Ať žijou pomluvy aneb kde je skrytá pravda?
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Re: ať žijou pomluvy aneb kde je skrytá pravda?
tjn matka ma silne vyvynuty pud na ochranu dietata a akonahle zisti, ze jej decku neco hrozi, musi nieco robit.... je to prirodzene a chapem to. ale ako CLOVEK by som sa v tomto nespoliehal na media anazor nepedofilov ale by som si pozrel co taky pedofil vlastne je a potom sa o tom s nim uprimne porozpraval.... takto by mal podla mna reagovatkazdy clovek.... ale povedzme si uprimne ludia nechcu menit ich mienky o pedofiloch pokial im to vyhovuje
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 3
- ve věku do: 10
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: yeelow (10.05.2010 22:04): njn, ty jsi ten dentální úchyl :D
- Dal: 404 poděkování
- Dostal: 746 poděkování
Neřekl bych výrazně méně, jen nejsou tolik vidět. Je to jako s pedofily, těch co něco spáchali bude nejspíš menšina, ale jsou více vidět, budí to pak dojem, že ti co nezneužívají jsou ve výrazné menšině, nebo že neexistují.Missorka píše:No, je to určitá část populace. Ale existují i jiné matky, jen je jich výrazně méně.MarkM píše:Opravdu nepěkná diskuze, sice ty matky trochu chápu, ale stejně jejich názory sou hodně zkreslené veřejným míněním. Ale teda ta diskuze je opravdu extrémně hloupá. Pár diskuzí jsem tak to čet, ale snad žádná neměla nižší úroveň. Doufám, že to nesvědčí o průměrný inteligenci matek, co právě teď vychovávají děti, protože by to nebylo pěkné.Kasz píše:Jeden příklad za všechny: http://www.emimino.cz/diskuse/nutne-prosim-co-delat-pritel-sleduje-filmy-s-holcickama-96391/
Pedofilie mi něco vzala, ale mnohem více dala. To, co mi vzala, bez toho se obejdu. To, co mi dala, už bych nikdy nechtěl ztratit.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 11
- Výkřik do tmy: v prectavach je legalni vse :)
- Dal: 11 poděkování
Nick píše:Pokračování, aneb co mě dnes napadlo.
Napadá mě myšlenka," má vůbec dospělý člověk právo kamarádit se s dítětem a navíc opačného pohlaví???"
Popřípadě jak takové kamarádství může vypadat?
Co se smí a naopak co se nesmí?
Na co si dát pozor a čeho se naopak vyvarovat?
Mohu například se svou "malou kamarádkou" jít třeba na procházku?
Jak na to asi budou reagovat lidi?
Je mnoho otázek které mě sžírají, ale málo odpovědí. Nyní suďte:
Je mi 25let. Žiju na vesnici v rodinném domě s rodiči a několika sourozenci.
Rodiče mě moc v lásce nemaj a sourozenci? ty mě nenáviděj a psychicky šikanujou.
Kamarády? Ty nemám alespoň ne kamarády, kteří jsou přibližně stejně starý jako já...
Ach ta skličující samota.A škola? tam mě pouze šikanovali spolužáci,...žádný kamarád. A tak to je i dnes.
Jedinou "kamarádkou" pro mě byla má 9letá princezna. a Několik desítek děcek (hlavně holčiček,ale i kluků) kteří mě zdravili, někdy jsme si krátce popovídali. S některými dětmi jsem se vídával pravidelně. Někdy mě dokopaly k tomu abych šel s nimi na hřiště si hrát nebo si jen tak s nimi povídat nebo se jim prostě věnovat. Některé jejich rodiče jsem znal a věděli že se "stýkám" s jejich dětmi, jiní o tom nevěděli.
Mám vůbec právo takto žít??? ptám se sebe...i Vás...???
Děkuju za vaše odpovědi (klidně mi napište sz pokud zde nechcete odpovídat)
ale prosím o vaše názory a připomínky...moc mi tím pomůžete.
Nick
ahoj chtel bych reagovat mam neco podobneho jenze moje rodina mi nenadava zatim ptze nic nevedi ae myslim si ze by me taky nenavideli kdybych jim otom povedel .
Ono me by se stejne o tom s rodinou mluvilo moc spatne ptze ja se docela za svou orientaci stydim ptze vim ze neco neni v poradku ae to jsem odbocil .
Ja chtel jen rict ze taky chodim s nekteryma kamaradkama ven ktere jsou taky tak mladounke
a taky jednu miluji je ji 11 ona vi ze ji miluji ae ona me prekvapila tim ze ji to nevadi vim ze uz nekteri vite ze me pritahuji nahe holcicky ae tato divka je v necem vyjmecna u ni necitim zadnou erotiku ani nic podobneho proste ji miluji srdickem a jsem rad za kazdou chvilku sni a jeji rodice vedi ze sni chodim i ven a zatim nic nenamitaji tak asi tak ae taky me na skole sikanovali hodne sem taky vytrpel tak asi tak kazdopadne jak uz tady nekdo rek jdi za svym srdcem
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: Uz mam dost toho nechutnyho kriminalizovani pedofilu.Zijeme v jednadvacatem stoleti...stoleti HONU NA CARODEJNICE.
- Dal: 7 poděkování
- Dostal: 17 poděkování
Par veci....hmmm....nevim proc,ale mam dojem,jako by tvuj problem byl vymysleny..a ne skutecny.Jak se otec te tve princezny dozvedel,ze ji milujes?
Je naivni si myslet,ze mu to rekli tvoji rodice.Rodice vzdy budou ,,kryt,, sve deti.Nekdy ani ne tak proto,ze by je zboznovali,ale protoze si nechteji utrhnout ostudu u sousedu.Nechteji aby na ne okoli ukazovalo prstem jako na rodice "toho uchylaka".Takze na vyzrazeni ze strany rodicu zapomen.
Davej si pozor na osobni veci.Sourozenci se v nich mohou hrabat bez tveho vedomi.A pokud muzes,zapomen na milostne dopisy tvym slecnam.Protoze takovy dopis vyznavajici lasku a jeste navic s podpisem(ne pokud je podepsany jako mysacek),je prima vstupenka na vysluni.Hodne stesti.A kdyz se nebude darit,opust tu mysi diru a zkus nejake vetsj mesto.Treba Prahu.
A nezapomen,vetsi koncentrace lidi znamena vetsi moznost potkat nekoho kdo je stejne orientovany jako ty a otvira moznost blizkeho pratelstvy.
Je naivni si myslet,ze mu to rekli tvoji rodice.Rodice vzdy budou ,,kryt,, sve deti.Nekdy ani ne tak proto,ze by je zboznovali,ale protoze si nechteji utrhnout ostudu u sousedu.Nechteji aby na ne okoli ukazovalo prstem jako na rodice "toho uchylaka".Takze na vyzrazeni ze strany rodicu zapomen.
Davej si pozor na osobni veci.Sourozenci se v nich mohou hrabat bez tveho vedomi.A pokud muzes,zapomen na milostne dopisy tvym slecnam.Protoze takovy dopis vyznavajici lasku a jeste navic s podpisem(ne pokud je podepsany jako mysacek),je prima vstupenka na vysluni.Hodne stesti.A kdyz se nebude darit,opust tu mysi diru a zkus nejake vetsj mesto.Treba Prahu.
A nezapomen,vetsi koncentrace lidi znamena vetsi moznost potkat nekoho kdo je stejne orientovany jako ty a otvira moznost blizkeho pratelstvy.