Magazín eKamarád.cz

Sekce pro vkládání článků, které se týkají problematiky pedofilie, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky).
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.

PRAVIDLA POUŽÍVÁNÍ IKON:

– dobrý článek
– ucházející článek
– špatný článek
– článek z dezinformačního média

George Washington jr.

Magazín eKamarád.cz

Nový příspěvek od George Washington jr. »

A couple of years ago I red in Magazín eKamarád a disscussion about pedophilia. It was great. I envy you, Czech people , an attitude to this "problem". Poland is a hundred years behind you.
Naposledy upravil(a) Kasz dne středa 11. 3. 2015, 8:12:45, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přesunuto z Anglické sekce do sekce Pedofilie
Kasz
Administrátor
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 4
ve věku do: 28
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
Dal: 1755 poděkování
Dostal: 3641 poděkování

Re: Magazín eKamarád

Nový příspěvek od Kasz »

Série článků o pedofilii na eKamarádovi je zde: http://www.ekamarad.cz/ezin/clanek/1644/
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi! ❤️💙
Jednorozec
Registrovaný uživatel
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Re: Magazín eKamarád.cz

Nový příspěvek od Jednorozec »

Zajímalo by mne v čem je jako polsko stovky let před námi.
regina
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 13
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od regina »

behind znamena za Vami.
Vy jste před náma jako se týká postoj k pedofilii.
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 12 poděkování
Dostal: 512 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Aha ctu moc rychle a blbe si to prekladam :0)

Každopádně Polsko podle mne není ani vpředu ani vzadu, jen je tam silný vliv konzervativního katolicizmu, kdežto u nás je naopak významný vliv vědeckého a pragmatického přístupu (dost mi to koresponduje třeba s francií). Dokonce si ani nemyslím že by za to nějak mohla doba socializmu, protože ta v polsku byla taky.
Bohuže EU za poslední desetiletí dělá v naší zemí svoje...
regina
Na trestné lavici
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 7
ve věku do: 13
Dostal: 3 poděkování

Nový příspěvek od regina »

V Polsku politici využívají politicky pedofilie.
Je to módní - boj proti pedofilům. *hunter*
Teoreticky, katoličtí kněží a církev jako celek by měl být pro pedofilii, protože kněží často zneužívají oltářních chlapců. :D
Existuje niekoľko hlasov rozumu, a to aj zo strany sexuológov. *wall*
Používá se především averzivní terapie. ]:> ktorá spôsobuje silné pocity viny.
Terapeuti říkají pedofilovi: jste nemocní, jako alkoholik. Vaše pocity vůči dětem jsou abnormální a špatné atd.
Během léčby lékaři ukazují pedofilům filmy se špatnými pedofily, ale nikdy ne ukazují "Smrt v Benátkách".
malou
Registrovaný uživatel
ve věku od: 6
ve věku do: 12
Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
Dal: 1 poděkování
Dostal: 9 poděkování

Nový příspěvek od malou »

Zdravím do Polsce :)

Nevím jakou řečí mám tu diskutovat.Polsko zažívá ted krizi identity.Stává se zněj sekulárně kapitalistický stát s pojený s menší nostalgií k dobám komunismu.Navíc usiluje o vliv v zemi Církev a nacionalisté.

Takový spojení všech rúzných názorových proudú nedělá dobře na psychiku občanú.Ted ještě k tomu všemu něco nového a to je,že se sexuální menšiny dožadují svých práv a už je dílo dokonáno.

Takový problém s církvemy či nacionalismem v ČR naštěstí nemáme.Já si ale osobně nemyslím že by Polsko bylo jiné,co se tíče pedofilie než ostatní státy světa.Poslední dobou se proti pedofilúm dost stavý taková dosti sexuálním menšinám nakloněná Brazílie.

Já si myslím že ta iniciativa proti pedofilii ve většině státech nebude mít dlouhého trvání,protože žádná blbost netrvá věčnost.

@jednorožec

Pro nás Čechy či Slováky jsou Francouzi dosti volnomyšlenkářský národ.Není to úplně pravda.To že udělaly revoluci 1789 a odloučily stát od církvý 1905,ještě neznamená že by nebyly konzervativní.

Jedni z největších rasistú (Gobinea) či klerikálních fanatikú 19 a 20 století byly francouzi.A za 2 Světové války nebyla jenom resistance ale i dost hodně kolaborantú mezi francouzi(samozřejmě i mezi jinými národy).Není náhodou slovo kolaborant z francouzštiny?

Ale jinak mám Francii a francouze rád a nebýt jich tak by jsme byly pod nadvládou muslimú kdyby nezvítězily u Poitiers.A Francouzké holčičky Jocka Sturgese se nesmí samozřejmě zapomenout :) .
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

malou píše:Není náhodou slovo kolaborant z francouzštiny?
Z latiny collaborans (v ostatních pádech kmen collaborant-) = spolupracující.
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.