Dotaz ohledně zakázaných anonymů na chatu
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Dotaz ohledně zakázaných anonymů na chatu
Myslel jsem, že zákaz anonymů na chatu je dočasný (a už teď je ta dočasnost silně přemrštěná). Ale dnes jsem se dozvěděl, že nemít na chatu anonymy je vlastně pohodlné a že bývaly doby, kdy chaty anonymy nepovolovaly a nikomu to nevadilo. Budou tedy anonymové někdy opět povoleni? Nebo budeme nadále házet nováčkům klacky pod nohy?
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 542 poděkování
Re: Anonymové na chatu
Rád bych uvedl Gabrielova tvrzení na pravou míru. Ano, považuji za poměrně příjemné je tam nemít, protože Anonymové jsou často zaměnitelní, jak při samotném chatu tak později. Často přijde člověk, který řekne, já jsem ten Anonym z včera, ale stejně nemůžete vědět který to byl atp. Naproti tomu Gabriel tvrdí, že to zapřičiní o 90% méně nováčků(není ten poměr 9:1 poslední dobou nějaký oblíbený? ) .
A ano byla doba, kdy přístup bez registrace nebyl (např duppův chat x let z5 a nějaký zásadní problém v tom nebyl. Nemyslím si, že by ten poměr nováčků při zrušení anonymního přístupu byl tak špatný. Ano nepochybně mírně klesne počet, ale pořád si myslím, že člověk, který bude mít zájem o kontakt udělá jednoduchou registraci a o nikoho nepřijdeme.
A ano byla doba, kdy přístup bez registrace nebyl (např duppův chat x let z5 a nějaký zásadní problém v tom nebyl. Nemyslím si, že by ten poměr nováčků při zrušení anonymního přístupu byl tak špatný. Ano nepochybně mírně klesne počet, ale pořád si myslím, že člověk, který bude mít zájem o kontakt udělá jednoduchou registraci a o nikoho nepřijdeme.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1716 poděkování
- Dostal: 3600 poděkování
Já jsem říkal, že teď budou anonymové více omezení, po nějakou dobu. Pokud bych je měl povolit "natrvalo", musel bys mi slíbit, že pokud detekuješ ksofta, tak ho vykopneš (na 30 minut). Ksoft na náš web už nesmí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
-
- Administrátor
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Tak ani já nemůžu slíbit, že budou anonymové povoleni natrvalo, jako dřív.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Každého pedofila nemůžeš zachránit. Tak už na ksofta zapoměň A jak vidíš, tak teď kvůli němu pricházíme o nováčky.Gabriel Svoboda píše:To slibovat nebudu.
Rozhodně kvůli ksoftovi nepřicházíme o nováčky a nevím důvod proč by ho Gabriel musel pokaždé vyhazovat, ikdyž nic nedělá. Ano má někdy den, že je na zabití, ale pořád tak úchylně nepíše.
To co psal teenbl je pravda, a taky na chat chodí anonymové, kteří nenapíšou nic a jen si prohlídnou historii poslaných odkazů. Tak k čemu to pak je?
Pokud přijde nějaký nováček, který má opravdu zájem, nevidím v jednoduché registraci žádnou překážku.
To co psal teenbl je pravda, a taky na chat chodí anonymové, kteří nenapíšou nic a jen si prohlídnou historii poslaných odkazů. Tak k čemu to pak je?
Pokud přijde nějaký nováček, který má opravdu zájem, nevidím v jednoduché registraci žádnou překážku.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Návštěvnící jsou teď vypnutí kvůli ksoftovi, tak nevim kde bereš tu jistotu.fenix píše:Rozhodně kvůli ksoftovi nepřicházíme o nováčky
Jsou i takový lidé kteří opravdu zájem mají ale prostě se nezaregistrují a vkročí jen jako návštěvníci a později se třeba zaregistrují.fenix píše:Pokud přijde nějaký nováček, který má opravdu zájem, nevidím v jednoduché registraci žádnou překážku.
Možná čas ukáže, jestli se třeba počet registrovaných za nějaký čas snížil. Jinak to asi nejde podložit fakta.
A proč vyhazovat ksofta když nic nedělá? Protože v naprosté většině případů začne dělat.
-
- Administrátor
S ksoftem již bylo tolik problémů a dlouhodobých, pořád není schopný se chovat, takže má prostě zákaz. Důvodem pro vyhození by mělo být už jen rozhodnutí administrátora. Na webu ho prostě už nechci. Možná si to za nějakou dobu (neurčitou) rozmyslím, ale nyní prostě ne. Aby tady někdo opakovaně a sprostě nadával moderátorům + ještě aby opakovaně pořád dokola i přes mnohá upozornění psal neslušné řeči o dětech, takového člověka tady skutečně nechci.fenix píše:Rozhodně kvůli ksoftovi nepřicházíme o nováčky a nevím důvod proč by ho Gabriel musel pokaždé vyhazovat, ikdyž nic nedělá. Ano má někdy den, že je na zabití, ale pořád tak úchylně nepíše.