Herečka Bailee Madison, USA (1999)
Pravidla fóra
- Je povoleno vkládání odkazů na videa osob, které jsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující a které jsou v současnosti starší 18 let, viz Pravidla webu.
- Je zakázáno vkládání odkazů na videa osob, které nejsou veřejně známé či na veřejnosti se prezentující (tedy např. na videa z rodinných a školních alb aj.) a které jsou v současnosti mladší 18 let (narozené od r. 2006 do současnosti). Do názvu vlákna je nutné uvést rok narození daných osob, případně rok vydání zdroje videa, není-li bez pochybností zjevné, že se jedná o osoby starší 18 let.
- Videa je možné vkládat jen formou odkazů (za využití tagu VIDEO).
- Při porušení těchto pravidel dojde k upravení či odstranění vlákna, případně k penalizaci uživatele. V případě nejasností, jaké odkazy můžete v této sekci sdílet, kontaktujte Macka, moderátora AV sekce. Stížnosti na obsah sekce řeší administrátorský tým odpovědný za chod fóra, viz rubriku Kontakt.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Herečka Bailee Madison, USA (1999)
Nádherná a slaďoučká Bailee se narodila 15.10.1999 ve Fort Lauderdale na Floridě jako nejmladší ze sedmi dětí. Má čtyři bratry a dvě sestry. Její starší sestra Kaitlin Riley je také herečka.
Na ČEPEKu se budeme věnovat pouze jejímu hvězdnému dětství.
Kariéra dle http://cs.wikipedia.org/wiki/Bailee_Madison:
S herectvím začala, když byla dva týdny stará v reklamě pro Office Depot. Od té doby se objevila v několika národních reklamách pro velké společnosti jako Disney, SeaWorld a Cadilac. Stala se tváří nadace Alex's Lemonade Stand Foundation.
Debut ve filmu přišel s filmem Zabijáci osamělých srdcí. Další větší role přišla s Disney filmem Most do země Terabithia v roce 2007. Ve filmu se objevila po boku Joshe Hutchersona a AnnaSophie Robb. Menší roli získala ve finálové epizodě seriálu Terminátor: Život Sarah Connorové. Objevila se v televizním filmu stanice Nickelodeon The Last Day of Summer a ve vánočním speciálu Merry Christmas Drake and Josh.
Roli Isabelle Cahill získala v roce 2009 ve filmu Bratři. Za roli byla nominovaná na cenu Saturn Award a Critics' Choice Award. V roce 2010 se objevila ve filmu Letters to God. Ve filmu Odsouzení hrála mladší verzi postavy Hilary Swank Betty Anne Waters. Objevila se v epizodě "Locum" seriálu Zákon a pořádek a ve třech epizodách R. L. Stine's the Haunting Hour: The Series. V roce 2011 získala roli v Disney Channel seriálu Kouzelníci z Waverly. Ve filmu Neviditelný symbol, hrála mladší verzi postavy Jessicy Alby Mony Gray. První hlavní role ve filmu přišla s filmem Nebojte se tmy. Po boku Adama Sandlera a Jennifer Aniston se jako Maggie objevila ve filmu Zkus mě rozesmát.
V roce 2012 se objevila ve filmu stanice Hallmark A Tase of Romance. Hostující roli získala jako mladší verze Ginnger Goodwin postavy Sněhurky v seriálu stanice ABC Once Upon a Time. Ve filmu Kovbojky a andělé si zahrála rebelku Idu Clayton, která hledá svého otce. V prosinci se objevila v rodinné komedii Rodičovský manuál.
V roce 2013 získala hlavní roli v seriálu Trophy Wife. V roce 2014 získala roli Sophia Quinn v televizním dramatu The Fosters.
Hraje ve filmech:
Phoebe v říši divů
Neviditelné znamení
Most do země Terabithia
Bratři
Zkus mě rozesmát
Odkaz na celou filmografii: http://www.csfd.cz/tvurce/40088-bailee-madison/
Na ČEPEKu se budeme věnovat pouze jejímu hvězdnému dětství.
Kariéra dle http://cs.wikipedia.org/wiki/Bailee_Madison:
S herectvím začala, když byla dva týdny stará v reklamě pro Office Depot. Od té doby se objevila v několika národních reklamách pro velké společnosti jako Disney, SeaWorld a Cadilac. Stala se tváří nadace Alex's Lemonade Stand Foundation.
Debut ve filmu přišel s filmem Zabijáci osamělých srdcí. Další větší role přišla s Disney filmem Most do země Terabithia v roce 2007. Ve filmu se objevila po boku Joshe Hutchersona a AnnaSophie Robb. Menší roli získala ve finálové epizodě seriálu Terminátor: Život Sarah Connorové. Objevila se v televizním filmu stanice Nickelodeon The Last Day of Summer a ve vánočním speciálu Merry Christmas Drake and Josh.
