Úřednice stranila otci, který terorizoval rodinu
Pravidla fóra
UPOZORNĚNÍ: Fórum Reakce na média vč. svých podsekcí právě prochází rekonstrukcí. Více informací se dozvíte ZDE.
-
- Čestný člen skupiny ČEPEK
- Líbí se mi: Dívky a ženy
- ve věku od: 3
- ve věku do: 11
- Kontakt: Email: [email protected]
Mobil: +420 737 739 767 - Výkřik do tmy: Navždy kamarád, nikdy láska.
- Dal: 529 poděkování
- Dostal: 370 poděkování
-
- Na trestné lavici
- Líbí se mi: Dívky
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Re: Úřednice stranila otci, který terorizoval rodinu
Obávám se, že případů, kdy sociálka straní špatné matce, je desetkrát tolik.
V diskusi je zajímavý tento komentář:
V diskusi je zajímavý tento komentář:
Jan Tichavský píše:Současné pojetí článku: Terorizující otec a matka, která se před ním chránit dítě, Sociální pracovnice, která hrála za otce a proto dostal střídavou péči. Na mně to působí strašně tendenčně a diskriminačně vzhledem k mužům.
Co kdyby se ten článek pojal takto: Zklamaná matka má potíže příjmout novou životní situaci a důsledkem je neuvážená snaha zabránit dítěti aby se vidělo se svým otcem. Otec ve snaze zabránit izolaci od dítěte dělá neuvážené kroky, které se projevují "terorizováním". Pracovnice sociálky se snažila situaci mírnit a snažila se zachovat dítěti oba rodiče, ale nejednala podle představ matky (nestranila ji) a tudíž stranila otci (i když vlastně jednala na straně dítěte a né otce). Moudrá soudkyně dala střídavou péči.
Hele kdo pustil tak tendenční a diskriminační článek vůči mužům na web?
-
Můj názor je, že sociálka by neměla stranit žádnému z rodičů. A pokud soudní znalec vypovídá o terorizovani, má to pro mne velkou váhu.
Ale to hlavní proč to jsem dávám, je to, že odteď se se roky protáhne spor kdo vypustil Emaily, kde k nim přišel, za jakým účelem, spor o úředníci a takovéto věci okolo a to že ten případ je o tom dítěti a jaký to bude mít vliv tam, to se nějak vytratilo...
Ale to hlavní proč to jsem dávám, je to, že odteď se se roky protáhne spor kdo vypustil Emaily, kde k nim přišel, za jakým účelem, spor o úředníci a takovéto věci okolo a to že ten případ je o tom dítěti a jaký to bude mít vliv tam, to se nějak vytratilo...
Děkuji
-
- Na trestné lavici
- ve věku od: 4
- ve věku do: 12
- Kontakt: [email protected]
- Výkřik do tmy: https://www.youtube.com/watch?v=y19uKiha-fw
- Dal: 1170 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Znalkyně Jana Procházková má velmi špatnou pověst, její názor bych nebral příliš vážně. http://search.seznam.cz/?q=znalkyn%C4%9B+Jana+Proch%C3%A1zkov%C3%A1
-
Pedofilove mají taky špatnou pověst...
Nemyslím že to podstatné je, jestli ten posudek byl správný nebo ne. Dokonce ani to jestli otec měl vyhrát nebo ne, ale spíše to ze úřady by měli být v postoji k rodičům nestraní a ze tenhle spor počítám skončí tím, že dívka mezitím dospěje a spor se stane irelevantní...
Nemyslím že to podstatné je, jestli ten posudek byl správný nebo ne. Dokonce ani to jestli otec měl vyhrát nebo ne, ale spíše to ze úřady by měli být v postoji k rodičům nestraní a ze tenhle spor počítám skončí tím, že dívka mezitím dospěje a spor se stane irelevantní...
Děkuji
-
- Registrovaný uživatel
- ve věku od: 9
- ve věku do: 30
- Výkřik do tmy: Zázraky se dějí, jen zatím bohužel vždy někde daleko...
- Dal: 11 poděkování
- Dostal: 501 poděkování
Pedofilové je ale celá skupina obyvatel ne jeden konkrétní člověk. A pokud má někdo špatnou pověst ve svém oboru tak bych jeho názor měl rozhodně ověřovat nebo ho vůbec nežádat..