ahojte som tu novy :)
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci
- ve věku od: 6
- ve věku do: 12
- Dal: 68 poděkování
- Dostal: 64 poděkování
Re: ahojte som tu novy :)
super uz mas svoj ciel splneny uvidime ako sa vyvinie moj zivot a kam sa nasmerujem kazdopadne dakujem za prispevky
Otvor srdce pre druhých a nájdeš radosť
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Zapomnel jsem zduraznit,ze velmi zalezi na veku ditete,ve kterem zacalo byt svym rodicem,nebo jinym-cizim clovekem vychovavano. Toto je mnohem dulezitejsi fakt nez to,zdali se jedna o biologickeho rodice(pedofila),ci ne.
Westermarckuv efekt uvadi obdobi tesneho kontaktu s ditetem do veku 30 mesicu(utly vek ditete). Pravdepodobne tam bude nejaky plus nebo minus,ale je nutne brat delku uvadeneho obdobi jako bazi.
Kdyz pedofila vzrusuji male deti jiz od 3 let,je temer samozrejme,ze v pripade adopce 3-4 leteho ditete pedofil pociti vzruseni stejne jako napr.ja,pokud adoptuji dite 9-11 lete. Vyjimka by mohla nastat snad jen v pripade,ze bych si pro adopci schvalne vybral dite vylozene v mych ocich nepritazlive a nehezke.
V adopci deti se nevyznam a jedine co je mi znamo je to,ze rodice se vetsinou snazi vybrat dite co nejmladsi.
Takto by mel postupovat i pedofil,pokud se chce vyhnout moznym rizikum.
Westermarckuv efekt uvadi obdobi tesneho kontaktu s ditetem do veku 30 mesicu(utly vek ditete). Pravdepodobne tam bude nejaky plus nebo minus,ale je nutne brat delku uvadeneho obdobi jako bazi.
Kdyz pedofila vzrusuji male deti jiz od 3 let,je temer samozrejme,ze v pripade adopce 3-4 leteho ditete pedofil pociti vzruseni stejne jako napr.ja,pokud adoptuji dite 9-11 lete. Vyjimka by mohla nastat snad jen v pripade,ze bych si pro adopci schvalne vybral dite vylozene v mych ocich nepritazlive a nehezke.
V adopci deti se nevyznam a jedine co je mi znamo je to,ze rodice se vetsinou snazi vybrat dite co nejmladsi.
Takto by mel postupovat i pedofil,pokud se chce vyhnout moznym rizikum.
Isiv
Když je dite male a jak pišeš že je idealne takove dite pro pedofila bych moc nesouhlasil nekterych pripadech. Male dite se da snadno zneužit tak že samo o tom nebude ani vědet že se mu dela neco špatnyho. Proto by byla lepši forma mit partnerku jak piše Kasz.
A stejne je to naročne samostatne vychovavat dite takže to ani nedoporučuji.
No ja mam scela jine skusenosti stymhle ale to se muže u jednotlivce lišit.Takto by mel postupovat i pedofil,pokud se chce vyhnout moznym rizikum.
Když je dite male a jak pišeš že je idealne takove dite pro pedofila bych moc nesouhlasil nekterych pripadech. Male dite se da snadno zneužit tak že samo o tom nebude ani vědet že se mu dela neco špatnyho. Proto by byla lepši forma mit partnerku jak piše Kasz.
A stejne je to naročne samostatne vychovavat dite takže to ani nedoporučuji.
-
- Registrovaný uživatel
- Líbí se mi: Chlapci i dívky
- ve věku od: 9
- Výkřik do tmy: Pedofilie-dar,nebo prokleti?
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 4 poděkování
Urcite ano. Pro pedofila bude snazsi dite zplodit nebo adoptovat s nekym v partnerskem vztahu,nez to uskutecnit jemu osamocenemu.
Ale jinak,pokud je cilem pedofila dite zneuzit,partnerka mu ten proces muze pouze o neco znesnadnit,nikoliv mu uplne zabranit.
P.S.
Vidim velky progres v postoji Ksofta-naucit se vuci cizim detem zaujmout citovou pozici rodice. Takto popisuji vztah k detem mnozi teleiofilove-vidi v cizich detech urcity odraz svych vlastnich deti,a na erotickou slozku nemaji v takovem vztahu ani pomysleni.
Ale jinak,pokud je cilem pedofila dite zneuzit,partnerka mu ten proces muze pouze o neco znesnadnit,nikoliv mu uplne zabranit.
P.S.
Vidim velky progres v postoji Ksofta-naucit se vuci cizim detem zaujmout citovou pozici rodice. Takto popisuji vztah k detem mnozi teleiofilove-vidi v cizich detech urcity odraz svych vlastnich deti,a na erotickou slozku nemaji v takovem vztahu ani pomysleni.