Podněty uživatele Jan.F zaslané soukromou zprávou
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Dal: 1099 poděkování
- Dostal: 2046 poděkování
Re: Jan.F v soukromé zprávě
Ale pořád se jedná o konverzaci ze soukromých zpráv, která by měla zůstat soukromou.
-
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
Kdyby se tu někdo o mne zajímal, tohle by věděl.Marco Freeman píše:Proč jsi to vlastně udělal?
Když přijde nováček, začnete ho zpovídat, ale kdo o sobě bandě cizích lidí ihned přizná to co někdy nepřízná ani sám sobě? A pokud člověk nezneužívá děti, nestýká se s dětmi, nebo aspoň nevyhledává fotky dětí, je tu lidem ukradenej. A nikdo po čase se nezeptá znovu, "proč tu jsi?.
Nikoho ani netrkne, že člověku tu nadávají, ponižují, dělají si z něj srandu, vyhání ho pryč, a on se stále vrací. Nepotřebuje ten člověk pomoc?
A to je hlavní problém této komunity, ne dvojsmysly, ale to že pomoc poskytuje jen těm kteří jsou zajímavý tím, že se pohybují kolem děti, ale pedofil který má svůj vztah k dětem vyjasněný pomoc nedostane, ani když má hluboké deprese a myšlenky na sebevraždu.
Teď už je na to pozdě...
Jak je dlouhá?Kasz píše:Tvé žádosti o smazání všech nicků z fóra i z chatu vyhovím, ovšem ne hned, ale až za nějaký čas (čekací lhůta).
Děkuji
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 1
- ve věku do: 10
- Dal: 637 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Jane Forste - uzumimpsat - ifčo.
Chci se s tebou hezky rozloučit...
Ačkoliv v poslední době jsi mi přišel již poněkud více psychicky narušený, považuji tvé působení v naší komunitě za přínosné, jelikož jsme se dozvěděli více o jednom pedofilovi, o sobě samých i o nebezpečnosti internetové komunikace.
Ze začátku jsi přispíval moc hezkými zprávami. Vítal jsem tvé ranní vtípky, oceňoval jsem tvoji otevřenost ve sdílení, třeba jak jsi se svěřil, jaké jsi měl problémy kolem DP ap. Překvapilo mne, jak ostře jsi reagoval na poznámku Kasze, že některé vtipy nejsou nejvhodnější.
Potěšila mě i tvoje snaha se s někým sejít, ale, aby nováček chtěl svolávat hned velkou sešlost, mi přišlo zvláštní. Tvé pocity uraženosti a ublíženosti, že se s tebou nikdo sejít nechce, mi přišly uměle vyvolané. Rovněž tvá žárlivost na počet mých poděkování ve srovnání s tvými nebyla podložena rozumnými důvody. Ale řadu věcí jsem díky tobě pochopil. Díky za to.
Zcela mě šokoval vývoj událostí poté, co se na tvůj popud začala zveřejňovat konverzace z chatu na foru. Dodnes považuji za naprosto nepřijatelné přenášet informace z chatu na forum a zveřejňovat soukromé zprávy bez souhlasu pisatele. Může to velice ublížit komukoliv, protože jisté citlivější údaje zveřejněné na foru mohou vést k naprosté zkáze - odtajnění identity. A nikdo nemůže vědět, jaká drobnost může toto spustit a jaký údaj je právě ten "citlivý".
Díky dlouhým bulvárním vláknům Chování uživatelů na chatu a Jan.F v soukromé zprávě několik členů odešlo na jiná místa, kde nejsou pravidla slušné komunikace tolik hlídána, jiní propadli naprosto bezduchému tlachání.
Když se s námi loučil Jan.F, velice jsem jej přemlouval, aby si to rozmyslel a zůstal s námi. Když se objevil uzumimpsat na chatu, poměrně dlouho mi trvalo, než jsem si jej přiřadil k Janovi. Když se objevila Ifča, jakmile nám napsala, že je jí 11, je na starší a pošeptá o všem, s veselou náladou jsem jí odpověděl, že je hlavní, že už-umí-psát. Byl jsem upřímně rád, že nemusíme řešit citlivou situaci, kdy by na chatu bylo dítě. Přesto jsme komunikovali dál slušně - člověk nikdy neví jistě, kdo sedí na druhé straně.
Jane, z tvých mnoha reakcí na mnoho lidí jsem cítil jistou závist až zlobu vůči lidem, kteří jsou s dětmi a mají je rádi a ony je. Dle mého tvůj vztah k dětem není ani trochu vyřešený. Přesto si myslím, že ČEPEK ti s tímto nepomůže. Nevěřil jsem, že to někdy někomu napíši, mne pomáhá velice, ale ty jsi asi ten případ, který potřebuje jiný přístup.
