Úřednice stranila otci, který terorizoval rodinu

Sekce pro vkládání článků, které se nehodí do ostatních podsekcí Reakce na média a které jsou zároveň s ohledem na téma fóra relevantní, a následnou diskuzi mezi uživateli (případně i neregistrovanými návštěvníky). Prosím, vkládejte pouze články valné kvality.
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
Forst Jan
Čestný člen skupiny ČEPEK
Líbí se mi: Dívky a ženy
ve věku od: 3
ve věku do: 11
Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767
Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
Dal: 529 poděkování
Dostal: 370 poděkování

Úřednice stranila otci, který terorizoval rodinu

Nový příspěvek od Forst Jan »

Děkuji
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
Líbí se mi: Dívky
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Re: Úřednice stranila otci, který terorizoval rodinu

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Obávám se, že případů, kdy sociálka straní špatné matce, je desetkrát tolik.

V diskusi je zajímavý tento komentář:
Jan Tichavský píše:Současné pojetí článku: Terorizující otec a matka, která se před ním chránit dítě, Sociální pracovnice, která hrála za otce a proto dostal střídavou péči. Na mně to působí strašně tendenčně a diskriminačně vzhledem k mužům.

Co kdyby se ten článek pojal takto: Zklamaná matka má potíže příjmout novou životní situaci a důsledkem je neuvážená snaha zabránit dítěti aby se vidělo se svým otcem. Otec ve snaze zabránit izolaci od dítěte dělá neuvážené kroky, které se projevují "terorizováním". Pracovnice sociálky se snažila situaci mírnit a snažila se zachovat dítěti oba rodiče, ale nejednala podle představ matky (nestranila ji) a tudíž stranila otci (i když vlastně jednala na straně dítěte a né otce). Moudrá soudkyně dala střídavou péči.

Hele kdo pustil tak tendenční a diskriminační článek vůči mužům na web?
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan

Můj názor je, že sociálka by neměla stranit žádnému z rodičů. A pokud soudní znalec vypovídá o terorizovani, má to pro mne velkou váhu.

Ale to hlavní proč to jsem dávám, je to, že odteď se se roky protáhne spor kdo vypustil Emaily, kde k nim přišel, za jakým účelem, spor o úředníci a takovéto věci okolo a to že ten případ je o tom dítěti a jaký to bude mít vliv tam, to se nějak vytratilo...
Děkuji
Gabriel Svoboda
Na trestné lavici
ve věku od: 4
ve věku do: 12
Kontakt: [email protected]
Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
Dal: 1170 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Nový příspěvek od Gabriel Svoboda »

Znalkyně Jana Procházková má velmi špatnou pověst, její názor bych nebral příliš vážně. http://search.seznam.cz/?q=znalkyn%C4%9B+Jana+Proch%C3%A1zkov%C3%A1
 ! Zpráva od: Tým ČEPEK
Upozornění: Tento uživatel je na trestné lavici, jelikož se jeho chování neslučovalo se základními principy Československé pedofilní komunity. V zájmu zachování kontinuity diskuzí příspěvky zablokovaných uživatelů nemažeme.
Forst Jan

Pedofilove mají taky špatnou pověst... :D

Nemyslím že to podstatné je, jestli ten posudek byl správný nebo ne. Dokonce ani to jestli otec měl vyhrát nebo ne, ale spíše to ze úřady by měli být v postoji k rodičům nestraní a ze tenhle spor počítám skončí tím, že dívka mezitím dospěje a spor se stane irelevantní...
Děkuji
Jednorozec
Registrovaný uživatel
ve věku od: 9
ve věku do: 30
Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
Dal: 11 poděkování
Dostal: 501 poděkování

Nový příspěvek od Jednorozec »

Pedofilové je ale celá skupina obyvatel ne jeden konkrétní člověk. A pokud má někdo špatnou pověst ve svém oboru tak bych jeho názor měl rozhodně ověřovat nebo ho vůbec nežádat..