Roli Isabelle Cahill získala v roce 2009 ve filmu Bratři. Za roli byla nominovaná na cenu Saturn Award a Critics' Choice Award. V roce 2010 se objevila ve filmu Letters to God. Ve filmu Odsouzení hrála mladší verzi postavy Hilary Swank Betty Anne Waters. Objevila se v epizodě "Locum" seriálu Zákon a pořádek a ve třech epizodách R. L. Stine's the Haunting Hour: The Series. V roce 2011 získala roli v Disney Channel seriálu Kouzelníci z Waverly. Ve filmu Neviditelný symbol, hrála mladší verzi postavy Jessicy Alby Mony Gray. První hlavní role ve filmu přišla s filmem Nebojte se tmy. Po boku Adama Sandlera a Jennifer Aniston se jako Maggie objevila ve filmu Zkus mě rozesmát.
V roce 2012 se objevila ve filmu stanice Hallmark A Tase of Romance. Hostující roli získala jako mladší verze Ginnger Goodwin postavy Sněhurky v seriálu stanice ABC Once Upon a Time. Ve filmu Kovbojky a andělé si zahrála rebelku Idu Clayton, která hledá svého otce. V prosinci se objevila v rodinné komedii Rodičovský manuál.
V roce 2013 získala hlavní roli v seriálu Trophy Wife. V roce 2014 získala roli Sophia Quinn v televizním dramatu The Fosters.
Hraje ve filmech:
Phoebe v říši divů
Neviditelné znamení
Most do země Terabithia
Bratři
Zkus mě rozesmát
Odkaz na celou filmografii: http://www.csfd.cz/tvurce/40088-bailee-madison/
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne neděle 5. 4. 2015, 9:46:59, celkem upraveno 1 x.
-
- Na trestné lavici
Re: Herečka Bailee Madison
Nezapomenutelné fotografie z jejího nejkrásnějšího věkového období.
Pro mne osobně v jejím případě platí: "Čím menší, tím hezčí."
Pro mne osobně v jejím případě platí: "Čím menší, tím hezčí."
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne sobota 7. 3. 2015, 8:33:04, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
A nějakou její hezkou fotku pro hebefily bys neměl? Když má letos 16...? Předem děkuji.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Na trestné lavici
Pro hebefily jsem zamýšlel úvodní a tu bílou plyšáčkovou, jak posílá hubičku. To jim musí stačit.
No dobrá. Ale vždyť si hebefilkové mohou přidávat své oblíbené snímky sami. Je to společná práce...
Když já doslova pláču, když vidím, jak se přes kulatější pubertální období dále vyvíjí. Mé deviantní vnímání miluje tu maličkou, nevinnou...
No dobrá. Ale vždyť si hebefilkové mohou přidávat své oblíbené snímky sami. Je to společná práce...
Když já doslova pláču, když vidím, jak se přes kulatější pubertální období dále vyvíjí. Mé deviantní vnímání miluje tu maličkou, nevinnou...
-
- Na trestné lavici
Videa fanoušků:
Seriálová polštářová bitva mnoha holčiček v pyžamech:
Sladký úsměv ve filmu Most do země Terabithia:
Dramatická scéna ve filmu Bratři:
Konverzace u večeře ve filmu Phoebe v říši divů:
Bezzubé interview, zvláštní chychot:
Interview, r. 2011 a 2012:
Seriálová polštářová bitva mnoha holčiček v pyžamech:
Sladký úsměv ve filmu Most do země Terabithia:
Dramatická scéna ve filmu Bratři:
Konverzace u večeře ve filmu Phoebe v říši divů:
Bezzubé interview, zvláštní chychot:
Interview, r. 2011 a 2012:
Naposledy upravil(a) Plyšáček dne sobota 7. 3. 2015, 9:12:13, celkem upraveno 1 x.
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1755 poděkování
- Dostal: 3640 poděkování
V podstatě se mi nejvíc líbí ta úplně první fotka zcela nahoře ve vlákně, a pak ještě ujde ta první v předchozím příspěvku. To jen tak pro porovnání. Přeci jen, když je starší, tak už záleží na detailech typu úprava vlasů, make-up apod.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Tak ta je naprosto roztomilo úžasná Ja som ju prvýkrat uvidel v Narnii, kde na mna zaposobila svojou roztomilosťou a hereckým výkonom. Hrozne chutná
-
- Na trestné lavici
Mathiasi, v žádném z dílů Narnie Bailee nehraje. Ani křoví. Zřejmě si ji pleteš s Georgie Henley.
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 7
- ve věku do: 12
- Dal: 152 poděkování
- Dostal: 469 poděkování
Jee a fakt sorry.. Mna poplietol Most do zeme Therabitia.. spojil som si to z Narniou neviem prečo. Inak Georgie Henley je tiež pekná. ale to nemení názo na to, čo som napísal o Bailee - naprosto roztomilo úžasná a určite si pozriem aspon jeden film v ktorom hraje :-)