Prosím, zkus přestat s "pácháním dobra" a i na jiných chatech (třeba xchat) přestaň svádět a lovit pedofily. Třeba by si tě pak taky chtěli ulovit - třeba úplně jiní z jiné komunity. Nebyl by to problém, ale byla by to Škoda.
Přeji ti jenom to dobré. Plyšáček
Chci se s tebou hezky rozloučit...
Ačkoliv v poslední době jsi mi přišel již poněkud více psychicky narušený, považuji tvé působení v naší komunitě za přínosné, jelikož jsme se dozvěděli více o jednom pedofilovi, o sobě samých i o nebezpečnosti internetové komunikace.
Ze začátku jsi přispíval moc hezkými zprávami. Vítal jsem tvé ranní vtípky, oceňoval jsem tvoji otevřenost ve sdílení, třeba jak jsi se svěřil, jaké jsi měl problémy kolem DP ap. Překvapilo mne, jak ostře jsi reagoval na poznámku Kasze, že některé vtipy nejsou nejvhodnější.
Potěšila mě i tvoje snaha se s někým sejít, ale, aby nováček chtěl svolávat hned velkou sešlost, mi přišlo zvláštní. Tvé pocity uraženosti a ublíženosti, že se s tebou nikdo sejít nechce, mi přišly uměle vyvolané. Rovněž tvá žárlivost na počet mých poděkování ve srovnání s tvými nebyla podložena rozumnými důvody. Ale řadu věcí jsem díky tobě pochopil. Díky za to.
Zcela mě šokoval vývoj událostí poté, co se na tvůj popud začala zveřejňovat konverzace z chatu na foru. Dodnes považuji za naprosto nepřijatelné přenášet informace z chatu na forum a zveřejňovat soukromé zprávy bez souhlasu pisatele. Může to velice ublížit komukoliv, protože jisté citlivější údaje zveřejněné na foru mohou vést k naprosté zkáze - odtajnění identity. A nikdo nemůže vědět, jaká drobnost může toto spustit a jaký údaj je právě ten "citlivý".
Díky dlouhým bulvárním vláknům Chování uživatelů na chatu a Jan.F v soukromé zprávě několik členů odešlo na jiná místa, kde nejsou pravidla slušné komunikace tolik hlídána, jiní propadli naprosto bezduchému tlachání.
Když se s námi loučil Jan.F, velice jsem jej přemlouval, aby si to rozmyslel a zůstal s námi. Když se objevil uzumimpsat na chatu, poměrně dlouho mi trvalo, než jsem si jej přiřadil k Janovi. Když se objevila Ifča, jakmile nám napsala, že je jí 11, je na starší a pošeptá o všem, s veselou náladou jsem jí odpověděl, že je hlavní, že už-umí-psát. Byl jsem upřímně rád, že nemusíme řešit citlivou situaci, kdy by na chatu bylo dítě. Přesto jsme komunikovali dál slušně - člověk nikdy neví jistě, kdo sedí na druhé straně.
Jane, z tvých mnoha reakcí na mnoho lidí jsem cítil jistou závist až zlobu vůči lidem, kteří jsou s dětmi a mají je rádi a ony je. Dle mého tvůj vztah k dětem není ani trochu vyřešený. Přesto si myslím, že ČEPEK ti s tímto nepomůže. Nevěřil jsem, že to někdy někomu napíši, mne pomáhá velice, ale ty jsi asi ten případ, který potřebuje jiný přístup.
Je to tak. Dej rozhodně na svoji lékařku a své odhlášení dokonči. Po epizodě s Ifčou mi přijdeš již zcela nedůvěryhodný.Jan.F píše:Sjednal jsem si tedy mimořádné sezení se sexuolozkou, kam chodím na ambulantní léčbu... musím říct, že se mnou souhlasí ve všech bodech ohledně nevhodných příspěvků, a to nejen o jejich psané formě, ale i jejich skutečný význam... Doporučila mi ukončit veškerou komunikaci zde, prijde jí, že se nacházíme na jiných vlnách...
Prosím, zkus přestat s "pácháním dobra" a i na jiných chatech (třeba xchat) přestaň svádět a lovit pedofily. Třeba by si tě pak taky chtěli ulovit - třeba úplně jiní z jiné komunity. Nebyl by to problém, ale byla by to Škoda.
Doufám, že toto není upozornění na chystanou sebevraždu... To by byla tvá chyba největší.Jan.F píše:...ale pedofil který má svůj vztah k dětem vyjasněný pomoc nedostane, ani když má hluboké deprese a myšlenky na sebevraždu.
