotiť rozbehané vnúča, obojok je dobrým riešením, ale určite nie na krku. To jedine v prípade, ak dieťa ukecáte, že je to hra na psíka ;)
Filip
Člen skupiny ČEPEK
ve věku od: 3
Výkřik do tmy: Dieťa je ako kvetina, keď ho odtrhneš, zvädne.
Dal: 585 poděkování
Dostal: 376 poděkování

Nový příspěvek od Filip »

Moderná doba: mamičky na kávičke v nákupnom centre a detičky behajúce okolo s obojkom okolo pása. :D
Marco Freeman

Filip píše:Moderná doba: mamičky na kávičke v nákupnom centre a detičky behajúce okolo s obojkom okolo pása. :D
Pokud to tak bude, jsem rád, že mé dětství proběhlo ještě bez obojků. :D
Scopi
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: Jsi můj večer, jsi můj den.
Jsi moje skutečnost, jsi můj sen.
Jsi moje všechno, jsi moje nic
a já ti chci říct,
že už mi scházíš čím dál tím víc!!!
Dal: 141 poděkování
Dostal: 213 poděkování

Nový příspěvek od Scopi »

Marco Freeman píše: Třeba taková Coca-Cola se svým cukrem nabudí i dospělého, natož malé dítě. :)
Jestli to spíš nebude tím kofeinem *crazy*
Marco Freeman

Velký podíl na tom skutečně má to enormní množství cukru. V Coca-Cole je spousta hnusů.

http://zpameti.cz/lepsi-uceni/chytre-drogy/
Coca-cola
Coca-cola a jí podobné nápoje obsahují nejen kofein, ale i obrovská množství cukru, což vás dokáže jednoznačně nabudit. V začátcích výroby coca-coly obsahoval nápoj značné množství tehdy ještě legálního kokainu a byl považován za ozdravné tonikum. Dnes při jejím častém pití můžete očekávat zdravotní problémy a to nejen ty související s vznikající obezitou.

Coca-cola už není vyráběna z výtažků kolového stromu, vše je automatizováno jako velká chemička. Obsažené kyseliny (především fosforečná a citronová) spolehlivě čistí a rozpouští – sběratelé mincí díky kole čistí mince, v motoservisech je coca-cola používaná k čištění součástek atd. Například žvýkačku v tomto nápoji rozpustíte naprosto bez problémů (kyselina fosforová byla i součástí sprejů proti korozi).
simgiran
Líbí se mi: Chlapci a ženy
ve věku od: 8
ve věku do: 15
Kontakt: e-mail: [email protected]
Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
Dal: 474 poděkování
Dostal: 568 poděkování

Nový příspěvek od simgiran »

S tou žvýkačkou tomu nevěřím, doporučuji prověřit tvrzení experimentem.
Jeremy
Registrovaný uživatel
ve věku od: 12
Výkřik do tmy: Milovať okrem iného znamená vážiť si objekt svojej túžby. Dosť na to, aby som nezradzoval jeho dôveru...
Dal: 467 poděkování
Dostal: 300 poděkování

Nový příspěvek od Jeremy »

Kolega údajne nepozná lepší prostriedok na čistenie upchaneho vodovodného odpadu ako je coca cola. Prišiel na to náhodou, ked do vylevky vylieval staré plechovky. Už dlho sa to chzstam vyskúšať ;-)