Vážený Kaszi,
Moje přítomnost na Čepeku i (pro jiné uživatele) má dúvody,aby jsme tady byli informáni všeho co se týče dětí nebo i jiných témat.
Moc nechápu,když má někdo problém s tím-at už je pedofil či ne-když píšu o dětské sexualitě,aniž bych porušoval pravidla tohoto forumu.Nechápu,když múžou sexuologové či doktoři mluvit o sexuálním chování dětí tak je to zcela normální ale-jenom-někteří se tady chovají jako by to bylo kdoví co.Chápu že forum má své pravidla ale já je neporušuji a nemíním porušovat ale i tak jsem tu napadán.
K dětem patří všechno a děti mají svoji sexualitu,pokud to někdo neakceptuje,tak by i tak měl akceptovat,že o tom někdo chce diskutovat.
S pozdravem,
Malou
Obhajoba ohledně stížností na mé příspěvky
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Výkřik do tmy: miluji holky i zeny a porad cekam na tu pravou lasku
- Dal: 1 poděkování
- Dostal: 9 poděkování
-
- Administrátor
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 4
- ve věku do: 28
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: Nejvíc mi vadí předsudečné odsouzení - i když jsem neublížil žádnému dítěti, najdou se lidé, co píšou "postavit ke zdi, kulka to vyřeší". Ne, nevyřeší. Pedofilové, kteří nic nespáchali, zažívají celý život zbytečné utrpení jen z důvodu předsudků. To je třeba změnit. Proto vznikl tenhle web.
- Dal: 1721 poděkování
- Dostal: 3601 poděkování
Re: Co se týče mích příspěvkú
Milý Malou, já si na tvoje příspěvky nestěžoval, tak nevím, proč svůj text adresuješ mně. Vím, že zde uživatelé mohou být různí, takže v rámci pravidel zde uživatelé mohou psát relativně o čemkoliv. A pokud se mi něco nelíbí, dávám to vždy najevo, ale na to jsou, myslím, zdejší uživatelé zvyklí.
Československá pedofilní komunita – již 13 let s Vámi!