Teď už je na to pozdě...
Přeji ti jenom to dobré. Plyšáček
-
- Administrátor
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Je několik možných přístupů, a například Gabrielův proaktivní přístup v oslovování nováčků... když si zkouším představit, jak by to na mě zapůsobilo, kdybych poprvé přišel a někdo mě tak oslovil... pokud bych se bál, tak bych mu ani neodpověděl, ale dost pravděpodobně bych na jeho otázku "Ahoj, líbí se ti děti?" nějak reagoval. Chodil jsem na xchat do Proudlyho místnosti asi 3 měsíce, než jsem si přiznal, že jsem pedofil.Jan.F píše:Když přijde nováček, začnete ho zpovídat, ale kdo o sobě bandě cizích lidí ihned přizná to co někdy nepřízná ani sám sobě? A pokud člověk nezneužívá děti, nestýká se s dětmi, nebo aspoň nevyhledává fotky dětí, je tu lidem ukradenej. A nikdo po čase se nezeptá znovu, "proč tu jsi?.
Nemyslím si, že člověk, který "nezneužívá děti, nestýká se s dětmi, nebo aspoň nevyhledává fotky dětí" je tady lidem ukradenej. Jsme komunita lidí, nemůžeš čekat, že se s tebou bude chtít každý bavit, i tady jednáme na základě vlastních pocitů z druhých lidí. A myslím si, že poskytujeme zpětnou vazbu. Každý nováček je obohacením, stejně jako jsi byl i ty. Na začátku se mi líbilo, že konečně někdo trochu víc rýpl do diskuze na chatu, která se skutečně místy nesla v dvojsmyslných vtípcích a nevhodných sexuálních narážkách. ALE - jakmile jsem teď po čase zjistil, že to, co se tvářilo jako snaha o zlepšení úrovně na chatu, je nyní ve skutečnosti chytání uživatelů za slovíčka, vyhodnotil jsem tvoje chování jako kontraproduktivní.
Je třeba si uvědomit, že jsme lidé, a že jsme různí. Zdá se mi, že nejsi schopný akceptovat právě tu naši různost, a divíš se, že my pak nejsme schopni akceptovat tebe. Tato komunita je nějak zavedená, nějak funguje, neříkám, že ideálně, to určitě ne, ale tvoje snaha mi přijde jako kdybych chtěl změnit myšlení obyvatel ČR o pedofilii a již nyní veřejně vystoupil s tím, že jsem pedofil. Roznesou mě na kopytech, když to nebudu mít trochu promyšlené.
Chceš něco měnit k lepšímu, stejně jako my, ale rýpáním do zdejších uživatelů toho nedosáhneš. Stejně jako vím, že lepšího přístupu lidí k pedofilům momentálně nedosáhnu tím, že provedu veřejný coming out (tak nějak to cítím). Když chceš někomu nastavit zrcadlo, kolikrát musíš volit vhodné způsoby a vhodná slova. Já chci počkat aspoň 30 let, až budu mít za sebou historii, a teprve pak budu chtít veřejně vystoupit a říct - hele, podívejte se, jsem pedofil, celý život pracuji s dětmi a nikdy jsem žádné nezneužil.
Když přijdeš za někým a řekneš, že tohle a tohle dělá špatně, taky tě třeba pošle do Prčic nebo háje a jen ho naštveš. Chceš-li něco změnit k lepšímu, musíš jednat hodně citlivě. Na vulgarity na chatu jsi odpovídal vulgaritami. Proč? Tos přišel něco změnit? Ani když mě někdo jo naštve, tak nemluvím vulgárně. Tady na webu mám výhodu, že ho můžu třeba zabanovat nebo z chatu vykopnout... když se neumí chovat slušně. Třeba ksoft, řekl jsem, že už na web nebude mít přístup. Věděl jsem, že se pravděpodobně znovu zaregistruje. A nejdu nijak zvlášť tvrdě proti němu proto, že zatím diskutuje a jeho diskuze je přínosem. Ale už jsem na něj nabroušený a jakmile jednou zase něco nevhodného, tak letí. Ale je vidět, že si ksoft dává pozor. Takže všechno má svůj efekt, důvod, a i někoho, komu jsem zakázal přístup na stránky, tak zde nakonec může napsat, pokud cítí, že má k tématu co říct.
