je škoda, že ses rozhodl odejít, protože tvůj "normální" pohled mohl obohatit zdejší vlákna s našimi názory. Vždy je dobré vědět, jak to vnímají a jak reagují lidé "zvenčí". A taky je dobré cítit, že někdo náš web objevil a snažil se nás pochopit. Protože už jen to je určitý úspěch, i když jde jen o jednoho člověka. Nebo já to tak aspoň vnímám.
Nemyslím si, že by komunita nebyla schopna tě přijmout, i když nejsi pedofil. Sám takové rozdíly nedělám, je mi jedno, s kým si povídám, pokud je o čem. Jelikož jsem, jak jsem psal výše, za podobné nepedofilní členy naší komunity rád, určitě bych tě odsud nevyháněl. A pevně doufám, že tě navyháněl ani nikdo další, jelikož jsi k tomu nedal sebemenší důvod. (Nebo si alespoň nepamatuji, že by s tebou kdy byly nějaké problémy.) I když jsme přece jen web hlavně pro pedofily... a tak ti to možná nedává tolik, až na vysvětlení pojmů, možnost přečíst si naše životní mnohdy dost strastiplné životní příběhy, naše názory... To chápu, že to pro tebe není tolik.

Mrzí mě, že jsi jen "mlžil" a nenapsal jsi, co tě tady natolik zklamalo. Možná hádky mezi našimi členy v různých vláknech? Jen odhaduji. Pokud jde o to, jak už je všude možně psané, lidé jsou různí a i mezi nepedofily a v jiných komunitách vznikají občas rozbroje, větší i menší, kdy se lidé nemohou dohodnout, protože se neshodnou v názorech. Je to dobře. Kdybychom se všichni shodli na všem, nevznikaly by ani diskuze, celé by to bylo nějak nudné, nemyslíš?

Ale jak říkám, mohu jen odhadovat. A byl bych rád, pokud sem ještě někdy zajdeš, abys dopsal, co bylo hlavními důvody, proč jsi nás odpustil, v čem jsme tě zklamali. Možná bychom se z toho mohli poučit, něco si odnést... Abychom, jak říkáš, mohli lépe přijímat "normální" členy v naší komunitě.
Přeji ti do života hlavně to pěkné a děkuji, že jsi sem zavítal,
Marco F.