http://zpravy.idnes.cz/jsi-lepsi-nez-ostatni-jak-vychovat-z-ditete-narcistu-pcq-/zahranicni.aspx?c=A150309_225345_zahranicni_kha#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main
V poslední době se mi zdá, že rodiče děti chválí snad úplně za všechno, ne všichni, ale mám pocit, že se to stává v poslední době velká móda. Každé dítě je ve všem nejlepší, za nic nemůže a to i když dá míč před květináč potom do míče kopne a rodiče na to jen, že za to nemůže že se to stává, tohle už je trochu extrém příklad, ale byl sem toho svědkem, holčičce bylo 9 let. (co se stím květináčem stalo asi psát nemusím).
Moje babička teda říká, že jsme byly vychovaný moc slušně, a že potom s náma každý zametá. (což je více méně pravda), ale tohle je zas druhý extrém, kdy každej bude nejsebejistější na světe, egoista a narcista.
Jak jsem dost tolerantní, kde ke komu a lec k čemu, tak egoisti a narcisti vedle sebe moc nesnesu a opravdu mě pijou krev, ale takovému člověku potom ani nemá cenu nic říkat, zvlášť když jsem naprostý opak.
Jen malá poznámka nakonec... Ta holčička v článku je moc krásná
Vychvalování dělá z dětí egoisty, zjistili vědci
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: Nejlepší sexuolog, je stejně nejlepší pedofilní kamarád :) A nebo holčička :P
- Dal: 156 poděkování
- Dostal: 102 poděkování
Vychvalování dělá z dětí egoisty, zjistili vědci
Někoho milovat a nesmět mu polibek dát, je jako u studánky stát a žízní umírat.
Re: Vychvalování dělá z dětí egoisty, zjistili vědci
Jo setkal jsem se s takovými a taky rodiči co dítěti za prohřešky dají peníze, aby si něco koupilo a měli klid.
A i dalším extrémem a to je, nech to nebo to zkazíš, nic neumíš ... a to mě hodně mrzelo třeba u jedný šikovný holčičky, která pak měla hroznou radost, když mi mohla pomáhat.
A i dalším extrémem a to je, nech to nebo to zkazíš, nic neumíš ... a to mě hodně mrzelo třeba u jedný šikovný holčičky, která pak měla hroznou radost, když mi mohla pomáhat.