Když jsem však u tebe viděl, že jen chytáš za slovíčka, a teď nyní jsi i provedl provokaci s ifčou. Jako admin bych si taky mohl chtít prověřit uživatele, ale k čemu to dělat? Tahle stránka není k tomu, abych někoho prověřoval nebo nachytával, takoví se nachytají stejně sami. Vím, že tady můžou přijít lidé různí, ale o tom je právě tento web, že tu různost umožňuje. Jsou prostě lidé, kteří vyhledávají obrázky a nic jiného je nezajímá. Jsou lidé, kteří nejsou schopní v dětech vidět lidskou bytost, ale vidí v nich jen sexuální objekt. Jsou lidé, kteří tu a tam občas použijí vulgární slovo nebo napíší vulgární vtípek. Nejde o to, aby se tady takovéhle věci vůbec nevyskytovaly. Ale jde o jistou úroveň - aby tady nepřevažovaly. Pokud by si tady někdo založil vlákno, ze kterých by bylo cítit, že k dětem přistupuje jen jako k sexuálnímu objektu, tak se do něho mnoho z nás pustí a takový člověk zde asi dlouho nevydrží. Když se tady objeví někdo, kdo chytá uživatele za slovíčka, rovněž.
Tvůj přínos vidím v tom, že jsi pořádně otevřel téma vhodnosti diskuze na chatu a že se snad díky tobě trochu zlepší. Bohužel negativní přínos vidím v tom chytání uživatelů za slovíčka a za naprosto zbytečné zatěžování policie něčím, co nemá žádný pozitivní efekt. Čím víc bys nahlašoval nějaké výroky zdejších uživatelů "mezi řádky", tím míň budou mít policisté čas na skutečně potřebnou činnost, která ochrání skutečné děti. Unáhlenost, apod. Tady je třeba vše dělat s rozmyslem. Ne okamžitě a hned někoho nahlašovat, tím se nic nevyřeší. V tomto smyslu jsem právě myslel svá slova "zvaž další působení v komunitě". Každý uživatel může být pro komunitu přínosem a komunita pro něj. Ale jakmile nějaký uživatel začne do komunity vnášet to negativní, nemá mu ani ta komunita recipročně co pozitivního nabídnout. Respektive má - i to, že tě prosíme o zvážení působení v komunitě, něco znamená a zanechá to v tobě nějakou zpětnou vazbu. Třeba za 10 let přijdeš a řekneš, jo choval jsem se blbě, ale třeba sem nepřijdeš už nikdy, to nikdo neví. Znám takové případy také.
Pokud se chceš s pedofily normálně bavit a diskutovat, pak jsi zde vítán. Pokud chceš pedofily chytat za slovíčko a nahlašovat je za to na PČR, pak zde vítán nejsi. A je mi v tomto smyslu jedno, jestli potřebuješ nějakou "komunitní pomoc" nebo ne. Protože každý uživatel je nakonec zodpovědný sám za sebe a za své chování. Kromě toho, sexuologa navštěvuješ, tak s ním můžeš řešit vše potřebné, a sám jsi psal, že ti to tak vyhovuje asi nejvíc. Komunita nikdy nemůže vyhovět všem lidem, protože některé věci nebo pohledy na věc zkrátka nejdou dohromady. A asi už jsi pochopil, že ten, kdo se musí trochu "podřídit", pokud zde chceš setrvat, jsi ty, nikoliv komunita. Máš možnost nás ovlivnit, a za to pozitivní ovlivnění diskuze na chatu jsem skutečně rád, ale ne těmi způsoby, jaké jsi zvolil. To přes admina neprojde.
Přeji hezký den.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
Uff, skoda Jane. F, o neco ti slo a ted jsi to uplne poslapal. To ze se vydavas za Ifcu - dite a snazis se tu touto provokaci nekomu znicit zivot je neprijatelne. Slo ti predtim o dobrou vec a plne souhlasim ze nektere chatovani a vtipky dvojsmyslne presahuji hranici slusnosti. Souhlasim s M.Freemanem o vyznamu SZ. Ale tuhle provokaci odsuzuji.
-
Ty mi přijdeš psychicky narušený od začátku a považuji tvé působení v této komunitě za jedno z nejhorších.Plyšáček píše:Ačkoliv v poslední době jsi mi přišel již poněkud více psychicky narušený, považuji tvé působení v naší komunitě za přínosné
Nikdy jsem sešlost nesvolaval. když jsem zaplatil členský příspěvek, objevil jsem na fóru vlákno sraz několik let staré. Pouze jsem se jednou zeptal, proč srazy zanikly a jestli se plánuje někdy jejich obnova. Několikrát během té diskuse jsem vás musel opravovat že žádný sraz nedělám. A zda se ze do tvého malého mozecku se to stejně nedostalo (mimochodem informace ze policie zatkla minimálně 3z vás co šli ze srazu s DP od ostatních není dobrá vizitka)Plyšáček píše:aby nováček chtěl svolávat hned velkou sešlost, mi přišlo zvláštní.
