zdravim vas

Sekce pro příspěvky nových členů fóra - po registraci zde založte nové téma a prozraďte nám pár drobností o sobě, nebo nás jen pozdravte!
Marco Freeman
Administrátor
Líbí se mi: Chlapci
ve věku od: 2
ve věku do: 11
Kontakt: [email protected]
Wickr Me: MarekVolny
Výkřik do tmy: And beyond the Elysian Fields and the Garden of Eden I will look for the path that leads to your heart.
Dal: 1054 poděkování
Dostal: 1925 poděkování

Re: zdravim vas

Nový příspěvek od Marco Freeman »

Ahoj Vokoune,

je škoda, že ses rozhodl odejít, protože tvůj "normální" pohled mohl obohatit zdejší vlákna s našimi názory. Vždy je dobré vědět, jak to vnímají a jak reagují lidé "zvenčí". A taky je dobré cítit, že někdo náš web objevil a snažil se nás pochopit. Protože už jen to je určitý úspěch, i když jde jen o jednoho člověka. Nebo já to tak aspoň vnímám.

Nemyslím si, že by komunita nebyla schopna tě přijmout, i když nejsi pedofil. Sám takové rozdíly nedělám, je mi jedno, s kým si povídám, pokud je o čem. Jelikož jsem, jak jsem psal výše, za podobné nepedofilní členy naší komunity rád, určitě bych tě odsud nevyháněl. A pevně doufám, že tě navyháněl ani nikdo další, jelikož jsi k tomu nedal sebemenší důvod. (Nebo si alespoň nepamatuji, že by s tebou kdy byly nějaké problémy.) I když jsme přece jen web hlavně pro pedofily... a tak ti to možná nedává tolik, až na vysvětlení pojmů, možnost přečíst si naše životní mnohdy dost strastiplné životní příběhy, naše názory... To chápu, že to pro tebe není tolik. :)

Mrzí mě, že jsi jen "mlžil" a nenapsal jsi, co tě tady natolik zklamalo. Možná hádky mezi našimi členy v různých vláknech? Jen odhaduji. Pokud jde o to, jak už je všude možně psané, lidé jsou různí a i mezi nepedofily a v jiných komunitách vznikají občas rozbroje, větší i menší, kdy se lidé nemohou dohodnout, protože se neshodnou v názorech. Je to dobře. Kdybychom se všichni shodli na všem, nevznikaly by ani diskuze, celé by to bylo nějak nudné, nemyslíš? :) Ale to neznamená, že se komunita zhroutí. Naopak myslím a doufám, že tato komunita ještě nějakou dobu nezanikne. Není dokonalá, v některých věcech možná zaostává, ne vše je perfektní. Ale to hlavní pořád splňuje - sdružuje lidi, kterým se líbí děti, a kteří se tady mohou setkat s "kolegy" a přečíst si, co pedofilie je, aby nepropadali beznaději. Dokud aspoň tohle bude fungovat... myslím, že poběžíme dál.

Ale jak říkám, mohu jen odhadovat. A byl bych rád, pokud sem ještě někdy zajdeš, abys dopsal, co bylo hlavními důvody, proč jsi nás odpustil, v čem jsme tě zklamali. Možná bychom se z toho mohli poučit, něco si odnést... Abychom, jak říkáš, mohli lépe přijímat "normální" členy v naší komunitě.

Přeji ti do života hlavně to pěkné a děkuji, že jsi sem zavítal,
Marco F.
Marco Freeman,
administrátor komunity ČEPEK / Administrator of ČEPEK Community
šéfredaktor redakce ČEPEK / Editor-in-Chief of ČEPEK Editorial Office

E-mail: [email protected]
________