Závist nikdy, zlobu na ty kteří tvrdí jak mají děti rádi, a přesto ten vztah využívají jen aby si měli o čem sproste psát, a jde jim jen o vlastní potěšení.Plyšáček píše:Jane, z tvých mnoha reakcí na mnoho lidí jsem cítil jistou závist až zlobu vůči lidem, kteří jsou s dětmi a mají je rádi a ony je.
Kdo rek ze tam pácham dobro. Přečti si znova můj příběh, a můžeš si vyhledat že mu nick jinde je starší než tady a tam to není ani můj první.Plyšáček píše:Prosím, zkus přestat s "pácháním dobra" a i na jiných chatech
Nemyslíš, ale je. Neočekával jsem ze všichni, neočekával jsem ale ani ze nikdo.Kasz píše:Nemyslím si, že člověk, který "nezneužívá děti, nestýká se s dětmi, nebo aspoň nevyhledává fotky dětí" je tady lidem ukradenej. Jsme komunita lidí, nemůžeš čekat, že se s tebou bude chtít každý bavit,
Ano změnit myšlení obyvatel ČR je můj hlavní cíl, a schovavanim se v pochybné komunitě k cíli nevede. Měl jsem to v plánu když jsem přišel, je to můj plán i teď, přiznal pedofilii veřejně (i za cenu svého života).Kasz píše:ako kdybych chtěl změnit myšlení obyvatel ČR o pedofilii a již nyní veřejně vystoupil s tím, že jsem pedofil.
A stále jsi neodpověděl jak dlouho se čeká na smazání účtů.
Predpokladas, ale nevis.vokoun píše:snazis se tu touto provokaci nekomu znicit zivot
Děkuji
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Aha, proto jsi psal o těch myšlenkách na sebevraždu.Jan.F píše:Měl jsem to v plánu když jsem přišel, je to můj plán i teď, přiznal pedofilii veřejně (i za cenu svého života).
-
- Administrátor
- ve věku do: 28
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1714 poděkování
- Dostal: 3595 poděkování
Neví o tom někdo něco víc? Já o žádné takové události nevím. Do té doby, než se dozvím info z důvěryhodného zdroje, to považuji za spekulaci. To za prvé. A za druhé to nic nevypovídá o komunitě jako celku.Jan.F píše:mimochodem informace ze policie zatkla minimálně 3z vás co šli ze srazu s DP od ostatních není dobrá vizitka
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!
-
- Líbí se mi: Chlapci a muži
- ve věku od: 13
- ve věku do: 29
- Dal: 297 poděkování
- Dostal: 541 poděkování
Myslím, že tohle není o účasti či neúčasti v komunitě. Osobně jsem se jako efebofil comingoutoval již desítkám lidí, jestli jde o nějaké nasazení života značně pochybuji, ty reakce nebývají špatné, v podstatě jsem neměl jedinou negativní.Jan.F píše:Ano změnit myšlení obyvatel ČR je můj hlavní cíl, a schovavanim se v pochybné komunitě k cíli nevede. Měl jsem to v plánu když jsem přišel, je to můj plán i teď, přiznal pedofilii veřejně (i za cenu svého života).
K schovávání v komunitě jen asi tak - díky této komunitě jsem měl mimo jiné možnost prozatím dvakrát vystoupit na odborné konferenci v souvislosti s pedofilii, měl jsem možnost během střední školy napsat práci o pedofilii s dotazníkovým šetřením. Vystoupil jsem v "rozhovoru" pro ČRO a účastnil se natáčení Danielova světa. Tohle by bez komunity nikdy nebylo možné,tento web je zcela zásadní pro osvětu v dané problematice, otázka je, zda i třeba chat je nutností, ale o tom se tu nejspíše nebavíme.
Navíc bych i rád zmínil, že díky tomuto webu jsem poznal i mnoho pedofilů, kteří myšlenky prezentované zde tak úplně nesdílí, i proto je důležitý.
Pokud vím tak takové zatčení v souvislosti s srazem bylo jedno, zbytek případů s přechováváním dp s tím nemá nic společného, nehledě na to, že jak píše Kasz o komunitě jako celku to nevypovídá nic. Navíc šlo o poměrně privátní sraz, který s děním na webu a ani jeho vedením nemá absolutně nic společného, ověř si informace než něco takového publikuješ prosím. Fakt zkus tolik nedávat na drby, nemají žádnou váhu.Jan.F píše:Nikdy jsem sešlost nesvolaval. když jsem zaplatil členský příspěvek, objevil jsem na fóru vlákno sraz několik let staré. Pouze jsem se jednou zeptal, proč srazy zanikly a jestli se plánuje někdy jejich obnova. Několikrát během té diskuse jsem vás musel opravovat že žádný sraz nedělám. A zda se ze do tvého malého mozecku se to stejně nedostalo (mimochodem informace ze policie zatkla minimálně 3z vás co šli ze srazu s DP od ostatních není dobrá vizitka)
Srazy se samozřejmě normálně konají, ale nikdy to nebude žádný velký oficiální sraz komunity, ten není ani žádoucí. Spíš se konají menší srazy okolo těch pěti, šesti lidí, ty jsou a budou naprosto běžné, větší opravdu nepovažuji za bezpečné .
S tím naprosto nemohu souhlasit. Mezi dětmi se nepohybuji a vždy mi tu někdo pomohl. Možná, že pro tebe tato forma pomoci nějak není vhodná, možná jsi tady jen potkal zrovna ty ne úplně vhodné lidi, ale to neznamená, že máš v tom tvrzení pravdu. Když jsem sem přišel, tak jsem byl v mnohém úplně jiný, nechci říkat horší, ale dost lidí mi tady pomohlo a z několika lidí se stali velmi dobří přáteléJan.F píše:A to je hlavní problém této komunity, ne dvojsmysly, ale to že pomoc poskytuje jen těm kteří jsou zajímavý tím, že se pohybují kolem děti, ale pedofil který má svůj vztah k dětem vyjasněný pomoc nedostane, ani když má hluboké deprese a myšlenky na sebevraždu.
-
informací ze ví minimálně o třech zatcenych po srazech kvůli DP mi poskytl Simgirain, tedy někdo kdo by měl vědět o tom dost (a proto mi to přijde jako zpráva věrohodná)teenbl píše:Fakt zkus tolik nedávat na drby, nemají žádnou váhu.
Děkuji
-
Hm no pokud se jedná o ten případ, který mám na mysli, tak ten proběhl ještě zhruba rok před simgiranovým příchodem do komunity, navíc nešlo o zatčení ale o obvinění, to je dost zásadní rozdíl. Další případy s přechováváním dp neměli souvislosti s srazy. Simgiran jinak imho dost dává na drby, ale to není předmětem debaty.
Simgiran se ani těch problematických srazů podle mých informací nikdy neúčastnil. (Vylučuje to už jen fakt, kdo je organizoval.)
Ještě bych dopsal, že většina těch lidí, kteří měli problémy s policii v souvislosti s dp, ji měli podle všeho mnohem dřív než byly na jakémkoliv srazu .
Simgiran se ani těch problematických srazů podle mých informací nikdy neúčastnil. (Vylučuje to už jen fakt, kdo je organizoval.)
Ještě bych dopsal, že většina těch lidí, kteří měli problémy s policii v souvislosti s dp, ji měli podle všeho mnohem dřív než byly na jakémkoliv srazu .
Nějak nechápu co by na tom mělo být úsměvného. Pořád je mi milejší, když se někdo podivá na dp, než aby sáhnul na dítě. A pokud si někde zadarmo stáhne něco co už někdo dávno natočil, nepodporuje tím ani výrobce dp.teenbl píše: Být proti zneužívání a nebránit se šíření dětské pornografie je přinejmenším úsměvné
S tím souhlasím a to i v případě, že se nejedná o citlivé informace.Plyšáček píše:Zcela mě šokoval vývoj událostí poté, co se na tvůj popud začala zveřejňovat konverzace z chatu na foru. Dodnes považuji za naprosto nepřijatelné přenášet informace z chatu na forum a zveřejňovat soukromé zprávy bez souhlasu pisatele.
To je dobrý, opravdu by mě zajímalo co si myslíte, že si jinde píšem.Plyšáček píše:Díky dlouhým bulvárním vláknům Chování uživatelů na chatu a Jan.F v soukromé zprávě několik členů odešlo na jiná místa, kde nejsou pravidla slušné komunikace tolik hlídána, jiní propadli naprosto bezduchému tlachání.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Několikrát sem tam byl asi rok zpět. A až na "DP zde netolerujeme" bych opravdu nemohl říct, že tam nějaká pravidla byla. Co se tam psalo a posílalo, snad ani nebudu rozebírat. Řekl bych že teď se situace změnila. Mám informaci od montyho, že od nového vedení ksoft seká latinu. Tak si myslim, že se situace změnila v lepší směr.To je dobrý, opravdu by mě zajímalo co si myslíte, že si jinde píšem.
Podle tvého pohledu na to jak se píše tady mě tvoje reakce nepřekvapuje. Ono ani nejde o pravidla, ale o to, že si s někým můžu normálně psát, asi jako tady dřív. Jen tady to někomu normální nepřijde.
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Ženy
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Moone to že pišem teraz inak ma ine osobne dovôdy než by sa zdalo. Jednak sa poriešil druhy chat kde si možem zanadavat ked sa naseriem na niečo a za niekolko minut som kludny a nik to nerieši banem buzeraci atd... To je jedna s veci a taktiež mi chyba trochu važnejšia tema pisania čo tu na čepku už dlho nebolo kde by som sa mohol nejak vyjadrit a poradit. No a volny čas na zabavau riešim inde.
Jane ak chceš byt prospešny tak tieto tvoje aktivity k tomu neprispievaju a su kontraproduktivne.
Ak chceš skutočne pomôct ludom mal by si vediet určite fakty o pedofiloch a ich motovaci čo ich ktomu vedie že zneuživaju deti. A ni unahlene všetko nahlasovat niekedy ten človek za to nemôže proste to nezvlada a pravdepodobne hlada pomoc. Ak maš podozrenie že dany človek to zneuživanie deti roby pre svoje potešenie potom môžeš upozornit administratora na vzniknutu situaciu a nič nepodnikat na vlasnu pest ale poradit sa.
A taktiež to že niekto vlastni decku pornografiu neznamena to hned že zneuživa deti.
Proste tieto veci musiš rozlyšovat a mad nad tym nadhlad. To že budeš lakat pedofilov na ifču atd... je naijve si mysliet že ti na to niekto skoči a bude chciet stebou sex.
Mal by si a zamerat na predchazdanie zneuživania deti pedofilom a to nejakou formov prevencie,
Prečitaj si diplomovu pracu Karla Žaka nech ta to inšpiruje skutočne pomahat detom rozumumnym spoôsobom ako to robia členovia čepku.
Trochu nudne napisane ale ja už nedokažem vyjadrit svoje myšlienky jednoduchšie.
Jane ak chceš byt prospešny tak tieto tvoje aktivity k tomu neprispievaju a su kontraproduktivne.
Ak chceš skutočne pomôct ludom mal by si vediet určite fakty o pedofiloch a ich motovaci čo ich ktomu vedie že zneuživaju deti. A ni unahlene všetko nahlasovat niekedy ten človek za to nemôže proste to nezvlada a pravdepodobne hlada pomoc. Ak maš podozrenie že dany človek to zneuživanie deti roby pre svoje potešenie potom môžeš upozornit administratora na vzniknutu situaciu a nič nepodnikat na vlasnu pest ale poradit sa.
A taktiež to že niekto vlastni decku pornografiu neznamena to hned že zneuživa deti.
Proste tieto veci musiš rozlyšovat a mad nad tym nadhlad. To že budeš lakat pedofilov na ifču atd... je naijve si mysliet že ti na to niekto skoči a bude chciet stebou sex.
Mal by si a zamerat na predchazdanie zneuživania deti pedofilom a to nejakou formov prevencie,
Prečitaj si diplomovu pracu Karla Žaka nech ta to inšpiruje skutočne pomahat detom rozumumnym spoôsobom ako to robia členovia čepku.
Trochu nudne napisane ale ja už nedokažem vyjadrit svoje myšlienky jednoduchšie.
-
- Líbí se mi: Chlapci a ženy
- ve věku od: 8
- ve věku do: 15
- Kontakt: e-mail: [email protected]
- Výkřik do tmy: Jsem produkt dekadentního světonázoru a jakožto takový na slepé větvi vývoje.
- Dal: 474 poděkování
- Dostal: 568 poděkování
To by mě vážně zajímalo, co máš na mysli.Jan.F píše:informací ze ví minimálně o třech zatcenych po srazech kvůli DP mi poskytl Simgirain, tedy někdo kdo by měl vědět o tom dost (a proto mi to přijde jako zpráva věrohodná)
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 0
- ve věku do: 90
- Výkřik do tmy: Cítím se spasen :D
- Dal: 82 poděkování
- Dostal: 39 poděkování
Sdílet odkaz nebyl trestný čin :-)teenbl píše:To, že něco takového existovalo, ještě tak úplně neznamená, že to existovat v takové podobě mělo a že to mělo na dané lidi dobrý vliv. Být proti zneužívání a nebránit se šíření dětské pornografie je přinejmenším úsměvné. Tvrdit, že to nebylo nelegální je nesmysl, ano samotné přechovávání nebylo, ale šíření a tvorba ano a minimálně k šíření na takových forech docházelo, jak sám potvrzuješ.dodo píše: ano nebyli legální ale to bylo dobou. Byli tam desítky českých pedofilů kteří se družily a chatovali atd.....To, že jsi o nich nevěděl neznamená, že neexistovali. A divil by jsi se možná co lidí tam bylo proti zneužívání dětí a ano bylo to v době kdy bylo v ČR porno legální tak to nikdo neřešil :-(. Gabriel taky tvrdí to bylo nelegální to nepočítám atd...V podstatě to nebylo ani legální ani nelegální. To porno bylo jediné to negativní nikdy jsem tam nezažil nějaké domlouvání ke zneužívání atd...To jsou jen mýty které se tu razí:-(
-
Bylo to napomáhání k šíření, takže myslím, že některé ustanovení by se na to dali aplikovat, ale z hlavy ti teď neřeknu, jak to přesně bylo. Musel bych se podívat na přesnou formulaci v roce 98 v TZ. Nicméně minimálně provozovatelé takového boardu by byli postižitelní Navíc i samotný odkaz by se dal nejspíš postihnut, staré znění se kromě postihu přechovávání a získávání přístupu v téměř ničem neliší.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 30
- Dal: 42 poděkování
- Dostal: 35 poděkování
Zdůvodňuješ změnu tvého chováním pořešením chatu kam si chodil už dříve, na kterém si se choval jak si se choval. Ale budiž, asi sis tam jel svůj rage a díky tomu si po nějakém tom roce změnil chování k lepšímu. Jen doufám, že součástí tvého rage nebylo realizování toho co si tam vyhledával. Dál doufám, že si i chování v reálu změnil. Npř. manipulace dětí. Prostě to co sem ti hlavně já vytýkal.najednopiužiti píše:Moone to že pišem teraz inak ma ine osobne dovôdy než by sa zdalo. Jednak sa poriešil druhy chat kde si možem zanadavat ked sa naseriem na niečo a za niekolko minut som kludny a nik to nerieši banem buzeraci atd... To je jedna s veci a taktiež mi chyba trochu važnejšia tema pisania čo tu na čepku už dlho nebolo kde by som sa mohol nejak vyjadrit a poradit. No a volny čas na zabavau riešim inde.
-
- Na trestné lavici
- ve věku do: 1
- Dal: 44 poděkování
- Dostal: 2 poděkování
Toto vlakno je už trochu offtopic.
Malo sa tu rozberat chovanie uživatelov na čepku a zašlo to inam.
Teene v tej dobe bola sloboda neboly zakony ako su teras a vieš kde bol problem?
Že internet bol strašne pomaly a nebolo možne tam niečo stahovat uspech bol aby sa načitala aspon nejaka lepšia fotka na disketu 1.44 mb aby si za net vela neplatil.
Bol si ešte dost maly ked my ostatny sme sa vtom už orientovaly aby si to pochopil.
Takže nebolo potrebne zakazaovat stahovanie a tiež sa každy vykašlal na nejake DP v tej dobe to ruešit nik na to nebol pripraveny.
To až časom sa menilo ked sa menily technologie a zvyšovala rychlost netu a potom si začaly ludia uvedomovat potencial netu. A samozrejme potom už začal boj proti piratom a dp..
A stale to bude horšie teras si všetci uvedomily ake je to nebezpečne šifrovat že nad ludmi stracaju kontrolu tak eurpol navrhuje zakaz šifrovania v EU. http://www.zive.sk/clanok/103685/proti-bezpecnemu-sifrovaniu-je-aj-europol
Moone nechajme to už tak ako to je nechem sa už ktomu už vyjadrovat.
Malo sa tu rozberat chovanie uživatelov na čepku a zašlo to inam.
Teene v tej dobe bola sloboda neboly zakony ako su teras a vieš kde bol problem?
Že internet bol strašne pomaly a nebolo možne tam niečo stahovat uspech bol aby sa načitala aspon nejaka lepšia fotka na disketu 1.44 mb aby si za net vela neplatil.
Bol si ešte dost maly ked my ostatny sme sa vtom už orientovaly aby si to pochopil.
Takže nebolo potrebne zakazaovat stahovanie a tiež sa každy vykašlal na nejake DP v tej dobe to ruešit nik na to nebol pripraveny.
To až časom sa menilo ked sa menily technologie a zvyšovala rychlost netu a potom si začaly ludia uvedomovat potencial netu. A samozrejme potom už začal boj proti piratom a dp..
A stale to bude horšie teras si všetci uvedomily ake je to nebezpečne šifrovat že nad ludmi stracaju kontrolu tak eurpol navrhuje zakaz šifrovania v EU. http://www.zive.sk/clanok/103685/proti-bezpecnemu-sifrovaniu-je-aj-europol
Moone nechajme to už tak ako to je nechem sa už ktomu už vyjadrovat.